- 1 Ocak 2013
- 560
- 610
- 303
- 32
- Konu Sahibi losinggame
-
Bi kere annenin mizacı bu değiş mez ama torpuleyebilir
Erkek arkadaşına gelecek olursak kendi alilesi nasıl davranıyor iliskinize sana müdahale ediyorlar mi buda önemli. İki tarafı da sen idare ediceksin tabiki de.erke k arkadaşının ailesi ayni şekilde davransa ne hisseder din olaya bunu düşünerek yaklaş derin ben
of işte ben bunu yapmaktan çok korkuyorum annemi kıracağım diye. ama yapmalıyım sanırımAnnenle erkek arkadaşın arasını bulacak olan dengeyi sağlayacak olan sensin
benim babam senin annenden bin kat beter inanılmaz sabit fikirli ve sert biri
ve eşime karışmaya çalıştı evlenirken direk çekip kenara "bak o senin hiç bir şeyin değil
nasıl ki onun annesi babası bana laf etse benim zoruma giderse senin lafında onun zoruna gider
bir şey varsa bana söyle eşime ağzını açma sakın" dedim ve söyleyecek gibi olursa "baba sanane o senin çocuğun değil sen kendi çocuğuna laf söyle" diyerek kesip atıyorum
ben cocugun bilerek 3.gun aradigini dusundum zaten okurken. surekli elestiri aldigim birine karsi aramak gorevimse geciktirirdim, sirf rahatsiz olsun diye karsi taraf.Ben genel kanının aksine annenizi geçinmesi zor buldum. geçmişinde yönetici olması vs kimseyi bağlamaz. siz veya erkek arkadaşınız onun çalışanlarından biri değilsiniz. hiç de hoşlanmam bizim ailede kural şudur budur laflarından. nişanlınız annenizin oğlu olmadığına göre bu kurallar onu bağlamaz.
lütfen şunu unutmayın ve annenize de sık sık hatırlatın: siz ve kardeşleriniz birbirinizin canı kanısınız. birbirinizi tolere edebilirsiniz. annenizin yakışıksız tavırlarına anlayışlı yaklaşabilirsiniz, annelik hatrı var, emeği var, bu kadarcık şey için analığını es mi geçelim dersiniz. ama el oğlu / el kızı yapmak zorunda değil. kimseden sırf çocuğuyla birlikte diye böyle bir beklentiye girmesin. aksi takdirde kendi çocuğunun hayatını zorlaştırır.
açıkçası bana telefonda böyle deseler, diğer bayram hiç aramazdım.
konulari gorunmuyor konu sahibin. mevzuyu merak ettim☺Eski konuyu açmak gibi olacak da erkek arkadaşınızın kardeşi sizden özür diledi mi o meseleyi çözdünüz mü? Özür olmadı da o mesajlar öyle kaldıysa erkek arkadaşınız çok atıp tutmasin bence.
Ayrıca bayramda söylediği lafta çokta abartılacak birşey yok annenizin bu kadar hassas olmasın erkek arkadaşınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?