Sık mesajlaşan insanlar için "Seni sonra ararım." yazabilmek beş saniye falan. Sürekli geçiştiriyorsa başka bir şey olabilir.
Bu arada daha öncede sık aradığını söylemişsin. Aranızda bir sorun mu var?
Regl mi oldun canim ozel gunudemisin.. anladigim kadsritla oyle. Yoksa cok sscma bi tartisma
Değilim vallahi. Yakında değil. Aynı şeyi o söyler biraz sonra. Kesin malum donemdesin der
üstüne çok düşersen totosu kalkar.boşver o senin peşinden koşsun
Mantik degil sadece, insan karsimdaki uzulmesin merak etmesin diye bir sey yazar en azindan. Sanki onemsemiyor, amaan deyip geciyor gibi...
Burcu ne sevgilinin?
Ozaman kendini mutsuz etme , Ask sevgi bunlar guzel seyler Mutluluk dolu huzur dolu bir iliski asktir .Seviyorum, gerçekten çok iyi bur insan. Ben önce onun insanlığıni sevdim zaten. Kaybetmek hic istemezdim ama böyle de çok Mutsuzum
Sevgilim var demeye bin şahit ister
Aradı aramadı yazdı yazmadi offff yapmayın bunu kızlar.. Erkekler sadece trip atar size
yok iyi ki çıkarmışlar whatsapp ı kimin ne olduğu ortaya çıkıyor, tabi yalanlar da..Şu WhatsApp kim çıkarttıysa varyaaa öpücemmm.......
Aslında küfür ediyorum siz anlayınn
böyle bi ilişkiyi ben bulsaydım eğer kıymetini bilirdim.. bence küçükşeyleri büyütme sonra çoook pişman olursun..Sevdiğini söylüyor. Bana seviyorum aşığım ama sana karşı hissettiğim en güçlü duygu güven diyor. Çok güveniyorum diyor.
Sen çok iyi bir eş, cok iyi bir anne olursun. Asla gözüm arkada kalmaz, beni aldatmazsin. Ailemle aran iyi olur. Annemi çok seversin diyor.
Çok Akıllısin, cok mantıklısin diyor. Kendini büyük görmüyorsun, cok Mutevazisin diyor. Aza kanaat edersin diyor.
Küçük Mehilcik istiyorum diyor.
Diyor da diyor. Sonuc ben yine Mutsuzum. Çünkü sadece ben ona mantıklı geldiğim için benimle beraber sanki
böyle bi ilişkiyi ben bulsaydım eğer kıymetini bilirdim.. bence küçükşeyleri büyütme sonra çoook pişman olursun..
canım kaç yıldır çıkıyosunuz siz?Böylesi daha kötü ama. O zaman yok artık diyeceğim. Şimdi var ama yok. 4 yil sonra evlenecek benimle diye bekleyeyim mi. Bekle bekle... 30 yaşında olacağım .
Ben 5.5 yıllık ilişkimi bitirdim bundan önce. 5 ona 4 ona... ömrüm geçiyor
Mutlu olayım ki bekleyelim. O mutlu. Aradığı özellikler var. O özellikler ben de var. Ya ben?
canım kaç yıldır çıkıyosunuz siz?
bence bi şans daha ver sonra çoook pişman olursun benim gibi.. ben de böyle hemen ayrılalım diyen insanlardanım ama sonradan öyle bi koyuyo ki..1.5 yıldır tanışıyoruz. Çok güzel çok değerli bir arkadaşlığın üzerine 4 aydır sevgiliyiz
bence bi şans daha ver sonra çoook pişman olursun benim gibi.. ben de böyle hemen ayrılalım diyen insanlardanım ama sonradan öyle bi koyuyo ki..
kaç yaşında peki sevgilin? ve sen kaç yaşındasın?Ben ondan daha çok uzulecegim kesin. Bana da koyacak yokluğu adım gibi biliyorum. Ama böyle de dilenci gibi sevgi mi ilgi mi dileneyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?