Ben de diyorum ki rahatsız oluyorsanız sana ne deyin o zamanKötü niyetli olmasa da insanlara ne yapmaları gerektiğini söylemesi çok saçma
ben olsam sanane be sen ne karışıyorsun der bozarım
Aşırı gereksiz büyüdü
Ben eşime de üzülüyorum bazen aslında iyi niyetli ama kardeşlerim istemiyor yanında rahat değiliz diye mesela
Eşim ailemin her şeyine koşmaya çalışır yardım etmeye çalışır ama mesela bu tatile gelecek diye kardeşlerim istemedi gelmesini
Kardeşlerim de her şeye karışıyor diyor eşim de ben onları kardeşim gibi gördüğümden diyor
Annem tatili ayarlarken ben oraya yemek yapmaya gidiyorum zaten tatişe değil dedi kardeşim de böyle bir iş bölümü düşündü bu arada bir kardeşim daha varYani tatile gitmissiniz senle kizkardesin donusumlu yemekleri yapsaydiniz annen sadece arada yardim etseydi babanla esin o sirada beraber takilsaydi.daha sonra siz basbasa arada takilirdiniz. Valal sen sakrak muhabeet geyik yapilabilicek herkes mutlu olabilicek bir ortam varken yapriginiza bak.tatilde is ayrimimi olur kim neye elini atsa o olur.
iyi ama arada siz varsınız sizin için demiyorlar bence mesela sanane deselerBen de diyorum ki rahatsız oluyorsanız sana ne deyin o zaman
Ben ne diyeceğimi bilmiyorum eşim bir şey diyor annem başka şey eşim de yanımda olmuyorsun diyoradam kötü bir şey dememiş anne yanlış anlamış abartmış.
Ama sonra ben çekiyorum onların diyemediği şans neyi o bize karışıyor o bize şöyle diyor diye bana söylüyorlariyi ama arada siz varsınız sizin için demiyorlar bence mesela sanane deseler
eşin küsecek görüşmeyecek seni de huzursuz edecek vs vs uzayıp gidecek
eşinin kendisini frenlemesi gerekiyor bence insanları sanane demek zorunda bırakmamalı
iş o noktaya gelmemeli
Evet yani "sana ne,bana ne" deyince çocuk gibi didişmenin sonu karşılıklı gerginlik bence.iyi ama arada siz varsınız sizin için demiyorlar bence mesela sanane deseler
eşin küsecek görüşmeyecek seni de huzursuz edecek vs vs uzayıp gidecek
eşinin kendisini frenlemesi gerekiyor bence insanları sanane demek zorunda bırakmamalı
iş o noktaya gelmemeli
Esinize düsmez yorum yapmak. Herkes istedigini söylesin o zaman. Alt tarafı kardesin uyuya kalmıs. Cok mu kuralcı biri esiniz. Anneniz de keske laf soyleseymis. Ağlamak yerine. Siz hic karişmayin bence. En son esinizin sen benim yanimda olmuyorsun demesi de cok tuhaf. Ne yapcaksinız annenize laf mı soyleyeceksiniz kardesiniz uyudu diye. Incir cekirsegini doldurmayan bir konu. Lafı soyledikten sonra tavir yapip eski yemegi yemesi de ayri bir olay.
Eşim de geri dönelim dedi ama onun dönelim dediği eve dönüp ordan onun memleketine geçmekEvet yani "sana ne,bana ne" deyince çocuk gibi didişmenin sonu karşılıklı gerginlik bence.
Ben olsam tatili bırakıp dönerdim evime.
Bir kaç gün sonra kocamla kendim çıkardım tatile,yani ben öyle yapmıştım.
O istenmeme konusundan haberi yok kardeşlerim kızım ve ben geleyim ama eşim gelmesin istediler ben eşim olmadan neden gideyim kızımı da götürdükten sonraBence olayın altında yatan sebebler başka. Damat bu tatilde istenmiyormuş. Doğal olarak kimsenin birbirine tahammülü olmaz en küçük bir pürüzde olay büyür. Konu sahibinin eşi anladığım kadarıyla karışmadan duramıyor, kocasının huyunu bile bile böyle bir tatili kabul etmemeliydi. Kardeşleri bize karışmasın dese de eniştelerinin yüzüne karşı bunu diyemeyecek kadar çekingenler demek ki.
Konu sahibinin eşi istenmediğinin farkında belki de o yüzden belki de bu olayla birlikte benim yanımda olmuyorsun demiştir.
Öyle bir şey olsa yine annem yapardı ama kardeşim de surat asardıe adam haklı
gitmeden iş bölümü yapılmış
eşiniz görevini yerine getirmiş
ama ertesi gün kardeşiniz sizi ekmiş
siz de dün akşam uyuyakalıp yemek hazırlamasaydınız kardeşiniz rahatsız olmaz mıydı
geçmişte de benzer şeylere şahit olduysa kendini tutamamış söylemiş demek
e işte eşinizin yorumu çok normalÖyle bir şey olsa yine annem yapardı ama kardeşim de surat asardı
Annem öyle ortalığı yatıştırabilecek biri değildir böyle gider ağlat bir şey oluncaEşin haksız degıl bu bir aslında olması gerekeni soylemıs lakın üslup seklini bilemem, ikincisi annenin aglamasına gerek yok cunku evlatlarım yıne ben yapıyorum canınız sagol sun deyip damadınada gülüp gecebılırdı.Üçüncüsü olay sahibi asıl kişiyi uyandırıp artık herkese yemek vs ortam hazırlayıp toplaması gerektıgını bı zahmet hatırlatın.
O zaman adam doğru söylüyor yahu. Aileniz de ne kadar ilginçmiş..Bu iş bölümünü de yapan kardeşimdi eşim de kendi dedi ama kendi yapmadı demek istedi
Eşim de anneme koyamadığı için öyle diyor çoğu zaman sofradan gidiyorsunuz ben yardım ediyorum kadına yazık değil mi diyor banae işte eşinizin yorumu çok normal
bunda alıncak bişi yok bence
anneniz olgunluk göstrememiş
Annen malum gününde galiba eşin bişey dememiş bile ağlıycak ne var ailen çok değişik kusura bakmaArkadaşlar tam da başlıktaki gibi arada kaldım ailem ve eşim arasında
Bugün yaşanan olayı anlatayım. Ailemle ve eşimle tatile geldik bir ev ayarlayıp gelmeden önce de yemek konusunda iş bölümü yapmıştık
Öğleyin kardeşlerim akşam da eşimle biz hazırlayacaktık. Dün akşam biz hazırladık bugün sabah denize gittik kardeşim uyumuş kalmış yemeği de annem yaptı. Eşim de anneme sen bunlara böyle yaparsan sorumluluk duyguları olmaz bir şeyin sorumluluğunu alamazlar dedi annem içeri gitti ağlıyor eşime neden karıştın sen yediğin yemeğe bak dedim o da sen benim yanımda olmuyorsun diyor. Annem de ben ona bir şey diyor muyum diyor ben de deseydin dedim. Sen karışma deseydin dedim.
Eşim akşamki yemeği ısıttı yedi annemle babam yemeğe gelmedi.
Allah aşkına bir fikir verin ne yapayım ben şimdi
Çok çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?