- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.723
- 108
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
Amin canım allah razı olsun. Gerçekten bomboş bi durumdayım.Görülen o ki kendi göbeğini kendin keseceksin canım
Allah yardımcın olsun
Yok 3 yıllık evliyimÇocuğunuz var mı ? Kaç yıllık evlısınız?
Önceki konunuzu okumuştum , ablanızı ciddiye almayın derim yaptıgı yanlıs ama yanlıs yaptıgının farkında degıl dıye dusunuyorum , babanız bır yandan hastalıkla bır yandan ablanızın tavırlarıyla ugrasıyorsa bırde bu surecte sıszın aynı durumda olmanızı ıstemıyordur . Biraz kafanızı toparlamaya sakınlesmeye calısın esınız hep boylemıydı rahatsızlıgı nedırYok 3 yıllık evliyim
Ablama çok takılmadım ama annemle babamın böyle söylemeleri zoruma gitti oysaki ablamın benden daha çok pskiloga ihtiyacı var kaldı ki ben zaten destek alıyorum ayıp bişey değil. Sorunumu da biliyorum.Önceki konunuzu okumuştum , ablanızı ciddiye almayın derim yaptıgı yanlıs ama yanlıs yaptıgının farkında degıl dıye dusunuyorum , babanız bır yandan hastalıkla bır yandan ablanızın tavırlarıyla ugrasıyorsa bırde bu surecte sıszın aynı durumda olmanızı ıstemıyordur . Biraz kafanızı toparlamaya sakınlesmeye calısın esınız hep boylemıydı rahatsızlıgı nedır
Anneler babalarda hata yapabılıyor malesef , bazen bırsey soyleyınce yada yapınca aıle ıcınde sorunlu ılan edıyorlar neden oyle soyledın , davrandın dıye dusunmedenAblama çok takılmadım ama annemle babamın böyle söylemeleri zoruma gitti oysaki ablamın benden daha çok pskiloga ihtiyacı var kaldı ki ben zaten destek alıyorum ayıp bişey değil. Sorunumu da biliyorum.
eşim kaygı bozukluğuNa bağlı obsesif ve depresyon var ama ben açıkcası psikoz yada şizofren olduğunu düşünüyorum çünkü kullandığı ilaçlar şizofreni ilaçları bir değil üç ilaç kullanıyor
Eşimin sıkıntıları boşanmam için çok çok geçerli sebepler. Burada beni çoğu kişi bilir ilk konumdan beri boşan diyenler oldu. Ama ben mücadele etmeyi seçtim. Mücadelemin sonuçlarını gördükçe daha da hırslandım ama hüsrana uğramışım. Yaşadığım pozitif şeyler ilaça bağlıymış. Balon gibi söndü gitti. Şimdi benim yeniden mücadele edecek vaktim veya mental olarak gücüm kalmadı. Yaşım genç benden 9 yaş büyük Hayattan alacağını almış psikolojik sıkıntıları olan bir adamla ömrümü devam ettiremeyeceğim. Ailesinin kabullenmeyin başıma bağladığı insanı ben de çekemiyorum artık.Ailenizden destek bekleyip göremeyince doğal olarak kırılmışsınız. Sizin ailenizi bilemiyorum tabi ki ama hiçbi aile herhalde kendilerine göre çok geçerli bi sebep yokken ilk ayrılmak istiyorum dediğinde tamam gel demiyor. Yüz vermeyelim de hemen evini bırakmasın, alışma dönemidir filan gibi düşünüyorlar sanırım. Siz kararınızdan eminseniz sizin ciddiyetinizi görünce mutlaka destek olacaklardır size.
Ablanız kendi durumuna arkadaş arıyor sanırım. Benim de hiç hoşuma gitmezdi ben ne yapayım diye sormadıkça birinin sürekli boşan boşan demesi. Ama ablanızla dertleşiyorsanız, o da normal.
Bi davranışta bulunsam gerçekten haklılar diyeceğim ama davranışım da olmadı ablam fişeklemiş gibi annemiAnneler babalarda hata yapabılıyor malesef , bazen bırsey soyleyınce yada yapınca aıle ıcınde sorunlu ılan edıyorlar neden oyle soyledın , davrandın dıye dusunmeden
hersey olabılır , sızı bıle bu kadar doldurup bıktırdıysa annenıze de aynı konusmaları yapıyor olabılırBi davranışta bulunsam gerçekten haklılar diyeceğim ama davranışım da olmadı ablam fişeklemiş gibi annemi
Ama her sözünde ben senin için söylüyorum şöyle böyle yapıyor ama kuytu köşede de napıcan bu adamı hayatına bak falan yapıyo. Kendisi de zamanında bi adama hayatını harcıyordu. Ben müdahale de bulunmadım herkes tercihleriyle yaşar neticedehersey olabılır , sızı bıle bu kadar doldurup bıktırdıysa annenıze de aynı konusmaları yapıyor olabılır
sızı korumaya calısıyor kendı capında ama herkesın aklı fıkrı var , sızde gereken cevabı verın bence bnm hayatım senı ılgılendırmez deyın gerekırse , kendısı yaparken ıyıydı sız yapınca mı sorun oldu .Ama her sözünde ben senin için söylüyorum şöyle böyle yapıyor ama kuytu köşede de napıcan bu adamı hayatına bak falan yapıyo. Kendisi de zamanında bi adama hayatını harcıyordu. Ben müdahale de bulunmadım herkes tercihleriyle yaşar neticede
Olsa bi dert olmasa bi dert misali. İş bulmam gerkiyor kendi ayaklarımın tam üzerinde durabilmek için. İnşallah oda olacakKendi ayakları üstünde duran ve cok genç bir kadınsınız. Gayet üstesinden gelebilirsiniz tek başınızada. Kiz kardeşim yok ve olmasını cok isterdim böyle duyuncada şaşırıyorum
Söyledim ama ben senin iyiliğin için diyorum diyor anneme şikayetleniyor demekki annemde beni suçluyorsızı korumaya calısıyor kendı capında ama herkesın aklı fıkrı var , sızde gereken cevabı verın bence bnm hayatım senı ılgılendırmez deyın gerekırse , kendısı yaparken ıyıydı sız yapınca mı sorun oldu .
Çok biliyorsa kendi hayatını duzeltseydı o zaman ,Söyledim ama ben senin iyiliğin için diyorum diyor anneme şikayetleniyor demekki annemde beni suçluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?