Aradığı an bitecek her şey :(

Hiçbir sorun yok. Biz sevgili olmadan önce baya iyi arkadastik. Sık konusurduk gerçekten. Bir sorunda yok. Ona kalsa bugün de soru yok

Mantik degil sadece, insan karsimdaki uzulmesin merak etmesin diye bir sey yazar en azindan. Sanki onemsemiyor, amaan deyip geciyor gibi...

Öyle yapıyor de mi?

Ben musait olmadığımda aradığı zaman meşgule atar msj yazarım. Annem yanımda. Ordayım burdayım. Eve geçince ararim gibi. O da yapsaymis

Seviyorum, gerçekten çok iyi bur insan. Ben önce onun insanlığıni sevdim zaten. Kaybetmek hic istemezdim ama böyle de çok Mutsuzum

Sevgilim var demeye bin şahit ister
Ozaman kendini mutsuz etme , Ask sevgi bunlar guzel seyler Mutluluk dolu huzur dolu bir iliski asktir .
Ama karsindaki insan seni mutsuz ediyorsa , zorlamaninda anlami yok ..
Cok zorlarsan birgun inceldigi yerden degil , cok zor zoe kopar ve daha cok canin yanar.
Akilli bir kizsin , kararini verebilmissin ..
Sen kendin icin en dogrusunu yap .

Aradı aramadı yazdı yazmadi offff yapmayın bunu kızlar .. Erkekler sadece trip atar size

böyle bi ilişkiyi ben bulsaydım eğer kıymetini bilirdim.. bence küçükşeyleri büyütme sonra çoook pişman olursun..

böyle bi ilişkiyi ben bulsaydım eğer kıymetini bilirdim.. bence küçükşeyleri büyütme sonra çoook pişman olursun..

Bu sözlerle bugüne kadar geldim zaten. Canım sıkıldıkça bu sözleri andım. Hayatıma giren hiç kimse böyle şeyler söylemedi. 5.5 yıl beraber olduğum adam bile.....

Ama bu sözleri söyleyen adam da uzaktan bir arkadaş gibi. Böyle de olmaz ki Hani ilişki ?

canım kaç yıldır çıkıyosunuz siz?

bence bi şans daha ver sonra çoook pişman olursun benim gibi.. ben de böyle hemen ayrılalım diyen insanlardanım ama sonradan öyle bi koyuyo ki..

Ben ondan daha çok uzulecegim kesin. Bana da koyacak yokluğu adım gibi biliyorum. Ama böyle de dilenci gibi sevgi mi ilgi mi dileneyim?

Randevuyla ayrılma mı olur ya. Akşam ara senden ayrılcam şaka bir yana eğer seni kaybetmekten korksaudı şimdiye yüz kere arardı. Hiç mi müsait olmadı bu adam yani. Sen ayrılıyor um diyorsun o saçmalama akşam konuşuruz diyo . Onun yaptığı saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…