Arada kaldım sizinde düşüncelerinizi almak istiyorum

Yüksek ihtimalle negatiftir ama yine de bakalım, bugün kandil gecesi rabbim isteyen herkese tatlı bebişler nasip eylesin, inşallah senin de benim de tüm bebiş isteyenlerin testi pozitif çıkar
A
Yüksek ihtimalle negatiftir ama yine de bakalım, bugün kandil gecesi rabbim isteyen herkese tatlı bebişler nasip eylesin, inşallah senin de benim de tüm bebiş isteyenlerin testi pozitif çıkar
Amin inşallah yüreğini ferah tut Allah'ın izni ile tatlı bir bebisin olur inşallah bize ve tüm isteyenlere Allah nasip eder

Bende hep silik görüyorum ya kendımı ama o siliklik koyulaşmışçor hep aynı silik sekılde kalıyor :/ net kırmızı görmeden hamıleyım diyemıyorum daha reglıme 1 gün kaldı senın kaç gün var ?

Valla benim regıl günüm geçti 11. Günüm ve halen agirlarim var ve halen gebelik testine bişey yok ben regıl gününe 1 gün kala sadece 1 gün kahve rengi kan geldi dahada bişey gelmedi o lekenin üstünden 11 gün geçti bişey yok

Merhaba canım ben bugün kan verdim 1,20 çıktı doktor vajinal ultrason yaptı rahim duvarında kalınlaşma var dedi gebelik olabilir dedi ben e nabizdan baktım yarını bekiyemedim sonuç 1,20 çıktı gebelik var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…