Aradığı an bitecek her şey :(

Valla whatsaptan yazmadı aramadı diye ayrılık düşünmene şaşırdım açıkçası üstelik eskiden arkadaş olduğun bir erkek ve 4 aydır sevgiliyiz diyosun ;
Ya gerçekten sevmiyor konuşmak istemiyor erteliyor hep uzaklıkta olabilir işin içinde tabii
Ya da gerçekten işleri oluyor ,arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyor gece önemli bi mesaj gelmiş ona bakıp kapamış olabilir bir de her whatsapa girdiğinde yazmak zorunda mı?Biilmiyorum yani ben sözlümle 5 senedir birlikteyim üni de tanıştık arkadaştık ve sevgili olduk ayrı şehirlerdeyiz 5 senedir ne kavga ne ayrılık oldu aramızda küslük bile olmadı ki "ayrılalım" kelimesini ikimizde hiçbir zaman kullanmadık.Bu kadar kolay olmamalı bunu söylemek.Bende en son 1 ay önce gördüm özlemiyomuyum evet özlüyorum ama hiç trip atmam,bazen facebook a bile girer işi olduğunda konuşalım yazsana msj attım görmüyomusun demem işini halleder çıkar bazen tüm gün vaktimiz olmaz konuşamayız bile gece başımı yastığa koyduğumda bi bakarım arar açarım uykulu uykulu konuşuruz günün nasıl geçti iyi misin diye sonrada iyi geceler der kaparız.Yani eğer insan gerçekten seviyor,özlüyor ve aşıksa mesafe,telefon etmemesi,mesaj atmaması bunların hiç biri sorun olmamalı
Sende gerçekten seviyorsan sabretmelisin yok eğer sevmiyorsan bitti deyip bir daha geriye dönmemelisin.Bence önce sen kararını ver ve ona göre konuş.Konuyu baştan itibaren okudum 2 saat ayrılalım demişsin ve o seni bırakmam seviyorum demiş evcilik değil ki bu insan ya seviyordur yanında olur mesafelere rağmen ya da sevmiyordur ayrılmak istiyorum der daha da uzatmaz. Benim düşüncem bu şekilde umarım kalbini kırmamışımdır...

al işte bir uzun ilişki vakasıda daha sayın ve pek sevgili bacılarım uzun ilişki vallahi billahi bi yerden sonra dallanıp budaklanıyor !!! herkes heycanını kaybediyo ve en kötüsü bağımlılık yapıyo arasa nolcak bacım bağımlılık olmuş sevgi bitmiş

canım 90 lı bi erkekten bahsediyoruz burda, daha 24 yaşında yani olgunlaşmamış o.. ha sen atıyorum 30 olsan o 28 olsa hadi dicem belki ama küçük daha.. ciddi bi ilişki için küçük.. tabi benim fikrim bu çevremden gördüklerim bu.. başkaları katılmayabilir..

Yahu biz mi körüz, erkekler mi kendini çok akıllı sanıyor anlayamıyorum. Bir arkadaşıma da görüştüğü çocuk Whatsapp'dan yazınca cevap vermiyordu. E girip çıkmışsın neden yazmıyorsun dediğinde de ben girmedim, kendi kendine çevrimiçi oluyor anlamıyorum demişti, aptalız ya biz, bilmiyoruz sanki kendi girmese son görülmenin değişmeyeceğini. 2 haftaya kalmadı, aldattığını öğrendik. Adam çalışmıyor, işsiz nasıl bir yoğunluğu var da sana 2 dakika ayıramıyor ? Biraz mantık lütfen, 4 sene beklersin de sen bu adamı sonunda sen kalır mısın bilemem.

whatsappta benim mesajlarıma cevap verilmediğinde de ben ''cevap yazmıyorum sadece gelen mesajları okuyup çıkıyorum'' cevabını alıyodum her seferinde.. hayır sert çıksam bu seferde dırdırcı olacktım bişey de diyemiyodum

Ya Allah aşkına cevap vermek kaç dakikasını alacak, çok yoğun bir insan olsa bile sen sevgilisiysen sana ayıracak zamanı olmalı. Sana o kıymeti vermeyen adamdan koşarak uzaklaşacaksın...

canım benim eşimde evlenmden önce pek müsait olamaz müsait olunca da ya maç izler ya da uyurdu bende çok sorun yapardım senin gibi ama erkekler öyle sürekli ilgi gösteremiyor malesef şimdi evlendik aynı evde olunca sürekli ilgilenmek zorunda ister istemez bence seviyorsan ve sevgisinden eminsen böyle şeylerle yıpratma

Ya Allah aşkına cevap vermek kaç dakikasını alacak, çok yoğun bir insan olsa filan anlarım da bu adamın öyle bir meşguliyeti de yok. Koşarak uzaklaş canım...
canım ben konu sahibi değilim, bana cevap vermeyen çocuk da evet yoğundu çalışıodu ama evde olduğunda ya da arkadaşlarının yanında olduğunda da böyle davranıyodu M mehilcik canım kusura bakma kendş derdim depreşti yazmadan edemedim

tabi güya beyimiz yoğundu ama sürekli whatsapptaydı yoğunum dediği işte olduğu zamanlarda bile!

mehilcik canım bence biraz daha sabret, belki hatasını anlar düzelir.. bak ben ne odunlarla uğraştım seninki böyle değil en azından..

Canım siz 4 aydır mı çıkıyorsunuz?
Aaaa sadece bi kere mi geldi yanına?
Önceden arkadaştik demiştin o mu teklif etti?

Canım siz 4 aydır mı çıkıyorsunuz?
Aaaa sadece bi kere mi geldi yanına?
Önceden arkadaştik demiştin o mu teklif etti?

Maalesef ki ilk sevdiğimi söyleyen ben oldum

Evet iyi arkadastik.. Hala da oyleyiz. Kimseye anlatamadigimiz şeyleri paylasirdik birbirimizle. Güzel bir şey bence bu. Birbirimiz için özeldik. Sonra benim gönlüm kaydı, onunkide kaymis ki bugün bu haldeyiz.

ne oldu dün konuşacaktınız?
Konuştuk canım, ben seviyorum, ayrılmak istemiyorum dedi.

Sen dilinin altındaki baklayı çıkar dedi. Biri aklını mi karıştırıyor dedi.

Ben seninle ilgileniyorum sen görmüyorsun dedi. Uzak olduğumuz için oluyor böyle dedi. Bir atanalim haftasonları görüseceğiz dedi. Uzak bile olsak paranız olacak cuma aksami Çıkarız yola cumartesi sabah yanyanayiz dedi. Ben seninle evlenmek istiyorum dedi. Dedi de dedi işte. .

En sonunda watsapp i kaldıracagim telden o olacak :)

Bu arada ben benimle ilgilenmedigini bu yüzden ayrılmak istediğimi söyledim...

Eskiden daha sık konusurduk evdeydim ondan dedi. Seninle ilgileniyorum sen görmüyorsun dedi.

Bugün yine arkadaşlarıyla buluşmaya gidiyordu yolda aradı. Dün gece yatmadan önce aradı. Öyle işte kızlar...

Adam seviyorum diyor. Ayrılmam diyor. Ben seninle evleneceğim tarihin planını yapmışım diyor. Ne bileyim Akışına mi bıraksam ne yapsam...

Niye malesef diyorsun ki bence iyi yapmışsın bak ne güzel karşılığı varmış
Gönlü geniş adam diye düşünüyorum
Bence sen çok özledin

Adam daha ne desin yahu

Boş yere huzurunu bozma
Bence çok özledin ondan hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…