al işte bir uzun ilişki vakasıda dahaKızlar çok canım yanıyor, cok sevdim, cok deger verdim ama tek taraflı olmuyor tabi
Bana çok güvenliğini her zaman söyledi, sevdiğimi de adı gibi biliyor. Beni hep mantıklı buldu. Benimle evlenmek istediğini söylüyor, tabi 3,4 yil sonra... 4 yil dile kolay böyle geçer mi?
Dün konuştuk telde gayet normal, aksam da face de yazistik, 8.30 gibi. Gece 2 de watsapptaymis daha, gece uyanınca gördüm. Bugün 12 de yine... ne Günaydın dedi ne bir sey. Aradığım bir saat önce meşgule attı. Mesaj falan yazmadı. Bir saat sonra watsapp a girdi çıktı. Bende bir daha aradım, meşgule atıp aradı.
Insan bir mesaj yazar musait degilim diye diyorum, dışardayim musait değilim diyor. Hiç mi musait olmadin diyorum, olmadım yağmur yağıyor diyor. Müsait değilsin şimdi kapatıyorum ama tamam değil bil dedim, tmm dedi kapattık. Gittim watsapp tan yazdım. Mesaj atamiyorsun musait değilsin ama watsapp a girebiliyorsun, sen sadece bana musait olmuyorsun heralde dedim. Sana söyleyecek çok şeyim var da karşıdaki dinlemedikten sonra ne fayda dedim. Müsait olduğunda ara 5 dk yi geçmez dedim.
Sizlere yazarken aradı şimdi. Watsappta yazdığımı görmeden aradı. Şimdi Müsaitim dedi. Bende watsapptan sana böyle böyle yazdım dedim. Senin bugüne kadar bana söylediğin tek şey sana çok güveniyorum Mehilcik di dedim. Bu yetmiyor... Ben senden ayriliyorum dedim. (Ayrılmak istiyorum dediğimde ben istemiyorum diyor, o yüzden böyle dedim) saçmalama dedi. Şurda musait bile değilim zar zor Müsaitim konuştuğun şeye bak dedi. Bende istersen akşam ara istersen hiç arama dedim. O da bana sende Saçmalama yi bırak kapat şu konuyu akşam arayacağım dedi. Bende bu is bitti dedim, kapattık teli. Aksam arayacak
Çok Üzgünüm çooook
canım 90 lı bi erkekten bahsediyoruz burda, daha 24 yaşında yani olgunlaşmamış o.. ha sen atıyorum 30 olsan o 28 olsa hadi dicem belki ama küçük daha.. ciddi bi ilişki için küçük.. tabi benim fikrim bu çevremden gördüklerim bu.. başkaları katılmayabilir..Ben 26
o 24
whatsappta benim mesajlarıma cevap verilmediğinde de ben ''cevap yazmıyorum sadece gelen mesajları okuyup çıkıyorum'' cevabını alıyodum her seferinde.. hayır sert çıksam bu seferde dırdırcı olacktım bişey de diyemiyodumYahu biz mi körüz, erkekler mi kendini çok akıllı sanıyor anlayamıyorum. Bir arkadaşıma da görüştüğü çocuk Whatsapp'dan yazınca cevap vermiyordu. E girip çıkmışsın neden yazmıyorsun dediğinde de ben girmedim, kendi kendine çevrimiçi oluyor anlamıyorum demişti, aptalız ya biz, bilmiyoruz sanki kendi girmese son görülmenin değişmeyeceğini. 2 haftaya kalmadı, aldattığını öğrendik. Adam çalışmıyor, işsiz nasıl bir yoğunluğu var da sana 2 dakika ayıramıyor ? Biraz mantık lütfen, 4 sene beklersin de sen bu adamı sonunda sen kalır mısın bilemem.
whatsappta benim mesajlarıma cevap verilmediğinde de ben ''cevap yazmıyorum sadece gelen mesajları okuyup çıkıyorum'' cevabını alıyodum her seferinde.. hayır sert çıksam bu seferde dırdırcı olacktım bişey de diyemiyodum
canım ben konu sahibi değilim, bana cevap vermeyen çocuk da evet yoğundu çalışıodu ama evde olduğunda ya da arkadaşlarının yanında olduğunda da böyle davranıyoduYa Allah aşkına cevap vermek kaç dakikasını alacak, çok yoğun bir insan olsa filan anlarım da bu adamın öyle bir meşguliyeti de yok. Koşarak uzaklaş canım...
tabi güya beyimiz yoğundu ama sürekli whatsapptaydı yoğunum dediği işte olduğu zamanlarda bile!
Canım siz 4 aydır mı çıkıyorsunuz?
Aaaa sadece bi kere mi geldi yanına?
Önceden arkadaştik demiştin o mu teklif etti?
Konuştuk canım, ben seviyorum, ayrılmak istemiyorum dedi.ne oldu dün konuşacaktınız?
whatsappta benim mesajlarıma cevap verilmediğinde de ben ''cevap yazmıyorum sadece gelen mesajları okuyup çıkıyorum'' cevabını alıyodum her seferinde.. hayır sert çıksam bu seferde dırdırcı olacktım bişey de diyemiyodum
Maalesef ki ilk sevdiğimi söyleyen ben oldum
Evet iyi arkadastik.. Hala da oyleyiz. Kimseye anlatamadigimiz şeyleri paylasirdik birbirimizle. Güzel bir şey bence bu. Birbirimiz için özeldik. Sonra benim gönlüm kaydı, onunkide kaymis ki bugün bu haldeyiz.
Bu arada ben benimle ilgilenmedigini bu yüzden ayrılmak istediğimi söyledim...
Eskiden daha sık konusurduk evdeydim ondan dedi. Seninle ilgileniyorum sen görmüyorsun dedi.
Bugün yine arkadaşlarıyla buluşmaya gidiyordu yolda aradı. Dün gece yatmadan önce aradı. Öyle işte kızlar...
Adam seviyorum diyor. Ayrılmam diyor. Ben seninle evleneceğim tarihin planını yapmışım diyor. Ne bileyimAkışına mi bıraksam ne yapsam...
En sonunda watsapp i kaldıracagim telden o olacak :)
Konuştuk canım, ben seviyorum, ayrılmak istemiyorum dedi.
Sen dilinin altındaki baklayı çıkar dedi. Biri aklını mi karıştırıyor dedi.
Ben seninle ilgileniyorum sen görmüyorsun dedi. Uzak olduğumuz için oluyor böyle dedi. Bir atanalim haftasonları görüseceğiz dedi. Uzak bile olsak paranız olacak cuma aksami Çıkarız yola cumartesi sabah yanyanayiz dedi. Ben seninle evlenmek istiyorum dedi. Dedi de dedi işte. .
yoook akla kara ortaya çıkıyo kaldırma, ben asla kaldırmam :)En sonunda watsapp i kaldıracagim telden o olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?