Arada kaldım dayanamıyorum artık

Durumunuz iyiyse hastanede hasta bakan bakıcılar oluyor. Bakıcı tutun, babanız da rahatlar. Siz, kardeşiniz, babanız ortaklaşa öderse çok da büyük masraf olmaz.

Bunun dışında yapabileceğiniz bir şey yok. Bunu da babanıza anlatın güzelce. Anlamıyorsa da yapacak bir şey yok. Kulak tıkayın. Hakarete başladığında kapatıyorum baba bunları dinlemeyeceğim deyin.
Hastanede olduğunda hep ben oluyorum yanında kalıyorum.Eve geçtiğinde bu olaylar oluyor.Evde de yanlarında olmamı istiyor

Anneniz Ne kanseri? Benim dedem miden kanserinden, kayınpederim ve kayınvalidem de akciğer kanserinden vefat ettiler. En fazla yaşayan kayınvalidem teşhis konulduktan sonra 2 sene yaşadı. Dedem 2 ay içinde, kayınpederim 3 ay içinde vefat etti.
Sizin anneniz hastanede ise son evrelerde mi? Evde görebileceği bir tedavi ise kendi evinize alın. Öyle hasta bakıcı filan olmaz. İlerde başkasına baktırdığınız için vicdan yaparsınız.
maalesef kanser çok kurtuluşu olan bir hastalık değil. Babanızı mazur görün. Sizin kendinize ait bir aileniz, eşiniz çocuklarınız var. Ama babanız hayat arkadaşını kaybetmekle mücadele ediyor. Kızsa da bağırsa da yine de Allah razı olsa, ele muhtaç etmeden bakıyor.
biz babamızı kaybettik. 3 kız kardeşiz. Biz Yine 1 şekilde hayatımıza devam ettik. Annem aklını yitirme noktasına geldi.
yine de Allah’tan umut kesilmez. Allah acil şifalar versin. 🙏🏻
4 sene oldu bizim
Durumunuz iyiyse hastanede hasta bakan bakıcılar oluyor. Bakıcı tutun, babanız da rahatlar. Siz, kardeşiniz, babanız ortaklaşa öderse çok da büyük masraf olmaz.

Bunun dışında yapabileceğiniz bir şey yok. Bunu da babanıza anlatın güzelce. Anlamıyorsa da yapacak bir şey yok. Kulak tıkayın. Hakarete başladığında kapatıyorum baba bunları dinlemeyeceğim deyin.
Hastanedeyken ben oluyorum hep yanında.Evdeyken sorun oluyor.Bakıyor Allah razı olsun ama beni çok bunaltıyor hep suçlayıcı konuşuyor.Zoruma gidiyor bu da

Hastaya bakmak çok çok zor siz babanıza aldırmayın onun psikolojisi de iyi değildir öyle rahatlıyor dur.siz evlat olarak yine elinizden geleni yapın çok takılmayın onların söylediklerine.agir geliyor onlara da ne dediklerini bilmiyorlar

Hastaneddyse durumu ağır olabilir çocuğun da yoksa atla git veya varsa eşin baksın biraz yine git babanın kızmasını boşver kendin pişman olmamak için annenle doya doya vakit geçirmek için git
Şua hastanede yanındayım zaten zorunlu durumda koşarak geliyorum

Merhaba hanımlar.Ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Annem kanser hastası bende gurbette evliyim.Babam emekli anneme bakıyor.Son zamanlarda ağırlaştı ve babam sürekli sinirini benden çıkarıyor.Her ay gidiyorum bir hafta kalıyorum yemeklerini temizliklerini yapıyorum.Hastane işi olunca geliyorum ben kalıyorum.Yine de yetmiyor çok ağır konuşuyor.Hep onlarla olmamı istiyor ama benim de evim var ister istemez aklım kalıyor.Çok bunaldım artık dayanamıyorum.Bi yandan anneme üzülüyorum bi yandan babam üstüme geliyor bi yandan eşimle dengeyi kuramıyorum.Napmalıyım ben?
Sadece tek bir soru soracağım. Kayınvaliden hayattami? O Allah korusun böyle bir hastaliga yakalansa eşinin tavrı ne olurdu? Ozamanda benimde bir evim var demene müsade edecekmiydi? Belkide yanına alacak bakman için. Baban siteminde hakli ne kadar yetişebilir ki ☹️ uzakmisiniz bir süre beraber yaşama imkaniniz varmi

Merhaba hanımlar.Ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Annem kanser hastası bende gurbette evliyim.Babam emekli anneme bakıyor.Son zamanlarda ağırlaştı ve babam sürekli sinirini benden çıkarıyor.Her ay gidiyorum bir hafta kalıyorum yemeklerini temizliklerini yapıyorum.Hastane işi olunca geliyorum ben kalıyorum.Yine de yetmiyor çok ağır konuşuyor.Hep onlarla olmamı istiyor ama benim de evim var ister istemez aklım kalıyor.Çok bunaldım artık dayanamıyorum.Bi yandan anneme üzülüyorum bi yandan babam üstüme geliyor bi yandan eşimle dengeyi kuramıyorum.Napmalıyım ben?
Ablamda böyleydi 5 yol hastane bizim ev arası mekik dokundu.babam ve erkek kardeşim de böyleydi.erkekler duygularını açığa vuramıyorlar maalesef etraftan çıkarıyorlar.hastane hastalara psikolog atar.psikologtan rica edin babanızma görüşmesini çok faydasını görürsünüz.böyle tepkiler çok normal bizim yanımızda doktor artık ölümü beklemekten başka çare yok demişti.gün geçtikçe ağırlaşan bir evlat düşünün durumu.böyle tepkiler çok normal.terapi alın

Babanızla çocuk gibi karşınıza alın bu durumu konuşun ağlaması rahatlaması lazım dışarı çıkarın bir hava alsın gelssin.arkadaşlarıyla görüşsün konuşsun çok bunalmıştır.

Back
X