Arada kaldım

Bu fikri çok beğendim

Kaçma ihtimalini hiç düşünmedim

Ablan nasıl bir yoklukta da böyle kararlar veriyor.
Çok mu çirkin çok mu yüzüne bakılamaz halde,
Yazık yaa
Ablam diye söylemiyorum hoş kız
Kristen Stewart a benziyor
90 doğumlu ve evlenmedim takıntısı yaptığını düşünüyoruz çünkü tüm arkadaşları evlendi

Kaç yaşında ablan küçük mü nasıl inanıyor adama ya kaçması Laz'ım arkasına bakmadan

Ana 26 yaş neki yaaaa bide benım konuma baksın ben olsam 30 dan sonra evlenırdım kimler kimler çıkar karşısına

Seviyorsa ne deseniz faydasiz. Ins yol yakinken anlarda vazgecer

Birini tutun ,iyice bir arastirsin ,muhakkak orada biur baskasi vardir gorustugu ,bakalim meslegi gercek mi vs vs ,

Birini tutun ,iyice bir arastirsin ,muhakkak orada biur baskasi vardir gorustugu ,bakalim meslegi gercek mi vs vs ,
Öğretmen olsa bile üçkağıtçı yani. Beleşci bayağı. Ablam işten geldi sordum seninki hediyeyi göndermek niyetinde mi sordun mu dedim diyor ki bence gelirken getirir. Saf yeminle ya
Otel parasını karşılamasn diye annem ablanın hesaplarını kontrol et diyor

Güncelleme olsun diye yazıyorum
Ablamla konuşuldu 24 saattir ağlıyor.
Annem de üzülüyor. Ama olmasını istemiyorum. Babam kesinlikle olmaz dedi.
Ablam çok kötü görünüyor. Üzülüyorum..

Ablan gerçekten çok safmış evde kaldım psikolojisiyle adamı kaçırmamaya çalışıyor anlaşılan. Kaçmak gibi bir hata yapmaz umarım.

Ablan gerçekten çok safmış evde kaldım psikolojisiyle adamı kaçırmamaya çalışıyor anlaşılan. Kaçmak gibi bir hata yapmaz umarım.
Bundan ihtimal gözümüzde çok küçük ama olabilir. Öyle bir şey yapmaz umarım

Babanız kabul etsin gelsinler ,geleceğini hiç sanmıyorum ya. Şayet gelirlerse işi yokuşa sürecek isteklerde bulunun,çıkmaz ayın son çarşambasına nişan ve nikah günü belirleyin bu arada çakma hesapla adamı yemleyin zaten dolandırmaya alışmış bir adam balıklama atlar olaya.güzel ve mesleği olan paralı kız profili işinizi görür.

Ablanızın daha önce duygusal ilişkileri oldu mu? Bu ilkse ya da daha önce pek ilgi görmediyse böyle şeyler olabiliyor. Çok gözünü karartmadan vazgeçirmeye çalışın derim hemen. Adam dolandırıcı olmasa bile maddi olarak kullanma niyetinde belli ki. Bir de internetten bulduğu biri ne kadar güvenilir tartışılır.

Edit: Güncellemenizi şimdi gördüm. Desteğinizi esirgemeyin, daha yaşı genç. İlk bulduğu ne idüğü belirsiz insanlara atlamasın, güzel bir mesleği var eminim güzel bir kızdır da. Kendini heba etmesin, eminim karşısına daha iyi insanlar çıkacak.

Evet oldu hep böyle aşırı bağlanma hali oluyor onda.
Kendisiyle konuşmuyorum şu ara hele bu akşam beni çileden çıkardı.
Benim bir tane anne babam var onu da salak bir aşk hikayesine kurban vereceğim diye korkuyorum. Annem sabaha kadar uyumadım diyor. Tansiyonu çıkıyor. Bi insan böyle saçmalar mi ya?

Kolay olmayacaktır, cidden çok bağlanan kişilerin kopması da zor oluyor. Bağlanacak bir ikinci kişi bulamadan ilkinden kopamıyorlar hatta öyle söyleyeyim. Depresyon artabilir bu süreçte. Başa çıkamayacak kadar ciddi olduğunu düşünüyorsanız profesyonel yardım alması için yönlendirmeye çalışmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…