- 9 Temmuz 2022
- 2.596
- 1.299
- 83
- Konu Sahibi Hasret Umut
-
Evet görenler babası emzirmis diyorlar
Evet benimde öyle babasina çok benziyorkizlari baba diguruyo resmen
ikinciyi oglus dogur birazda sizi kiskansinlar ogluslar anneyi seviyolarEvet benimde öyle başıma çok benziyor
Ayy inşallah ya sağlıklı olsun hayırlı evlatlar olsun ama bir erkek bebisimiz de olsun uzun mudet ara koyuyum çocuğaikinciyi oglus dogur birazda sizi kiskansinlar ogluslar anneyi seviyolar
en onemlisi sagkikli olmasi Rabbim.saglikli bebiş versin insallah. benim iki kiz biri erkek yani ikisin baba dogurmuşAyy inşallah ya sağlıklı olsun hayırlı evlatlar olsun ama bir erkek bebisimiz de olsun uzun mudet ara koyuyum çocuğa
Hayır, 5’in altındaysa gebelik yoktur.Benim bildiğim 0.100 ustuyse gebelik var demek
Amin inşallah canm ya Allah nasip ederen onemlisi sagkikli olmasi Rabbim.saglikli bebiş versin insallah. benim iki kiz biri erkek yani ikisin baba dogurmuşkiz erkek fark etmez ama erkeyi anne doguruyo ondan olsun erkek
Hmm ben daha tam çözemedim bu test işlerini yaaHayır, 5’in altındaysa gebelik yoktur.
insallahAmin inşallah canm ya Allah nasip eder
İyi uykular en kısa zmanda güzel haberlerle görüşmek üzereinsallah
iyi uykular ruyada bebisini gorİyi uykular en kısa zmanda güzel haberlerle görüşmek üzere
Canım yaptım test sanırım negatifBize söylersen sevinirim bende bı değişiklik olursa yazicam
Evet şuan bişey gözükmüyor canmKızlar testim negatif öyle değil mi
Sıkma canını biraz daha bekle senin regl günün geçti mi?Canım yaptım test sanırım negatif
Çıktığı gibi yazicam cikmasada yazarımiyi uykular ruyada bebisini gorbanada haber verirsin bebis ortaya cikinca
Yok, ya cuma ya da cumartesi olmam lazımSıkma canını biraz daha bekle senin regl günün geçti mi?
Son gün bugün yaniYok, ya cuma ya da cumartesi olmam lazım
Bir kaç gün daha geçsin testini tekrarlaYok, ya cuma ya da cumartesi olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?