Arada kaldım

Eşinin yerinde olsam seni ben bırakırdım. Mantık uçmuş sende. Bildiğin iftira atlıyo eşine, eşine destek olucağına yaptığına bak. Enteresan, eşinin yerinde olsam benden çok ciddi tepki alırdın.
Has nicktir adam beni niye bosasin canimm sen boyle birsey duysan aniden sokaaa girmezmisin kac yillik evlilikde birkez bile boyle birsey olmamis duyulmamis bide ben bu sitede neler okuyorum ne anasini gozu insanlar bacim allah basimiza vermesin vallahi cok korkunc birseymis ne ihtimali bile insani nasilda incitiyormus

Yok kızzz böyle birşey eşim bayanı çoçuklukdan beri tanıyor ikiside yurtdışında doğma büyüme benlede bayan geldiğimden beri kanka diyebilirim bu bayanın evlendiği adam kadın erkek arkadaş olmaz deyip aralarında ilişki olduğunu yaymış cümle aleme bende acaba varmı aralarında ilişki diye sorguluyorum şüphe çekecek hiçbir ip ucu yok elimde
Eee bu kadar endişe neden?

İftiradır ya bir yalan yüzünden evliliğini mi bozacaksın :KK17:
Is ortaya cikmasaydi bozacakdim ama hersey net oldu esim zaten cok yiprandi demin birlikde hem cay ictik hemde sohbet ettik halen daha konduramiyor boyle bir yakistirmayi ara arada hiddetleniyor ben sakinlestiriyorum tamam neyse ben sana guveniyorum oldu bitti bundan sonra uzak dururuz olur biter dedim ne uzagi diyor ben birdaha laf bile atmam kadina diyor

Eee bu kadar endişe neden?
Vallahi bir telasdi sabah sabah ben zaten cok panik bir insanim cok cabuk ofkelenirim esim daha lafini bitirmeden ates olmayan yerden duman cikmaz deyip kapattim kuzum oyle birsey yok ama ablamda en yakin arkadasini kocasinin koynunda yakaladi olurmu olur biz insanlar hatalar yapmazmi o ofkele ne yapacagimi sasirdim buraya yazdim iyiki zey_tin zey_tin diye arkadas cikdi o cok guzel seyler yazdi allah razi olsun psikolog gibi sakinlestirdi beni yoksa cokdan yakmistim gemileri sonrada pismanligim bes para etmiyecekdi

Vallahi bir telasdi sabah sabah ben zaten cok panik bir insanim cok cabuk ofkelenirim esim daha lafini bitirmeden ates olmayan yerden duman cikmaz deyip kapattim kuzum oyle birsey yok ama ablamda en yakin arkadasini kocasinin koynunda yakaladi olurmu olur biz insanlar hatalar yapmazmi o ofkele ne yapacagimi sasirdim buraya yazdim iyiki zey_tin zey_tin diye arkadas cikdi o cok guzel seyler yazdi allah razi olsun psikolog gibi sakinlestirdi beni yoksa cokdan yakmistim gemileri sonrada pismanligim bes para etmiyecekdi
Neyseki geç olmadan doğru karar vermişsiniz ...

Has nicktir adam beni niye bosasin canimm sen boyle birsey duysan aniden sokaaa girmezmisin kac yillik evlilikde birkez bile boyle birsey olmamis duyulmamis bide ben bu sitede neler okuyorum ne anasini gozu insanlar bacim allah basimiza vermesin vallahi cok korkunc birseymis ne ihtimali bile insani nasilda incitiyormus
İftira atanın karakteri belli, ben eşime güvenmeyi tercih ederim açıkcası. Tabi insanın başına gelse nasıl tepki verir bilemem ama. Yazık eşin iyilik yapmış başına gelenlere bak. Ama uzlaşmanıza çok sevindim.

Canım şoku atlatıp mantığını dinleyince sen de sakinleşirdin zaten, ama süreci hızlandırdıysam ne mutlu bana... Tekrar geçmiş olsun ;)

Evet canım kadının eşi ortaya birşey atmış karımla benim eşim için ilişki yaşıyorlar diye tüm türklere 2 gün içinde yayılmış eşimde kadınlada irtibatı kesmiş beni sorunlarınızın içine çektiniz diye şimdi banada inanıyorsan ayrılmak istersen saygım duyarım böyle iftiraya çek git pişman olup dönersen ben yokum ama inanmayıp benimle bu yola devam dersen bende sonsuza kadar yürürüm senle diyor ne yapacağımı şaşırdım
ben niye şüphelendim yaa?

Insan yine de şüphe duyabilir ama eşinize destek olmanız daha mantıklı gibi şuan. Zaten oyle bir şey olsa daha laf bile atmam demezdi. Sonuçta kadınla iletişimini de kesmiş . Kadının kocası iftira atmış büyük ihtimalle sizde eşinizle iyi niyetinizin kurbanı olmuşsunuz. Artık iletişim kurmazsiniz gerekirse de kadına eşimle cok yıprandk artık bu konulara dahil olmak istemiyoruz anlayışla karşıla lütfen bizi deyip çekilin kenara.
Valla her şeyin altında bit yeniği arayan ben kendime bile hayret ettim şu yorumu yaptığım için. ama olmasi gereken bu bence. eşinizle mutluluklar.

Back
X