Arabanın kayınvalidenin üstüne olması

Malesef yok. Benim üzerime yapsa sigortayı fazla mı ödemiş olur. Ben 25 yaşındayım annesi 58. Ne kadar fark olur ki? Hiç bu konulardan anlamadigim için her dediğine tamam demek zorunda kalıyorum.

Demek ki sen boşanmak istiyosun ki malımın mülkümün derdine düşün diyor.

Evliliğe ve erkeğin niyetine göre değişir bu durum.
Sizin evlilikte eğer sizden mal kacirdiklarini düşünüyorsanız haklısınız.

Ikna etmenin tek yolu onları kendi silahlariyla vurmak olabilir.
Işte bana güvenmiyor musun, amacın ne , bana guvenmediginin suphesinin aklımdan çıkmasını istiyorum v.s türden sorular yoneltebilirsiniz eşinizin yaptığı gibi.

Ama bu durum huzursuzluga sebep oluyorsa birakin gitsin ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Ne haddine
Ha annen ha ben o zaman benim üstüme yap diyeceksin
Kendini cok ezdiriyorsun ve konusamiyorsun bu yüzden eşin ve kaynanan at koşturuyor
Kaynanamin üstüne olunca ne kadar sigorta ücreti oder benim üstüme olunca ne kadar? Yani çok büyük bi fark mı bunu bi bilsem yine neyse dicem de.

Malesef yok. Benim üzerime yapsa sigortayı fazla mı ödemiş olur. Ben 25 yaşındayım annesi 58. Ne kadar fark olur ki? Hiç bu konulardan anlamadigim için her dediğine tamam demek zorunda kalıyorum.
O dogru olabilir bilmiyorum kesin bilen biri aydinlatir umarim. Yine de yanlis. Sen varken annesinin uzerine yapmamali hele senin altinlarla alinmis

Canm sigortada o kadar fark etmiyor googldan bulabilirsin bu kadar kandirilmaya musait gorunme allahaskina yuksek odesin 200 300 senin altinlarinla annenin ustune yapilmasi ne demek

Yani sorun sigorta değil bence herkes odemiyor mu bu sigortayi
Biz yeni araba aldık bi kaç tane kazaya karıştım yine 2000 tl ye çıkmadı sigorta. Amma abartmışlar 50, 60 bin verip araba alıyorsunuz sigorta parası mi gözüne geliyor anlamadım. Kendime yapılmış gibi sınır oldum. Ne insanlar var ya rabbim.

Canim dayanamadim esime sordum sigorta farkediyomus yillik 1000 tl gibi. Yasdan ve uzerine araba olup olmamasina gore iki durumda da boyle bi fark oluyomus yaklasik. Mesele su ki bin tl icin bunu yapmaya gerek var mi?
Ya annesi aniden vefat ederse. Hic bi kardes ben istemem o senin hakkin demez fazla guvenmesin. Gorduk buyuklerden kardeslerin baskalarinin malinin uzerine nasil kondugunu. Gerci iyi olur kocana.

Trafik sigortası fiyatını etkileyen faktörlere internetten bakarsanız, eşinizin sizi kandırdığını anlarsınız.

KayınvAlidenin ehliyeti var mı? Daha önce kaza yapmış mı?

Mantık olarak risk yüksekse, fiyat yüksek çıkar. Kayınvalidenin ve senin ehliyetin olmadığını varsayarak senin yaş avantajından dolayı sigortan daha düşük çıkar.

Tüm bunların ne önemi var ki ayrıca? Bilmemneyin bilmemneresine sokulmayı kabul ettiğin bi evlilikte, araba eşinin üstüne olsa mutlu olacak mısın? Daha evliyken bunların hesabına düşen kocanın, boşanma aşamasında kendinde mal tutacağını mı zannediyosun? Boşveeeer..

Kayinvalidemin ehliyeti yok. Arabayla alakası bile yok. Yani benim yaşım küçük olduğundan daha mı az ödeniyor? Böyle mi söylemeliyim?

Benim eşime alınan arabayı annesı kendi üzerine yaptırmış
Kv demin ehlıyeti bile yok
Biz eşimle aracı satıp alacagımız eve oeşinat yapalım dedik
Kv satmadı arabayı)
Hatta bi ara ruhsatı sakladı
Ama belki sizinki iyi bir insandır
Biz 3 yıl snr anca alabldik arabayı

Kayinvalidemin ehliyeti yok. Arabayla alakası bile yok. Yani benim yaşım küçük olduğundan daha mı az ödeniyor? Böyle mi söylemeliyim?

Evet aynen öyle. 60 yaşındaki kadının trafikteki refleksiyle 25 yaşındaki kadının trafikteki refleksi bir olmaz. Ben 27 yaşımda araba aldım, üstelik ilk arabamdı 300 küsür lira sigorta çıktı. Babam da bu civarlarda ödüyordu.

İnternetten baktım 30 yaşın altındakiler daha fazla ödüyor yazıyor off kafam karıştı

Ne biÇim insan bunlar ya çok sinir oldum okuyunca. Bu arada biz de düğünde takılan altınlarla araba aldık. Eşim hem benim kimlik numaramı verdi sigorta şirketine hem kendisininkini sonuç olarak benim üzerime sigorta daha yüksek çıktığı için eşimin üzerine aldık arabayı. Benim üzerime daha yüksek çıkmasının sebebi de daha önce üzerime araba olmamasıydı diye hatırlıyorum. Ehliyetim de 2 yıllıktı onun etkisi var mı bilmiyorum ama. Eşimin daha önce arabası vardı. Kazası yoktu. İkimiz de 30 yaş altıyız bu arada.
Bildiğim kadarıyla kaza riski düşük olunca sigorta primi düşüyor ve kaza yapmadan geçirdiğin her yılda da düşüyor bu prim.

Siz babaniza borç olarak verdiyseniz bir miktar altini, o da annesinin adina yapip size soylenecek söz birakmamiş aslinda. Şu an yapacak birsey yok ikna etmeye calisip huzurunuzu bozmayin bence basta vermiş bulundunuz artik.

Babaniz borc olarak aldigi altinlari iade ederse onlara sahip cikip kendi adiniza bir hesaba koyun.. O da sizin guvenceniz olsun artik

İnternetten baktım 30 yaşın altındakiler daha fazla ödüyor yazıyor off kafam karıştı
500 değil de 1000 ödesin ne olur?
asıl paragöz ve fesat kendileri.

sustukça ezilirsin. ezdirme kendini.

ne saçma kocalar var ya ,kendi üzerine olmuyorsa senin üzerine yapsın ,sonuçta evlisiniz ondan sonra sen gelirsin........

Eşinizin eski arabadan cezası varmış sizin değil. Neden kendi üstünüze yaptırmayı teklif etmiyorsunuz? Sizin üzerinize alınınca zaten sizin de olmuyor yarı yarıya hak sahibi oluyorsunuz. Paragöz değil ortak altınlarla alındığı için hakkınızı almış olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…