• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arada kaldım

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Erkek kardeşimin bir kız arkadaşı var. Henüz üniversite okuyor. Annem ve babam bu kız ev kızı olacak calismayacak diye kardeşimin beynini yiyorlar. Asla istemiyorlar. Bana da ne yap et ayir diyorlar bıktım. Kardeşim de o kızi alamazsam intihar ederim diyor. Kardeşime bugün gerekirse annemi babamı karşıma alacağım, seninle gider o kızı ben isterim dedim. Nasıl çıkılır bu işin içinden ? Annem ben 30 senedir çalışıyorum ev kızı istemem diyor. Önemli olan kardeşimin mutlu olmasi . Kimle oldugu onemli mi ? bunu anlatamıyorum bıktım .

Ev kızı olacağını nerden biliyorlar? Hem kardeşiniz kabul ediyorsa annenizi neden o kadar ilgilendiriyor anlamadım?

Erkek kardeşimin bir kız arkadaşı var. Henüz üniversite okuyor. Annem ve babam bu kız ev kızı olacak calismayacak diye kardeşimin beynini yiyorlar. Asla istemiyorlar. Bana da ne yap et ayir diyorlar bıktım. Kardeşim de o kızi alamazsam intihar ederim diyor. Kardeşime bugün gerekirse annemi babamı karşıma alacağım, seninle gider o kızı ben isterim dedim. Nasıl çıkılır bu işin içinden ? Annem ben 30 senedir çalışıyorum ev kızı istemem diyor. Önemli olan kardeşimin mutlu olmasi . Kimle oldugu onemli mi ? bunu anlatamıyorum bıktım .
Ana kizi sana almayacaz sakin ol deseydin. :olamaz:

Aynı dediğiniz gibi yapın siz gidin isteyin
Anne babanız saçmalamış
30 senedir çalışıp ev bark aldı herhalde anneniz şimdi ele güne karşı oğlunu oturtturacak ama kız ev hanımı olacak diye içten içe kendini yiyecek
Ben aldım ettim gelin yiyemez mantığı mı bu

Çok taviz vermemek lazım, eger en ufak bir ışık bulursa anneniz sizde ya da kardeşinizde, olaya daha çok müdahil olacaktır. Kardeşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama, elbet ne yaptığını bilecek yaşta.

hiçbir şekilde karışmayın, anne baba rolü sizde değil vebal almayın
ayrıca aileniz nereden biliyor kızın çalışıp çalışmayacagını? he bir de bunda söz hakları hiç yok aynı zamanda

birumutturyasamak birumutturyasamak
Tecrübeleriyle konuşan ebeveynleri anlıyorum ama önyargılı olanları anlamıyorum.. Anneniz nesini begenmiyor kızın? "Çocuklar mutlu olsun yeter ki" mantığı çok mu zor :(

Ailenle Aran düzeldi sanırım,
Çok sevindim.
Herşeyin hayırlısı...

Ev hanımı dünyanın en zor ve en nankör meslegidir...
Layıkıyla yapildiginda...
Kayinvalide adayını değil, esini ilgilendirir çalışıp calismama kararı.
Siz bence hiç karışmayın...
Kardeşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama soğuk kanlı ve mantıklı davranmasını belirtin...
Zamana yayma teklifinde bulunun..

İki taraf o konuda anlaştıktan sonra kimseye laf düşmez.

Ama intihar ederim falan basit laflar, kardeşiniz de pek mantıklı değil belli ki.

Ee kız zaten okuyormuş bi işin gücü olur elbet. Neden doģmamış çocuğa don biçilmiş anlamadım.

Siz kardeşinizin arkasında durun bence aileniz ikma olur elbet.

annen istemedi diye o kızla evlenmezse hep kalbinin bi yerinde o kız kalacak;sonraa kardeşin evlenmiş bile olsa o kızı arayıp bulcak ortada üç tane mutsuz insan olacak(evlendiği ama sevilmeyen kız,sevmediği kadınla evli kardeş,aldatmaya alet olan eski sevgili)anneniz bu vebali almasın bence...

birakin anneniz calisan calistigini tatillerle alisverisle catir catir yiyen gelin bulsun ve kizin fotolarini sosyal medyadan begensin

Annen kendi kendine hırslanmış. Ben 30 yıl gelin ev hanımı olsun diye mi çalıştım düşüncesinde. Halbuki ne alaka? Onu ilgilendirmez dolayısıyla seni de ilgilendirmez. He de geç.

Back
X