Arada kaldım

Mesleğiniz varsa kimsenin onayına ihtiyacınız yok.Yolunuzu çizebilirsiniz.Destek olurlarsa âlâ olmazlarsa kendileri bilir.

Benim bahsettiğim manevi destekti zaten. Maddi destek beklediğinizi hiç düşünmemiştim. Eşiniz konusunda zaten olmayacağını biliyormuşsunuz ama yine de her şeyi denemeden bırakmak istememişsiniz. En azından aklınızda bi acaba kalmayacak. Dediğiniz gibi yaşınız genç, çoğu kişi daha ilk evliliğini bile yapmamış oluyor o yaşlarda. Tüm ömrünüzü sizi psikolojik olarak aşağı çeken biriyle geçirmek istemiyorsunuz ki çok haklısınız bence. Hakkınızda hayırlısı olsun. Gerekirse ablanızla da aranıza mesafe koyun bence. Çünkü boşansanız da size rahat vereceğini sanmıyorum. Anlattıklarınızdan öyle bi enerji aldım. Gözümde sürekli karşılıklı eş kötülemek, çekiştirmek isteyen biri canlandı.

Adam hem hasta hem bir kizi boşanıyor. Kafası kalabalık sen de ne desteği bekliyorsun ki. Aman boşanma başıma kalma filan dememiş, gecistirmis sadece. Evlenirken babanizin zoruyla evlenmediniz sonuçta, bosanirken de illa onun ısrarına gerek yok. Madem istemiyorsunuz boşanin.

Boşan dediği için anlanıza boşanma dediği için babanıza kırgınsınız.Ablanız büyük ihtimal kendi kırgınlıklarından sizinde durumunuzu görüp yanlış ifadeler kullanıyordur ben de bir ablayım bazen aynı hataya düşüp doğru üslubu bulamıyorum ama kardeşlerim benim en değerlilerim.Babanıza gelince belki sizin gerçekten sinirle ve öfkeleyle söylediğinizi düşündü bu durumlara karşı olan biri olsa ablanızada destek olmazdı ama sonuçta bir yuva yıkılıyor yapıcı olmaya çalışmış.Önce bir iş bulup sanırım sonra ayrılırdım belki iş hayatı size daha iyi gelecektir evdeki sorunları düşünmekten kurtulursunuz eşinizde sizin artık kendi ayakları üzerinde duran bir insan olduğunu gördüğünde üstünüze gitmekten ve yaptığı hatalardan arınır en azındna tedavileri tamamlanmadan ilaçlarını bırakmaz belki.Evlenmeden ayrıldım ama bu bile beni çok yıprattı ben de sevmiyorum artık diye düşünürken daha iyisi olabilşr miydi diye çok sordum kendime bir insanın verdiği alışkanlığı bırakmakda çok zor ben de başka şehire gideceğim diye işimi bırakmıştım zaten düzgün bir yerde de değildim ama şimdi diyorum ki düzgün işim olsaydı çok daha önceden bırakacak cesareti bulup çok daha çabuk toparlanmıştım bile.Allah yardımcınız olsun

Yalniz kalınca her şeyi yapabiliyorsun . Bizim düştüğümüz en büyük hata birilerinden destek yardım beklemek. Gerek yok desteğe de yardıma da. Kendi göbeğinizi kendiniz kesin. Ben öyle yapıyorum artık. Yapayalnızim ve her şeyin altindan kalkacak kadar guclu hissediyorum

Gözden kaçırdığım başka sıkıntılarınız var mıydı eşinizle bilmiyorum ama sadece bu konuya yorum yaparsam bir aydan uzun süredir yokmuşsunuz, eşiniz de bayram için ailenizin yanına gelmiş sanırım bayramı kendi ailesiyle ya da tatilde geçirmek yerine. Bana uyumsuz biri gibi gelmedi bu açıdan. Zaten evde hasta var, ablanızın yarattığı bir gerilim de var çalışmadığı zamanları biraz huzurlu geçirmek istemesi sürekli ailenizle olmak yerine kendi kendine takılması çok normal. Boşanma sebebi olarak görmedim ben bu durumu. Bir süre evinizde başbaşa zaman geçirip gidişata bakmanızı tavsiye ederdim bende ailenizden biri olsam.

Sen guclu bır kadınsın duzelır dıyıp omrumu heba etmek istemiyorum, sogudum dıyıp kal orda. Kovarlar mı kı?
Gır bır Iste calıs sonrada da.
Ablanı bosver onu hıc takma. Mutsuz oldugunu annene babana goster kafi.

Ben de bir anksiyeteli OKB li panik ataklı ilaç tedavisi gören; hatta bir dönem aldığı ilaçlardan biri şizofren/bipolar bozukluk hastalarına verilen ilaçlardan biri olarak lütfen rica ediyorum, hassasiz zaten ruhumuz hassas bir de insanların anlamaması daha da zorlaştırıyor ve içe kapaniyoruz. Bak sizin de buna benzer rahatsizliginiz varmis, az çok anlarsınız, eşinizin başka bir falsosu yoksa seviyorsanız sırf uyumsuz diye bırakmayın adamı. Gerçekten bu tarz rahatsızlıklar sevgisizlikten kaynaklaniyorken, sırf uyumsuz diye sevdiğiniz adamı birakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…