Randevuyla ayrılma mı olur ya. Akşam ara senden ayrılcamşaka bir yana eğer seni kaybetmekten korksaudı şimdiye yüz kere arardı. Hiç mi müsait olmadı bu adam yani. Sen ayrılıyor um diyorsun o saçmalama akşam konuşuruz diyo . Onun yaptığı saçma
Ben 26kaç yaşında peki sevgilin? ve sen kaç yaşındasın?
Ayrildim diyorsan ayril. Hic degilse saygini yitirme. Su dakikadan sonra surekli ayrilalim lafini ettigin icin eskisi gibi sana guven duyabilir mi orasi supheli..
yerinde olsam açmam o telefonu hiç. seni az da olsa seviyorsa burnu fena sürtülür,sevmiyorsa defolsun zaten güzelim zamanını aradıydı aramadıydı,sevdiydi sevmediydi,diye karnını ağrıtarak geçirmenin alemi yok.30 dan sonra çözdüm ben bu sırrı.siz geç kalmayın bari..
Bence bu ilişkiyi sen kafanda bitirmişsin...
Canım madem aşık madem seviyor ayrılmadan önce bi daha düşün
Yalnız...
Hep sen hep sen peki "O" senin istediğin gibi bir eş adayı mı?
Beni sev,mutlu et!
Annemi sev mutlu et!
Ailemi sev mutlu et! beni aldatma
Hep veren sen ol
Peki sorarım
Hayat bundan ibaret mi???
Sana ne vaad ediyor???
Sen kendini O'na ve ailesine adayacaksin, peki beyefendi?
Tek hayalin onu mutlu etmek mi?
ozaman şöyle de şu dakikadan sonra aynı davranışlar devam ederse yapacaklarımdan ben sorumlu değilim dersin
Tamam canim. Bu defa konuşmadan bitti der giderim derim.
Söyledim numaramı vs değiştirecegim dedim, görüşme ihtimalimiz bile kalmasın vs dedim. Is benden kurtulmaya gelince herseyi araştırmissin bakıyorum da diyo.
Ben ayrılacağım dedim bugün o oturmuş üstüne küçük Mehilcik hayali kurmuşKonuşmadan gidemiyorum. Konuşunca bırakmıyor
Bugün çok kesin kararliydim gene olmadı
Kesin kararlı falan değilmişsin, o çok belli oluyor... sen biraz naz yapmak istiyorsun sanırım ama naz sürekli ayrılalım demekle olmaz... bir gün sen ayrılıyorum senden diyene kadar bir bakmışsın o numarasını değiştirmiş... ayrılık sözü bir kere edilir, ciddiysen onda da ayrılırsın zaten..
Yine bırakmadı beni falan ne demek? Senin kararların yok mu?
sen ayrilmak degil seni sevdigini gostersin istiyosun :) ama boyle surekli ayrilik der durursan bi gun olur. gercekten istesen ay beni birakmiyo demezsin emin ol. boyle yapma. surekli elestirmek yerine ozluyosan ara seviyirsan tadini cikar boyle suyu cikar bir gun.
Ne yapalım peki. Bizde istemeyiz ki mutsuz olmak. Neden Mutsuzuz?
Ahh kızlar siz yazdığınız sıralarda onunla konuşuyordum...
Aradı işte, ilk arayışında açtım tabi ben. Ağlamadan söyledim içimdekileri... Ama yine o kabul etmedi yine etmediBen ayrılmam dedi başka bir şey demedi. 1.5 saat bu ayrılık mevzusunu konuştuk.
Beni sevdiğini, benimle ilgilendiğini vs söyledi. Yahu sen ilgilensen neden ayrılayim diyorum. Ben ilgileniyorum sen görmek istemiyorsun diyo.
Sonuc olarak bırakmıyor. Gece arayacak yine. Vallahi içim şişti
Ayrılık lafını etmeden konuş rica edicem
Ayrılmak istemedigine göre seviyor ayrı şehirlerde olmak etkiliyor ilişkiyi...üstüne düşme biraz geri dur bakalım nolacak
Tamam... Ayrı şehirde olmak biraz fazla etkiliyor saniyorum. Aramızda 1000 küsür km var. Gorusemiyoruz da öyle çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?