- 25 Mayıs 2015
- 970
- 631
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Dediğiniz doğru beni seviyor biliyorum ama ben istiyorum ki bana bunu hissettirdin ruhumu okşayan şeyler söylesin o ise bınu yapmıyor birkaç kelimelik mesajlar atıyor etrafta çoğunlukla durgun durduğum söylenince bunun suçlu eşim gibi geliyor banabebeğinin ölümü seni etkilemiş , eşinden büyük destek beklerken onların bu kadar umursamaz olması bizi üzüyor , bayan olarak hep ilgi bekleriz , onlar da gösterdiğine inanır ama bu bize yetmez .
Eşinden uzak oluşun eşinin sana bu zaman zarfından onun icin ne kadar değerli olduğunu söylememesi , seni üzüyor olabilir .
Ben de 15 gündür nerdeyse ayriyim her saniyemizden haberimiz olur , bu yetmiyor istiyorsun ki seni özledim , sensiz zaman geçmiyor demesini :)) ama demiyor trip atmak istemiyorum attığımızda seviyorum bilmiyor musun derler , haliyle biz suçlu oluruz
Şuan ayrı şehirlerde olmak zorundayız çünkü evimiz dahi tutulmadı tayin bekliyoruz yarın gelecek bu tarafa ve bu süreçte ciddi bir kavga ettik telefonda güya barıştık ama ben soğuk hissediyorum eşimi eski adam değil bunu söylesem sen nankörsün ben hep senin yanındaydım bu süreçte diyoDaha bir yıllık evlisiniz ve farklı şehirlerde tatil yapıyorsunuz.
Bu bana doğru gelmedi açıkcası.
Aranıza ister istemez bir soğukluk girer.
Ve tabi ki bebeğinizi kaybetmenizin etkisi var bu modda olmanıza.
Birbirinize destek olacak zamanda ayrısınız.
Eşimi seviyorum oda seviyor güvenim ona tamdır bana asla yaşan söylemez ama dedim ya ondan bana daha ilgili davranmaaını bekliyorum ki öyleydi bi kavga ettik sonrasında barıştık ama bana soğuk gibi geliyor sürekli kısa cevaplar içinden gelse bile bana sıcak davranmıyoru ve etrafta bulunanlar neden bu kadar durgunsun deyince suçlu onu görüyorum beni mutlu edemiyor en basiti ben gönderdiğim mesajlarda dahi ona aşkım derken onun kullandığı böyle bir hitap yok beni özledin mi diyorum biraz biraz diyor hissediyorum oda özledi beni istiyor ama bana bunları söylemiyor beni kırıyorBen hep kararsız olduğum durumlarda hiç karar vermemeyi tercih ederim sakin olup biraz bekleyin. Zor bi şey yaşamışsınız bende hamileyim sizi çok iyi anlıyorum Allah'ın izniyle yine bir çocuğunuzun olur güzel günleriniz olur inşallah.
Bu kadar Yen'i evliyken ve böyle zor bir durum yaşamışken ayrı şehirlerde olmanız sizi birbirinizden soğutmak için bi sebep önce bunu çözmelisiniz.
Derler ya yuvayı dişi kuş yapar diye.
Eşinizle konuşun ama suçlamadan bırakın o kırsın , o suçlasın sonra hatasını anlayacaktır.
Siz hep ılımlı olun.
Çok çok kötü şeyler yaşamamışsınız eşinizle iyi anlaşmışsınız bu zamana dek anladığım kadarıyla.
Boşanmayı düşünüyorsanız beraberinde getireceği şeyleri de düşünün.
Tekrar birisini sevebilecek güvenebilecek misiniz ?
Eşiniz bi başkasıyla evlendiğinde pişmanlık duyacak mısınız ?
Bi arkadaş buraya böyle bi konu açmıştı onu okumanı tavsiye ederim.
Birbirinizin hayatından çıktığınızdan itibaren özgür olacağınız ve hayatınızda başkalarının olabileceği gerçeğini de kabul etmen lazım. Eğer eşini hala seviyorsan bu çok zor.
İyi düşün.
senin icin suçlu o çünkü dediğin gibi onun için önemli olabilirsin ama dile getirmemesi seni en çok üzen tarafı , erkekler kendince bizi sevdiklerine inandığı icin bizim de bildiğimizi bildikleri için onlara yetiyor ama bu bize yetmiyor bunu anlamıyorlar , onlardan sevgi dilenmek istemiyoruz ama onlar da biz trip atmadan kızmadan bunun icin bir adim atmıyorlar bu bir gerçek ,Dediğiniz doğru beni seviyor biliyorum ama ben istiyorum ki bana bunu hissettirdin ruhumu okşayan şeyler söylesin o ise bınu yapmıyor birkaç kelimelik mesajlar atıyor etrafta çoğunlukla durgun durduğum söylenince bunun suçlu eşim gibi geliyor bana
Erkekler bizim kadar inçe düşünmüyor bence oturup konuş ya da sen sıcak davran o öyle yapsa da biliyorum zor ama belki üstüne gittiğinde söyleyeceği başka şeyler vardır söyleyemiyordur ?Eşimi seviyorum oda seviyor güvenim ona tamdır bana asla yaşan söylemez ama dedim ya ondan bana daha ilgili davranmaaını bekliyorum ki öyleydi bi kavga ettik sonrasında barıştık ama bana soğuk gibi geliyor sürekli kısa cevaplar içinden gelse bile bana sıcak davranmıyoru ve etrafta bulunanlar neden bu kadar durgunsun deyince suçlu onu görüyorum beni mutlu edemiyor en basiti ben gönderdiğim mesajlarda dahi ona aşkım derken onun kullandığı böyle bir hitap yok beni özledin mi diyorum biraz biraz diyor hissediyorum oda özledi beni istiyor ama bana bunları söylemiyor beni kırıyor
Zaten söyledikten sonra yapmasın ima etsem ilgi gösterir biliyorum bide bu ara hiç yalnız da kalamıyoruz onunla vakit geçirmeyi özledim oda özledi ama ilgi göster rûhumu okşa odun olma ama yok iştesenin icin suçlu o çünkü dediğin gibi onun için önemli olabilirsin ama dile getirmemesi seni en çok üzen tarafı , erkekler kendince bizi sevdiklerine inandığı icin bizim de bildiğimizi bildikleri için onlara yetiyor ama bu bize yetmiyor bunu anlamıyorlar , onlardan sevgi dilenmek istemiyoruz ama onlar da biz trip atmadan kızmadan bunun icin bir adim atmıyorlar bu bir gerçek ,
Sen bunu dile getirirsin yine kendi üste çıkar ben bu kadar dertle uğraşıyorum sen benden ne bekliyorsun deyip seni suçlu konumuna getirecek .
Hic üzülme esin gelsin düğüne de git , sen yakinlas, sen sarıl , çaktırmadan sana ihtiyacım var de inan o anlar , sadece ima et , direkt söyleme daha da canın sıkılmasın .
Ya biliyorum onunda sıkıntıları var benden daha kötü durumda şuan en azından ben ailemin yanında duruyorum o ise bi abisinde bi arkadaşında bi annesinde ablasında eşyaları bile arabada tayinler belli olana kadar evde tutamıyoruz ben şikayetçi oluncada arkasında durmayan eş oluyorumErkekler bizim kadar inçe düşünmüyor bence oturup konuş ya da sen sıcak davran o öyle yapsa da biliyorum zor ama belki üstüne gittiğinde söyleyeceği başka şeyler vardır söyleyemiyordur ?
o zaman onun da sizi sevdiğine eminseniz boşanmayı bir kere aklınızdan silip atın, hic dile getirmeyin , ona da söylemeyin ki aklında yer edinmesin . Siz biraz dinlenin zaten düğün icin bir araya geleceksiniz o arada hasret giderirsiniz,Zaten söyledikten sonra yapmasın ima etsem ilgi gösterir biliyorum bide bu ara hiç yalnız da kalamıyoruz onunla vakit geçirmeyi özledim oda özledi ama ilgi göster rûhumu okşa odun olma ama yok işte
Haklısınız ben bu işi abarttım sanki bi onunlayken mutlu olurmuşum gibi davranıyorum kendi kendime yetinilmeyin unuttum sanki ve eşim çok olmasa da kindar sayılabilir en azından kavgadan sonra hemen eskiye dönmez ben ise tam tersi hemen eskiye dönerim ondan da böyle olmasını bekliyorum ama ailesinin orda kalmamama darılmaz çünkü kaldığı belli bir yer yok oda ortada kalmış durumdaNeden mutluluğunun odak noktası olarak eşini görüyorsun? Anlıyorum zor zamanlar geçiriyorsunuz. Ama hayat böyle devam etmez. Birgun açılan yaraların kabuk bağlayacak. Neden ilgiyi sürekli siz istiyorsunuz. Esinizde üzgün kirgin dır, belki... Belki oda streslidir. Ayrıca evli çiftlerin ayrı tatil yapmalarını onaylamıyorum. Az sizin annenizde, azda eşinizin ailesinde kalabilirsiniz. Belki eşiniz ailemin yanında kalmıyor diye trip yapıyordur. Biraz empati lütfen. Böyle şeylerden sogursaniz ileride büyük fırtınalara karşı koyamayacaginiz aşikar. Lütfen silkelenip kendinize gelin. Mutluluğu kendi içinizde arayın. Bulun ve besleyin. Baskalarina bağlı mutluluklar geçicidir. Karşınızdaki insanın hareketleriyle yasantinizi yönlendirmeyin. Kavga sonrası çoğu eş böyle davranır. Kavgalar unutuluyor ama akılda kalan, söylenen sözler. Belliki esinizde kavgadan sonra hemen normale dönemiyor. Biraz zaman girmesi, ve unutulması lazım ki, eskisi gibi olabilesiniz.
Tayinlerimiz belli olana kadar böyle olmak zorundayız bi evimiz dahi yok şuanEvlilikte bu denli ayrı kalırsanız, hele ki böyle bir kayıp sonrası en çok desteğe ihtiyaç duyduğunuz dönemde, aranıza elbet soğukluk girer. Ben eşlerin ekstrem durumlar haricinde ayrı kalmalarını hiç mi hiç anlayamıyorum. Aynı çatı altında yaşıyor aynı sofrada oturuyor birlikte uyuyor olmak aile birliği bakımından çok önemli. Sana ilk tavsiyem öncelikli olarak bu aile birliğini sağlayın.
Eşim beni seviyoru ve düşünür bunu biliyorum ama bu ara swvgisini daha çok göstersin istedim oda yapmadı ve çok bencilsin sadece kendi açından bakıyorsun her şeye dedi ama bilmiyorum işte çok karışık duygular içerisinde afallamış durumdayımo zaman onun da sizi sevdiğine eminseniz boşanmayı bir kere aklınızdan silip atın, hic dile getirmeyin , ona da söylemeyin ki aklında yer edinmesin . Siz biraz dinlenin zaten düğün icin bir araya geleceksiniz o arada hasret giderirsiniz,
Kırgındınız birbirinize bazı insanlar hemen hic bisey olmamış gibi davranamaz, kirilmissa zamana ihtiyacı var düzelmesi icin .
Eşiniz size karşı soğumuş ama bunu size söylemek yerine kendi içinde yaşıyor neden çünkü sizi kirmak istemiyor ki bu da sevgi göstergesidir .
Doğru olmadığını biliyorum ama yapabileceğimiz bir şey yok onun annesinde kalamıyoruz abisi yengesi görümceler hep orada çok kalabalık benim ailemde de akrabalar var tatil yeri diye şuan tayini beklemekten başka yol yok ve birlikte bulunduğumuz şehirlerde bile yalnız kalamıyoruz çok karmaşık bi haldeyizTayinler belli olana kadar başka yerlerde kalıyorsunuz sanırım aslında bu da doğru değil yani bazı şeyler netleşmeden uzak kalmayın
Peki önceden bir kurulu düzeniniz var mıydı evinizi mi devrettiniz tayin çıkacak diye ?Doğru olmadığını biliyorum ama yapabileceğimiz bir şey yok onun annesinde kalamıyoruz abisi yengesi görümceler hep orada çok kalabalık benim ailemde de akrabalar var tatil yeri diye şuan tayini beklemekten başka yol yok ve birlikte bulunduğumuz şehirlerde bile yalnız kalamıyoruz çok karmaşık bi haldeyiz
Bu ara bende cok seyi sorgulutorumMerhaba hanımlar inanın ki sorunum nedir onuda bilmiyorum ama kafam çok karışık evliliğimi düşünüyorum mutlu muyum değil miyim karar veremiyorum hep bi durgunum 1 ay önce bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum sebep bu mudur inanın bilmiyorum ama eşimle mutlu olup olmadığımı sorgular oldum eşim beni çok mutlu eder ams bazen çok üzer öyle kelimeler kullanır ki birkaç gün kendime gelemem sinirli ve inatçı aynı zamanda beni seven biridir bana bir akıl verin çok karışık duygular içerisindeyim 12 gündür farklı şehirlerdeyiz ama kavga sebebiyle falan değil yaz tatilinde o annesinde ben annemde bu uzaklık mı böyle yaptı beni bir yıllık evliyim ama ben neden bu kadar mutsuz hissediyorum
Tayinlerimiz belli olana kadar böyle olmak zorundayız bi evimiz dahi yok şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?