A'raftayım sanki kafam çok karışık konu evliliğim

Postmodernik

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
970
631
303
Merhaba hanımlar inanın ki sorunum nedir onuda bilmiyorum ama kafam çok karışık evliliğimi düşünüyorum mutlu muyum değil miyim karar veremiyorum hep bi durgunum 1 ay önce bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum sebep bu mudur inanın bilmiyorum ama eşimle mutlu olup olmadığımı sorgular oldum eşim beni çok mutlu eder ams bazen çok üzer öyle kelimeler kullanır ki birkaç gün kendime gelemem sinirli ve inatçı aynı zamanda beni seven biridir bana bir akıl verin çok karışık duygular içerisindeyim 12 gündür farklı şehirlerdeyiz ama kavga sebebiyle falan değil yaz tatilinde o annesinde ben annemde bu uzaklık mı böyle yaptı beni bir yıllık evliyim ama ben neden bu kadar mutsuz hissediyorum

Canım yaşadığın bi kayıp var dolayısıyla psikolojik çöküntü yaşıyosun durumları iki kat karamsar yorumluyosun eşinle bi araya gel bence şimdi ayrı durma zamanı değil güzelce konuşun açık açık sonra kafanı dinle biraz çünkü kendi kendine kurarsın yanlış karara alırsın

Bebeğini kaybetmenden dolayı bu durumun ayrı yerlerde tatil yapmanız ve eşinin seni bırakıp gitmesi biraz garip olmuş. İlk adımı siz atın ve ona ihtiyacınız olduğunu bu durumu atlatamadığınızı onu özlediğinizi ve ilgisine muhtaç olduğunuzu söyleyin. Böyle düşünmeye devam ettiğiniz sürece kendinizi buna inandırırsınız. O yüzden hareket vakti:)

Eşimle ağustos donuna kadar kendi evimize gidemiyoruz tayin durumları sebebiyle bi evimiz dahi yok evet bebeğimi kaybetmem beni sarstı ama o süreçte hep yanımda olan sonrasında farklı şehirlerde olmamıza rağmen hep varlığını hissettiren adam kavgadan sonra barışmamıza rağmen bana soğuk gibi hissediyorum evet oda kötü durumda bi düzeni yok orada burada sürekli ama bilmiyorum ben soğuyor muyum ondan

Bu halimi biliyor cuma gelecek ama ben eskisi gibi sıcak samimi hissetmiyorum onu acaba boşansam nasıl devam eder hayatım diye düşünüyorum

Canım bebeğinin vefatı seni etkilemiş. Hassaslaştığın için bazı şeyleri kafana takıp büyütüyorsun. Bu düşünceleri aklından atmaya çalış.Zamanla kendini toparlarsın zaten.
Evet çok üzüldüm ama gebeliğimin başında olduğu için sanki onu atlattım gibi geliyor bana evet çocuk görünce bile buruklaşıyorum ama ben neden böyleyim anlamıyorum kendimi yalnız kalmak istiyorum hep

Bu halimi biliyor cuma gelecek ama ben eskisi gibi sıcak samimi hissetmiyorum onu acaba boşansam nasıl devam eder hayatım diye düşünüyorum

Böyle düşünmen seni buna iter. Ortada çok büyük bi durum yok canım. Belki o da senin gibi zor zamanlar geçiriyordur. Sen ona sıcak davran eminim oda öyle yapacaktır. Mutlu olmaya çalış kendini mutsuzluğa itme :)

İşte bunu anlamıyorum ben ona sıcak davranıyorum gün içerisinde ilk mesajı ben atıyorum halini soruyorum o ise kısa ve soğuk bazen bana çok da samimi gelmeyen seviyorum seni gibi şeyler söylüyor ama bu kavgadan sonra onun bana eski tavrını göremiyorum hissedemiyorum

Onunla bunu paylaştınız mı? Paylaşmadıysanız uygun bir dille konuşun öncelikle bence

Onunla bunu paylaştınız mı? Paylaşmadıysanız uygun bir dille konuşun öncelikle bence
Telefonla söylemek pek istemiyorum çünkü sonrasında anlaşamıyoruz ve tartışıyoruz onunla kavga etmekten korkar oldum buraya gelince söylemeyi düşünüyorum ama dedim ya tartışmalarımız da öyle ağır ithamlarda bulunuyor ki bir şey söylemek içimden gelmiyor ona karşı

Bunu eşin geldiğinde konuşursunuz zaten. Baktınız olmuyor hep mutsuzsanız dediğinizi yaparsınız. Ama kendinizi ona odaklamayın bence.

bebeğinin ölümü seni etkilemiş , eşinden büyük destek beklerken onların bu kadar umursamaz olması bizi üzüyor , bayan olarak hep ilgi bekleriz , onlar da gösterdiğine inanır ama bu bize yetmez .
Eşinden uzak oluşun eşinin sana bu zaman zarfından onun icin ne kadar değerli olduğunu söylememesi , seni üzüyor olabilir .
Ben de 15 gündür nerdeyse ayriyim her saniyemizden haberimiz olur , bu yetmiyor istiyorsun ki seni özledim , sensiz zaman geçmiyor demesini :)) ama demiyor trip atmak istemiyorum attığımızda seviyorum bilmiyor musun derler , haliyle biz suçlu oluruz

Daha bir yıllık evlisiniz ve farklı şehirlerde tatil yapıyorsunuz.
Bu bana doğru gelmedi açıkcası.
Aranıza ister istemez bir soğukluk girer.
Ve tabi ki bebeğinizi kaybetmenizin etkisi var bu modda olmanıza.
Birbirinize destek olacak zamanda ayrısınız.

depresyondasın cnm bence hemen kestirip atma sakin ol öncelikle boşanmaya odaklanma
ayrı ayrı kafanızı dinleyin sonra evinize gidin birlikte bişeyler yapın konuşun bakalım ne olacak

Her evlilik böyle. Sen şu an yaşadığın acı yüzünden bu şekilde düşünüyorsun. Keşke ayrilmasaydiniz yaz tatilinde. Olmaz yani beraber gitseydiniz keşke iki tarafada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…