- 20 Şubat 2024
- 97
- 30
- 8
- 26
- Konu Sahibi Hasret Umut
-
Yaa hamile çıktın demi yanlimadin çok sevindim regil tarihini çok geçti mi pekiAnladım canım inşallah yükselir, herhalde sen de benim gibi hamilesin
Peki kan verdin mi ne çıktıAz önce idrar testi yaptım evde negatif ti ama hiç bişi anlamadım
Canım benim değer 1.92'ydi ve reglime 5 gün vardı, ondan sonra kan testi verdim 46'dı sonra kimyasal gebelik geçirdim maalesef, ardından 5 haftalık hamileyim çok şükürYaa hamile çıktın demi yanlimadin çok sevindim regil tarihini çok geçti mi peki
İdrara hemen geçmiyor canımAz önce idrar testi yaptım evde negatif ti ama hiç bişi anlamadım
Olabilir belki canım hayırlısıCanım benim normalde hep 0,100 çıkıyor 3 yıldır evliyim 3 yıl içinde baya kan verdim hep 0,100 çıkıyor ilk defa 1,20 çıktı
1.20 çıktıPeki kan verdin mi ne çıktı
Benim reglıma daha 10 gün var artık onu bekliycemCanım benim değer 1.92'ydi ve reglime 5 gün vardı, ondan sonra kan testi verdim 46'dı sonra kimyasal gebelik geçirdim maalesef, ardından 5 haftalık hamileyim çok şükür
Yaa adına sevindim canmCanım benim değer 1.92'ydi ve reglime 5 gün vardı, ondan sonra kan testi verdim 46'dı sonra kimyasal gebelik geçirdim maalesef, ardından 5 haftalık hamileyim çok şükür
Amin inşallah teşekkür ederim canimOlabilir belki canım hayırlısı
Hm anladım canm benim işte 2 regilim geldi bugün başlaması gerek ilaçta kullandım doktor yazdı duphaston diye bir ilaç bittince bebek varsa tutunur dedi yoksa regl olursun bakalım bitti ilaçlar hayırlısı olsun bakalımBenim reglıma daha 10 gün var artık onu bekliycem
Hayırlısı olsun inşallah vardırHm anladım canm benim işte 2 regilim geldi bugün başlaması gerek ilaçta kullandım doktor yazdı duphaston diye bir ilaç bittince bebek varsa tutunur dedi yoksa regl olursun bakalım bitti ilaçlar hayırlısı olsun bakalım
Canım benim değer 1.92'ydi ve reglime 5 gün vardı, ondan sonra kan testi verdim 46'dı sonra kimyasal gebelik geçirdim maalesef, ardından 5 haftalık hamileyim çok şükür
Çıkmaz herhalde canım değerin düştüyse, aynı yerde mi verdin kanıCanım merhaba öncelikle tebrik ederim sana birşey danışmak istiyorum benim testte silik çizgi çıktı kan verdim 2.05 çıktı ümitlendim tabi arkasında 0.100 çıktı burdan daha yükselme gibi durum olmaz dimi kesin yoktur inanılmaz midem bulanıyordu baya inanmıştım reglime 10 gün var
Çıkmaz herhalde canım değerin düştüyse, aynı yerde mi verdin kanı
Hayırlısı diyelim canım, benimde kese etrafında kanamam varYok canım 2.05 çıkan aile hekimiydi 0.10 çıkan özel hastaneydi maalesef hayırlısı diyelim
Hayırlısı diyelim canım, benimde kese etrafında kanamam var
Amin Allah tüm isteyenlere versin insallah benim 1,20den yükseldi suan hamileyim perşembe yine on vericem sağlıklı hamilelik mi diye bakalım hayırlısı olur insallahAmin canım hayırlısı inşallah sanada banada :) inşallah birşry olmaz olumsuz düşünme saglıcakla kucagına alırsın
Geçmiş olsun canımHayırlısı diyelim canım, benimde kese etrafında kanamam var
Dediğin çıktı canım hamileyim gerçekten ama çok uğraştırdı benibenim kanda cikmadi 10 gunden fazla gecti bi surude ilac falan ictim bebek yok diye sonra teste cikti gitdim doktira 7 ci haftadsyim bazen cikmsya bilir kandada
SAG SALİM GELSİN İNŞALLAHDediğin çıktı canım hamileyim gerçekten ama çok uğraştırdı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?