- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.587
- 158
- 30
- Konu Sahibi incircekirdegi12
Kaynanayla ayni binada oturmaktansa kuru ekmek yer yine de bska yerde otururum ben sahsen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama onun haklı nedenleri var.5 yıl dolmadan kiracı istemezse çıkaramazlar evden.kendi evsahipleri düşüncesiz ama konu sahibi de aynını yapacak kiracıya çık derse.
İki tarafta çok iyi niyetli olabilir ama bence yine de zor, illa ki çok kötü şeyler olacak diye bir şey yok tabi ki ama burada da okuyoruz yaşanılan sorunları..Hakkınız da hayırlısı.Teşekkür ederim.
Peki illa sorun olur mu gerçekten![]()
Valla bende kaynanamla arkadaş gibiydim hatta kanki ama üst katlarına taşınınca benden kötüsü olmadı. Diceklerim bu kadar.Herkese merhaba
Ablalarım arkadaşlarım sizlerden fikir almak istiyorum. Henüz 1 yıllık evliyim ve kiracıyız. Ev sahibimiz bizi çıkarmak istiyor gelecek sene. Bizim aynı semtte 20 senelik bir binada çatı katı dairemiz var orası kirada oradan aldığımız kira ile şuan oturduğumuz yeni binada kiradayız. Ev sahibi sürekli bizi arayıp rahatsız ediyor diken üstündeyiz gibi bişey. Hoş parasını gününden önce ödüyoruz ama emsallerine göre uyguna kiraya verdiğini düşündüğü için gözü açılmış olacakki şimdi çıkarma peşinde.
Şimdi kiralar oldukça pahalı gücümüzde yok fazlasıyla.
Düşünüyorum kendi evimize geçmeli miyiz diye. Kayınvalidemde aynı binada ama aramız cok iyi arkadaş gibiyiz ancak aramızdaki seviye baki. Siz olsanız bu durumda farklı bi yere kiraya mı geçersiniz yoksa kendi evinizde mi oturursunuz.
Fikirlerinize ihtiyacım olacak. Teşekkür ediyorum şimdiden
Ev sahibine söyleyin; sizi çıkarttıktan sonra takibe alıcağınızı bildirin. Kendi yada evladı vs oturmazsa siz cezai işlem başlatabiliyorsunuz. 1 yıllık kira bedeli tahsis ediyosunuz bildiğim kadarıyla.yani sizi çıkartıp yerinize başkasına yüksek meblaya veremez. 2. Konu ise ; ev sahibiniz haksızlığa uğradığını düşünüyorsa ; size dava açar. Mahkeme bilirkişi atar. Bilirkişi apartmanda oturanların kirasına değil o mahalle muhite ait genel kiralara bakarak sonuca bağlar. Ayrıca kira sözleşmeniz varmı? Ordaki ayrıntılara bakın, tefe tüfe oranına göre yada işte % şukadarlık artış gibi bi ibare varmı? Varsa bunun üstünde kalkıpta size sallıyorum kafasına göre 1000 tl koyup yeni kira belirleyemez. 300 se 300 dür o artışHerkese merhaba
Ablalarım arkadaşlarım sizlerden fikir almak istiyorum. Henüz 1 yıllık evliyim ve kiracıyız. Ev sahibimiz bizi çıkarmak istiyor gelecek sene. Bizim aynı semtte 20 senelik bir binada çatı katı dairemiz var orası kirada oradan aldığımız kira ile şuan oturduğumuz yeni binada kiradayız. Ev sahibi sürekli bizi arayıp rahatsız ediyor diken üstündeyiz gibi bişey. Hoş parasını gününden önce ödüyoruz ama emsallerine göre uyguna kiraya verdiğini düşündüğü için gözü açılmış olacakki şimdi çıkarma peşinde.
Düşünüyorum kendi evimize geçmeli miyiz diye. Kayınvalidemde aynı binada ama aramız cok iyi arkadaş gibiyiz ancak aramızdaki seviye baki. Siz olsanız bu durumda farklı bi yere kiraya mı geçersiniz yoksa kendi evinizde mi oturursunuz.
ayrı yere geçerim huzuru kaçırma ihtimaline bile gerek yokHerkese merhaba