Arada kaldım sizinde düşüncelerinizi almak istiyorum

Benim reglıma daha 10 gün var artık onu bekliycem
Hm anladım canm benim işte 2 regilim geldi bugün başlaması gerek ilaçta kullandım doktor yazdı duphaston diye bir ilaç bittince bebek varsa tutunur dedi yoksa regl olursun bakalım bitti ilaçlar hayırlısı olsun bakalım

Canım benim değer 1.92'ydi ve reglime 5 gün vardı, ondan sonra kan testi verdim 46'dı sonra kimyasal gebelik geçirdim maalesef, ardından 5 haftalık hamileyim çok şükür

Canım merhaba öncelikle tebrik ederim sana birşey danışmak istiyorum benim testte silik çizgi çıktı kan verdim 2.05 çıktı ümitlendim tabi arkasında 0.100 çıktı burdan daha yükselme gibi durum olmaz dimi kesin yoktur inanılmaz midem bulanıyordu baya inanmıştım reglime 10 gün var

Çıkmaz herhalde canım değerin düştüyse, aynı yerde mi verdin kanı

Amin canım hayırlısı inşallah sanada banada :) inşallah birşry olmaz olumsuz düşünme saglıcakla kucagına alırsın
Amin Allah tüm isteyenlere versin insallah benim 1,20den yükseldi suan hamileyim perşembe yine on vericem sağlıklı hamilelik mi diye bakalım hayırlısı olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…