- 25 Mayıs 2015
- 970
- 631
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Bir hafta sonra bi arkadaşımızın düğününe gideceğiz öyle anlaşmıştık ama şimdi içimden gelmiyor aksine evde durmak istiyorum hepBirlikte tatile cikin bence..
Ailelerden uzak, yeni yerler gormek,yeni insanlarla tanismak iyi gelir :)
Sanırım haklısınız ama eşimede kızgınım bir hafta önce kavga ettik telefonda birkaç gün sonra barıştık ama sanki bana karşı soğuk mesafeli gibi hissediyorumDepresyondasın bence.
Eşimle ağustos donuna kadar kendi evimize gidemiyoruz tayin durumları sebebiyle bi evimiz dahi yok evet bebeğimi kaybetmem beni sarstı ama o süreçte hep yanımda olan sonrasında farklı şehirlerde olmamıza rağmen hep varlığını hissettiren adam kavgadan sonra barışmamıza rağmen bana soğuk gibi hissediyorum evet oda kötü durumda bi düzeni yok orada burada sürekli ama bilmiyorum ben soğuyor muyum ondanCanım yaşadığın bi kayıp var dolayısıyla psikolojik çöküntü yaşıyosun durumları iki kat karamsar yorumluyosun eşinle bi araya gel bence şimdi ayrı durma zamanı değil güzelce konuşun açık açık sonra kafanı dinle biraz çünkü kendi kendine kurarsın yanlış karara alırsın
Bu halimi biliyor cuma gelecek ama ben eskisi gibi sıcak samimi hissetmiyorum onu acaba boşansam nasıl devam eder hayatım diye düşünüyorumBebeğini kaybetmenden dolayı bu durumunayrı yerlerde tatil yapmanız ve eşinin seni bırakıp gitmesi biraz garip olmuş. İlk adımı siz atın ve ona ihtiyacınız olduğunu bu durumu atlatamadığınızı onu özlediğinizi ve ilgisine muhtaç olduğunuzu söyleyin. Böyle düşünmeye devam ettiğiniz sürece kendinizi buna inandırırsınız. O yüzden hareket vakti:)
Evet çok üzüldüm ama gebeliğimin başında olduğu için sanki onu atlattım gibi geliyor bana evet çocuk görünce bile buruklaşıyorum ama ben neden böyleyim anlamıyorum kendimi yalnız kalmak istiyorum hepCanım bebeğinin vefatı seni etkilemiş. Hassaslaştığın için bazı şeyleri kafana takıp büyütüyorsun. Bu düşünceleri aklından atmaya çalış.Zamanla kendini toparlarsın zaten.
Bu halimi biliyor cuma gelecek ama ben eskisi gibi sıcak samimi hissetmiyorum onu acaba boşansam nasıl devam eder hayatım diye düşünüyorum
İşte bunu anlamıyorum ben ona sıcak davranıyorum gün içerisinde ilk mesajı ben atıyorum halini soruyorum o ise kısa ve soğuk bazen bana çok da samimi gelmeyen seviyorum seni gibi şeyler söylüyor ama bu kavgadan sonra onun bana eski tavrını göremiyorum hissedemiyorumBöyle düşünmen seni buna iter. Ortada çok büyük bi durum yok canım. Belki o da senin gibi zor zamanlar geçiriyordur. Sen ona sıcak davran eminim oda öyle yapacaktır. Mutlu olmaya çalış kendini mutsuzluğa itme :)
İşte bunu anlamıyorum ben ona sıcak davranıyorum gün içerisinde ilk mesajı ben atıyorum halini soruyorum o ise kısa ve soğuk bazen bana çok da samimi gelmeyen seviyorum seni gibi şeyler söylüyor ama bu kavgadan sonra onun bana eski tavrını göremiyorum hissedemiyorum
Telefonla söylemek pek istemiyorum çünkü sonrasında anlaşamıyoruz ve tartışıyoruz onunla kavga etmekten korkar oldum buraya gelince söylemeyi düşünüyorum ama dedim ya tartışmalarımız da öyle ağır ithamlarda bulunuyor ki bir şey söylemek içimden gelmiyor ona karşıOnunla bunu paylaştınız mı? Paylaşmadıysanız uygun bir dille konuşun öncelikle bence
Telefonla söylemek pek istemiyorum çünkü sonrasında anlaşamıyoruz ve tartışıyoruz onunla kavga etmekten korkar oldum buraya gelince söylemeyi düşünüyorum ama dedim ya tartışmalarımız da öyle ağır ithamlarda bulunuyor ki bir şey söylemek içimden gelmiyor ona karşı
bebeğinin ölümü seni etkilemiş , eşinden büyük destek beklerken onların bu kadar umursamaz olması bizi üzüyor , bayan olarak hep ilgi bekleriz , onlar da gösterdiğine inanır ama bu bize yetmez .Merhaba hanımlar inanın ki sorunum nedir onuda bilmiyorum ama kafam çok karışık evliliğimi düşünüyorum mutlu muyum değil miyim karar veremiyorum hep bi durgunum 1 ay önce bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum sebep bu mudur inanın bilmiyorum ama eşimle mutlu olup olmadığımı sorgular oldum eşim beni çok mutlu eder ams bazen çok üzer öyle kelimeler kullanır ki birkaç gün kendime gelemem sinirli ve inatçı aynı zamanda beni seven biridir bana bir akıl verin çok karışık duygular içerisindeyim 12 gündür farklı şehirlerdeyiz ama kavga sebebiyle falan değil yaz tatilinde o annesinde ben annemde bu uzaklık mı böyle yaptı beni bir yıllık evliyim ama ben neden bu kadar mutsuz hissediyorum
Her evlilik böyle. Sen şu an yaşadığın acı yüzünden bu şekilde düşünüyorsun. Keşke ayrilmasaydiniz yaz tatilinde. Olmaz yani beraber gitseydiniz keşke iki tarafadaMerhaba hanımlar inanın ki sorunum nedir onuda bilmiyorum ama kafam çok karışık evliliğimi düşünüyorum mutlu muyum değil miyim karar veremiyorum hep bi durgunum 1 ay önce bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum sebep bu mudur inanın bilmiyorum ama eşimle mutlu olup olmadığımı sorgular oldum eşim beni çok mutlu eder ams bazen çok üzer öyle kelimeler kullanır ki birkaç gün kendime gelemem sinirli ve inatçı aynı zamanda beni seven biridir bana bir akıl verin çok karışık duygular içerisindeyim 12 gündür farklı şehirlerdeyiz ama kavga sebebiyle falan değil yaz tatilinde o annesinde ben annemde bu uzaklık mı böyle yaptı beni bir yıllık evliyim ama ben neden bu kadar mutsuz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?