• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arada kaldım ..

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
günaydın hanımlar ,
Ben 4 yıllık Evliyim yurtdışında yasıyoruz eşimle..
Çocuğum olmuyor Aralık'ta Türkiye'ye gidip tüp bebek yapacaz Rabbimin izniyle ...

Ama söyle bir sorun var ..
Abim Eylül'de evleniyor..Annem Düğüne gel diyor.ama ben evlenirken Abim bana düğünümde hicbirsey koymadı .konusturmadı,küstü benimle yani abime dair hicbirsey görmedim ..

Eşim kesinlikle abine bişey almam unut dedi..
Annemde ayıp kızım birsey almalısın diyor ...
Eşimden para çıkıyor ..
Offff arada kaldım akıl verin ..

bence kesinlikle alma. annen çok istiyorsa senin yerine de bişey taksın

bence kesinlikle alma. annen çok istiyorsa senin yerine de bişey taksın
Nasıl söylerimki anneme eşimi çok kötü bilecekler aralıktada tüp bebek yapacam hemen içime atan biriyim...bu olayları sorunsuz atlatıp tüp bebeğe olumlu şekilde gitmek istyrm...

Ya eşinin haberi olmadan biriktirebildigin kadariyla evine bir şey alır gider verirsin ya da hic bir sey yapma annen o kadar düşünüyorsa senin adına versin.. bence eşin buna çok kizar bos yere aranizi bozma...

Nasıl söylerimki anneme eşimi çok kötü bilecekler aralıktada tüp bebek yapacam hemen içime atan biriyim...bu olayları sorunsuz atlatıp tüp bebeğe olumlu şekilde gitmek istyrm...
Iyiyi ya iste dersinki benim masrafim çok biz bebek için para biriktirdik baska bir yere harcayacak durumumuz yok. Bir şey yapamayacağım sen yap ben sana sonra öderim falan de.. odersen odersin yoksa öyle kalır artık

Ya eşinin haberi olmadan biriktirebildigin kadariyla evine bir şey alır gider verirsin ya da hic bir sey yapma annen o kadar düşünüyorsa senin adına versin.. bence eşin buna çok kizar bos yere aranizi bozma...
Annemi ortaya atacam yada ben kendime yurtdışından birsey alıyormuş GiBi yapsam eşimden gizli hediye etsem ...olur mu acep ??

Iyiyi ya iste dersinki benim masrafim çok biz bebek için para biriktirdik baska bir yere harcayacak durumumuz yok. Bir şey yapamayacağım sen yap ben sana sonra öderim falan de.. odersen odersin yoksa öyle kalır artık
Mantıklı inşallah annem kabul eder..

abin sana takmıyorken ayıp olmuyorda sen takmayınca mı ayıp olacak sakın gİzli yapma
Aynen Abim burnu çok havada olan biri dediğim dedik.patavatsız asla Yıldızlarımız birleşmez hatta bu benim Abim mi diye düşünürüm..
Niye evlenirken ondan izin almamışım diye küstü. Ne konuşturdu ne aradı hicbirsey birden konuşturmaya başladı böyle ...suanda evleniyor durum bu ..

Annemi ortaya atacam yada ben kendime yurtdışından birsey alıyormuş GiBi yapsam eşimden gizli hediye etsem ...olur mu acep ??
Bilmem eşinin kulağına giderse daha kötü olabilir.. hani kendine diye aldiginda onda görürse işler karışabilir.. Ama eşin dikkatsiz biriyse bilemem... Eşinin huyunu bilirsin nasıl karşılar..
umarim isin içinden kimse kırılmafan çıkarsın.. ama sana tavsiyem eşinin düşüncesini ön planda tut. Seni hic dusunmeyen abin için huzurunu bozmaya değmez...

Hala daha aranız kötüyse yapma tabi. Ama o günler geride kaldı sorun yok diyosan eşini ikna edip ufakta olsa bişi al. Ya da annen yapsın senin adına.
Empati kur aynısını kaynın yada görümcen de yaşasan ne düşünürdün?

Bence de yapmayin. Herkese ederi kadar neyse onu yapin. Kizkardesinin dugununde sahip cikmayan arkasinda olmayan erkek kardese ne yapilabilir ki? Acaba zamaninda anneniz abinize size yaptigi konusmayi yapti mi?

Bu isi duzeltecek olan annen bence o abi olarak sana bisey yapmadiysa sen neden yapicaksin ki elin oglu acir mi adama tabikide vermez annen alsin sanada bisey tak

eylulde gelmeyın tabı
dugunden sonra gıdın ve hıc bısey olmamıs gıbı takılın

günaydın hanımlar ,
Ben 4 yıllık Evliyim yurtdışında yasıyoruz eşimle..
Çocuğum olmuyor Aralık'ta Türkiye'ye gidip tüp bebek yapacaz Rabbimin izniyle ...

Ama söyle bir sorun var ..
Abim Eylül'de evleniyor..Annem Düğüne gel diyor.ama ben evlenirken Abim bana düğünümde hicbirsey koymadı .konusturmadı,küstü benimle yani abime dair hicbirsey görmedim ..

Eşim kesinlikle abine bişey almam unut dedi..
Annemde ayıp kızım birsey almalısın diyor ...
Eşimden para çıkıyor ..
Offff arada kaldım akıl verin ..

Sen abine birşeyler almak istiyor gibisin ama eşini de haklı gördüğünden birşey diyemiyorsun galiba ..
Nacizane fikrim de eşinin kararı sana bırakması yönünde ..
Sonuçta siz kardeşsiniz aranızda ne yaşanırsa yaşansın .. Et tırnaktan ayrılmaz ..

abın bı buyuk olarak abılık gorevını yapmadıysa
kucugunde yapmamasına hıc kımse bırsey soyleyemez
dugune gelıceksen bence bırsey yapma alma
nezaketen dugununde yardımcı olabılecegımız bırsey varmı dersın yarım agız ısteksız
bebiş için de hayırlısı olsun rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah

Back
X