- 3 Kasım 2015
- 692
- 1.381
- 63
- Konu Sahibi morsufrajet
-
Neden olmaz diyor aileniz
Ablan bu Ada'mı kaç kere gördü
Ablan ne iş yapıyor Nasıl tanıştılar
Ada'm gelince baban olmaz diyecek de gerekçesi ne
Bir de üç ayda neden tanışıyor ki
Baban konuşsun.
Ya hiç olmayacak şartlar sunsun adama,ev araba o bu vs onu maddi anlamda zorlayacak konular olsun
Ya da ne mal olduğunu bildiğini belli etsin.
Bilet aldığını sanmıyorum ben,gelmezse mutlaka bir bahanesi olur o zaman anlar inşallah ablan.
Siz açık açık söyleyin adamın dolandırıcı olduğunu hissettiğinizi vs.
Aklına sokun ki adamın her hatasında ablanızın kafasına girsin.
Adam.öğretmen ablam değil. Yanlış mı yazdım bilmiyorum. Ablam özel sektör calisaniBu saflıkla nasıl öğretmen olmuş
Hep siz yanında olup onu koruyacak değilsiniz bırakın başının çaresine baksın
İnternetten bulmuş
Gerekçesi şu; babam Karadenizli ve onların sülalesini biliyor çok ahlaklı insanlar değiller diyor bununla birlikte çocuğun babası alkolik tedavi görüyor. Eşini öldürmeye kalkmış bir kaç kez. Boşanmaya çalıştığı için.. bir cinnet geçirip bi de ablama falan saldırsa? Adam karısını defalarca aldatmış. Ablam böyle anlatınca bizde istemedik..
Ben yanlış okumuşum durAdam.öğretmen ablam değil. Yanlış mı yazdım bilmiyorum. Ablam özel sektör calisani
Ben bu akşam söyleyelim açık açık diyorum ama kıyamet kopacak haliyle. Annem bekleyelim diyor. Yani kıyamıyor anne olarak. Ben gerçekçi davranmayı uygun buluyorumBen yanlış okumuşum dur
Bu durumda durum daha vahim üçkağıtçı öğretmen profili
Her halükarda uyarın sonra bırakın kendi haline
İnternetten bulmuş
Gerekçesi şu; babam Karadenizli ve onların sülalesini biliyor çok ahlaklı insanlar değiller diyor bununla birlikte çocuğun babası alkolik tedavi görüyor. Eşini öldürmeye kalkmış bir kaç kez. Boşanmaya çalıştığı için.. bir cinnet geçirip bi de ablama falan saldırsa? Adam karısını defalarca aldatmış. Ablam böyle anlatınca bizde istemedik..
Bu tarz bir konuşmayı anneniz yada babanız yaparsa daha iyi olmaz mı?Ben bu akşam söyleyelim açık açık diyorum ama kıyamet kopacak haliyle. Annem bekleyelim diyor. Yani kıyamıyor anne olarak. Ben gerçekçi davranmayı uygun buluyorum
Ayni soy isimle aynı soydan gelme kişileri tanıyoruz. Yani çok yakinen tanımıyoruz ailesini. Adam müzik öğretmeni olsa bile bu onun ablamı kaz gibi yokluğu gerçeğini değiştirmiyor kiAblan bayagi safmış. O kredi çek demesinden mevzuyu çakması lazımdı. Yalnız adamın hangi mesleği yaptığından haberder değilsiniz ama tüm sülalesini tanıyorsunuz.
Ablam sağlıklı ve 2 üniversite mezunuŞimdi doğru mu anladım bilmiyorum ablanızın yanlış karar alabilme ihtimali sadece fazla iyi niyetli olması mi yoksa sağlık sorunları yönünden doğru karar veremeyebilecek manada saf olmasi mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?