- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 33
- Konu Sahibi forestnight
-
Neden bu kadar ısrar insanlar zaten düğün yapıyor o kadar masraf siz herşeyi en ucuz olsun diye ayarlayıp illa gel beni al demiş gibi olmuşsunuz değeriniz de olmaz kaçıyor mu nişan illa yapılır
[/QUOTE
yukarıda belirttiğim gibi senelerdir sevgiliyiz ailem artık sıkıldı bu durumdan ve bende ailemin baskısından sıkıldım.
kaç kere erteledik. onlara maddi açıdan kolaylık olsun diye elimizden geleni yaptık. ailemin tavırlarından da sıkıldım artıkBen anlamadim sizin olayınızı bakin bir düğün yapılıyor ki hic kolay degil kaldi ki siz neden adeta beni alin der gibi ayakkabi elbise almis kuaför arkadaşınız olmuş sadece şunu soyliyim ilerde kafani vurucak duvarlar ararsin sanki 50 yaşına gelmisin gibi davranmayin Allah aşkına al beni al beni diye bagiriyor tavirlariniz
inanın bunun bir sebebi yok aklınca babalık yapıyor. ama babası var :)Bemin takıldığım nokta neden erkek arkadaşınızın kardeşinin düğününü yapıp ona ev alıyor. Siz uzun bir süre nişanlı mi kalacaksınız da bütün birikimini kardeşine harcıyor.
ben buna katılmıyorum. bu teklifi en başta kardeşi etmişti zaten. ben buna dayanarak söyledim. ayrıca da erkek arkadaşım sağolsun kardeşini sıfır borçla evlendiriyo.Bırakın herkes üstüne düşeni yapsin, biraz değeriniz olsun kendinizi bu kadar düşürmeyin. Ilerde cok ah vah edersiniz. Daha yeni evli bir ciftin takılarını borc olarak isteyecek olmaniz da cok tuhaf. Sanki düğünü olan müstakbel elti kiskaniliyor gibi.
ailem düğün derdinde değil . ona ne kadar zaman gerekliyse müsade ederler. ancak aile arasında takılacak bir yüzük bu kadar olay olmamalıydı.Haklı ama maddi durumlardan çok bunalmış. Ailesi zaten nişana şu anda sıcak bakmıyor bence. Sende yeter ki nişanlayım diye elbiseni bile almışsın. Buna rağmen sana böyle şeyler söylüyor. Bir düşün bence gözden geçir ilişkinizi. Hem o aileyi ne kadar zorladıklarını sende görüyormuşsun. Bence hemen tekrar füğün dernek işine girmek istemiyorlardır.
Biz bunu buradan nasil bilebiliriz, yazmadiniz teklif edildiğini. Bende zaten bunun icin yazdim, kendinizi bu kadar düşürmeyin ileride ah vah edersiniz diye tamda bunun icin söyledim.ben buna katılmıyorum. bu teklifi en başta kardeşi etmişti zaten. ben buna dayanarak söyledim. ayrıca da erkek arkadaşım sağolsun kardeşini sıfır borçla evlendiriyo.
Erkek arkadaşınız aklınca abilik ya da babalık yapıyor ama kendi geleceğini düşünmüyor. Bilmiyorum ama bu kadar yaşanandan sonra ben sizin yerinizde olsam herkes yoluna derim. Böyle söylememin nedeni nişanı ertelemek istemeleri değil. Siz haddinden fazla fedakarlık yapmışsınız içimden bir ses ilerde değerinizin bilinmeyecegini söylüyor.inanın bunun bir sebebi yok aklınca babalık yapıyor. ama babası var :)
haklısınız. ama size şunu da anlatayım. sen bizim eve girip çıkıyosun müllet soruyo dedim. annesine durumu böyle anlatmış. annesi hakklılar nişan olana kadar girip çıkma onlara millet laf söyler demiş. saçmalığa bakar mısnız ?? erkek arkadaşım bize gelip gitmeyince elalem artık aaa çocuk artık gelip gitmiyo biz de nşan ne zaman diye sormayız artık dicekler sanki..Biz bunu buradan nasil bilebiliriz, yazmadiniz teklif edildiğini. Bende zaten bunun icin yazdim, kendinizi bu kadar düşürmeyin ileride ah vah edersiniz diye tamda bunun icin söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?