- Konu Sahibi Hasret Umut
-
Salı günü kan veririm ya, bat 2 martBir kaç gün daha geçsin testini tekrarla
Oo baya varmış yaa desenize geçmesini bekle canmYok canım haftaya
Bence regl geçmesini bekle reglden en az 10 gün sonra çıkar bildiğimSalı günü kan veririm ya, bat 2 mart
Vallahi bekleyemem sanırım canım yaBence regl geçmesini bekle reglden en az 10 gün sonra çıkar bildiğim
Vallahi bekleyemem sanırım canım yainsan heyecanlı oluyor seni çok iyi anlıyorum sen nasıl iyi hisediyorsan öyle yap canm
Bekliyorum ne cikicak acabaSalı günü kan tahlili veririm sağlık ocağında
Yüksek ihtimalle negatiftir ama yine de bakalım, bugün kandil gecesi rabbim isteyen herkese tatlı bebişler nasip eylesin, inşallah senin de benim de tüm bebiş isteyenlerin testi pozitif çıkarBekliyorum ne cikicak acaba
AYüksek ihtimalle negatiftir ama yine de bakalım, bugün kandil gecesi rabbim isteyen herkese tatlı bebişler nasip eylesin, inşallah senin de benim de tüm bebiş isteyenlerin testi pozitif çıkar
Amin inşallah yüreğini ferah tut Allah'ın izni ile tatlı bir bebisin olur inşallah bize ve tüm isteyenlere Allah nasip ederYüksek ihtimalle negatiftir ama yine de bakalım, bugün kandil gecesi rabbim isteyen herkese tatlı bebişler nasip eylesin, inşallah senin de benim de tüm bebiş isteyenlerin testi pozitif çıkar
Amin, inşallah canımA
Amin inşallah yüreğini ferah tut Allah'ın izni ile tatlı bir bebisin olur inşallah bize ve tüm isteyenlere Allah nasip eder
Bende hep silik görüyorum ya kendımı ama o siliklik koyulaşmışçor hep aynı silik sekılde kalıyor :/ net kırmızı görmeden hamıleyım diyemıyorumKizlar ben bugün acilde kan verdim gebelik yok dedi 1 gün tek kahve rengi kan gelmişti o günün üstünden 5 gün tek geçti kan verdim çıkmadı çıkmaması normal mi? Evde yaptgim 2 3 teste silik çift çizgi çıkmıştı Ama kendimde değişiklik hisediyorum vücudumda olan bu ayki değişimler çok farklı ilk hamileligimde de öyle hissetmiştim ve her hastaneye gidip geldigimde kanda çıkmamıştı 15 gün sonra hamileliğim çıktı acaba yine geç döllenme mi oldu?
Valla benim regıl günüm geçti 11. Günüm ve halen agirlarim var ve halen gebelik testine bişey yok ben regıl gününe 1 gün kala sadece 1 gün kahve rengi kan geldi dahada bişey gelmedi o lekenin üstünden 11 gün geçti bişey yokBende hep silik görüyorum ya kendımı ama o siliklik koyulaşmışçor hep aynı silik sekılde kalıyor :/ net kırmızı görmeden hamıleyım diyemıyorumdaha reglıme 1 gün kaldı senın kaç gün var ?
Peki siz kan verdiniz miBende hep silik görüyorum ya kendımı ama o siliklik koyulaşmışçor hep aynı silik sekılde kalıyor :/ net kırmızı görmeden hamıleyım diyemıyorumdaha reglıme 1 gün kaldı senın kaç gün var ?
1.20 sonucum benimde yükselme olurmu sizce gitmedim olmaz diye sonucları almayaBilmiyorum canım önceki gebeliğimde de ilk değerim 1.92''di doktor hamile değilsin dedi ama değerim yükseldi hamileydim
Canım negatifken beta değerin kaç oluyor genelde, benim 0.2 oluyordu, ilk defa 1.92 görünce acaba mı dedim1.20 sonucum benimde yükselme olurmu sizce gitmedim olmaz diye sonucları almaya
0.2 oluyoduCanım negatifken beta değerin kaç oluyor genelde, benim 0.2 oluyordu, ilk defa 1.92 görünce acaba mı dedim
Anladım canım inşallah yükselir, herhalde sen de benim gibi hamilesin0.2 oluyodu
Az önce idrar testi yaptım evde negatif ti ama hiç bişi anlamadımAnladım canım inşallah yükselir, herhalde sen de benim gibi hamilesin
Canım benim normalde hep 0,100 çıkıyor 3 yıldır evliyim 3 yıl içinde baya kan verdim hep 0,100 çıkıyor ilk defa 1,20 çıktıCanım negatifken beta değerin kaç oluyor genelde, benim 0.2 oluyordu, ilk defa 1.92 görünce acaba mı dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?