Aradığı an bitecek her şey :(

Ya bırak sen ben iki arada bir derede duruşmam uzun sürmüşse ısrarla eşim aramışsa, 'mşgl' yazıyorum sadece elim aşağıda ekrana bile bakmadan hatta bazen mmm gbi saçma bir şey yazıyorum.. aşk böyle bir şey değil, sen defalarca arayacaksın da sana dönmeyecek ama başka mesaja bakacak. şimdi evlenirsin 10 sene sonra gider adam başkasına aşık olur.. kendini kandıranlar grubuna girme sen. Ya ilgisi tam olsun ya hiç olmasın. Yarım yamalak ilerleyince mutsuz olma ihtimalin çok yüksek olur.

Ben de ayrilalim diyemiyorum maalesef.. Kabul ederse ben naparm diye..
Boyle de aci cekiyorum

Ben de ayrilalim diyemiyorum maalesef.. Kabul ederse ben naparm diye..
Boyle de aci cekiyorum

Böylesi de kötü ama.. inan bende çooook uzulecegim. Akşam perişan olacağım. Ne aksami 3 ay ölü gibi gezecegim en az. Daha önce yaşadım biliyorum, çoook zor kolay değil. Ama böyle de o mutlu ben mutsuz. Gururumu kurtarayim bari

şu whatsapp a en son ne zaman girdiğine bakmak yeni moda oldu galiba,mavi tikleride kontrol ediyor musun :)
kırk yıl düşünsem aklıma gelmez sözlüm en son ne zaman whatsapp a girmiş bir bakayım diye :)
darlamayın bu kadar karşınızdaki insanları
o aramıyorsa sizde aramayın sık sık
ya o size sorar sende niye aramıyorsun diye ya da istediğiniz olur ayrılırsınız
resmen tehtit etme yöntemi olarak dolamışsınız ağızınıza ayrılık lafını;
Ben senden ayriliyorum dedim. (Ayrılmak istiyorum dediğimde ben istemiyorum diyor, o yüzden böyle dedim) diyerek
kendinizle yokluğunuzla cezalandırmaya çalışıyorsunuz onu
oysa ki varlığınızla ödüllendirmek varken..
akıllı kadın işi değil bu uyguladığınız yöntem
klasik türk kadını diye insanların sosyal medyada dalga geçtiği tripler bu whatsapp işleri
sanki biraz sert oldu yorumum kusura bakmayın ama benim fikrim bu.

Tamam da güzelim.Gerçek sorun ne anlayamadım.30 yaşında olsan nolcak.30 undan önce evlenmenin garantisi mi var.Ayrılığı kabul etmiyor diyorsun da,senin ayrılmaya pek niyetin yok aslında.Ayrılmak isteyen insan ayrılır.Karşı taraf kabul etse ne etmese ne,ben ayrıldıktan sonra.

Onu da yaptım . Önceki konumda var. Sen neden benimle ilgilenmiyorsun artık hiç dedi. Kaçma diye dedim güldüm ortam yumuşasin diye asıl böyle kaçarım dedi. O da olmadı yani.

Bu yaptığım şey onu sıkmak değil ki. Insan bir mesaj atar ya musait değilim diye. Ben atıyorsam o aradığında o da atmalı. Belki önemli bir şey var...

Isin o boyutu ayrı işte Ben ayriliyorum diyip mesaj atıp gene gider insan konuşmadan . Ama ben onu bu kişiye yapamam. Bu da geçmişle alakali bir durum. Haklısınız o açıdan bakınca siz ama inan sebebi var.

Ayrılmayı sevdiğim için bende istemem. O bana bir sevgili gibi davransa tabi. Ama böyle de hep üzülüyorum. Mutlu olsam 10 sene beklerim. Orada demek istediğim hep bitme ihtimali var. 4 yil bekle sonra ayrıl. Bunu yaşamak istemiyorum

niye mesaj atmıyorsun dediğinde sende meşgulüm diyeceksin aynı onun gibi
bi onun mu işi gücü varmış :)
demek istediğim bırak aramasın belki bi derdi sıkıntısı vardır gerçekten ya da yanlışını anlar özür diler ama sen niye aramıyosun dedikçe bence inada bindirir.

Kendine bahane üretme.Mutlu değilsen,ayrılmak istiyorsan ayrılırsın.Ayrılığın bahanesi olmaz.

Bencede aramasin bundan sonra hiç aramasın.. ben yeterince sevdim değer verdim her zaman yanında da oldum.. Pişman olacağım bir durum yok, dilerim o birgün haklıydı bir sevgili gibi ilgilenmedim der.. Şimdi artık bensiz dolu dolu yasası hayatını

Evlenmek istiyorum dedi diye ciddiye alip onca sene oyle olacakmis gibi yasama bu iliskiye devam edeceksen bile

işi vardır belki gerçekten müsait değildir biraz abartmış olabilir misiniz acaba:S

Belki gercektwn musait degil .
Bende bazen beni aradiklari zaman cikmam ama ona whatsappte bir mesaj gelir , girer okur cikarim ..

Bu musaitim anlamina gelmez ..

Ama sende haklisin , en azindan mesgule atmadan , telefona ciksa musait degilim dese sende anlarsin .
Bence sen iyi karar vermelisin , gercekten bu adami istiyormusun , istemiyormusun ..

işi vardır belki gerçekten müsait değildir biraz abartmış olabilir misiniz acaba:S

Bugün belki..

Eskiden de dışarı çıkardı. Yolda arardi. Uyanınca Günaydın yazardı. Gece uyumadan arardi. Ne biliyim böyle değildi sonuçta. Benimle sıkıntısını derdini paylasirdi. Kimselere anlatamadıgini bana söylerdi. Falan filan...

Müsait değildim dediği de arkadaşlarıyla... ya oturuyordu bir yerde ya da yuruyordu. Tek yapacağı dışardayim, ben seni ararım demekti. Bende bu kadarını yapmalı. Ben aramayı bıraktığım zaman neden benimle ilgilenmiyorsun hiç diyen adam yapmalı en azından.

Gerçekten bugunlük bir sev değil bu. Sizlere yazdıkca daha iyi fark ettim.

Seviyorum, gerçekten çok iyi bur insan. Ben önce onun insanlığıni sevdim zaten. Kaybetmek hic istemezdim ama böyle de çok Mutsuzum

Sevgilim var demeye bin şahit ister

Aksam oldukça yüreğime ağırlık çöktü... Ağlamasın kararlı bir şekilde konuşmayı basarmaliyim. Nasıl olacaksa

Sık mesajlaşan insanlar için "Seni sonra ararım." yazabilmek beş saniye falan. Sürekli geçiştiriyorsa başka bir şey olabilir.
Bu arada daha öncede sık aradığını söylemişsin. Aranızda bir sorun mu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…