A'raftayım sanki kafam çok karışık konu evliliğim

Cnm bende 4.5 ay once bir bebek kaybettim ağır depresyon geçirdim. Senin için daha çok yeni biraz zaman tanı, belki bu yuzden boyle hissediyorsundur...

Bir dahaki sefere hatalı olunca özür dile . Zorla af dileseydi o an tatam baristik desede eşin, tam barisamiyor.ve sanada bunu ilgisizlik trip tavır alarak gösteriyor canım. Emin ol çoğu erkek böyle. Farklı odaya gitmesende eline kitap al sevdiğin birşey lerle ilgilen. Keyif aldığını göster başka şeylerle ilgilen .bu taktik genelde çok işe yarar. Cok üstüne düşme. Tartışma sırasında ikna etmeye çalışma bırak biraz sakinleşince konuşursunuz. Tartışma anında seni duymaz anlamak istemez olay tazeyken. Kendinle ilgilenip kendini seversen senden mutlusu olmaz hayatta. Unutma merkez sensin. Sen mutlu olmak için sana yetersin.

Özür noktasında ben haklıda olsam olay büyümesin diye özür dilerim aksi gibi eşim asla dilemez surat yapar yanında durmamı bile istemez farklı odalarda olmayı ister hatta haklı da olsa bana göre haksızda olsa eğer çok kızgınsa bana salonda uyur dedim ya zor birisi eşim ama ben ağla sızla yanında benimle konuşsun diye uğraşıyorum ve bu benim değerimi düşürüyor gözünde şimdi daha iyi anlıyorum

Cnm bende 4.5 ay once bir bebek kaybettim ağır depresyon geçirdim. Senin için daha çok yeni biraz zaman tanı, belki bu yuzden boyle hissediyorsundur...
Çok geçmiş olsun size de evet beneğimi kaybetmem etken ve eşim bana daha ilgili olsun istedim ama tartışınca o kendisini geri çekti

Sen bebegini kaybettin ama o da kaybetti belkide ondan boyledir
Evet benim yanımda hep güçlü durdu olsun yeniden olur üzülme diye ama üzgün olduğunu biliyordum her şey çok iyiysen benden bir şey istedi ben istemedim oda benim için bir şeyler yap en azından arkamda ol eşim olarak dedi ve tartıştık 3 gün konuşmadık falan sonra konuştuk ama mesafeli o bana

Bak en büyük hatan haksızca olsa özür dilemen. Neden bunu kendine yapıyorsun. Böyle davranırsan tabiki değerin düşer. Nasıl olsa herseyde ben haklıyım der. Bırak hatalı olunca neden özür dileyesinki. Herkes kendine düşen rolünü yapsın. Kacgun kuş kalabilirki. Hem kalsa dünyanın sonu değil ya. Nasıl olsa barisacaksiniz. Bırak zamana takıl kendinle. Salonda uyu derse sana sende sen git uyu dersin. Baktın surat asiyor oralı bile olma gül eğlen birşeyler izle kahkaha at. Yalandanda olsa yap bunları canım. Kaçan kovalanır tabiri

Bu yıl bulunduğumuz şehirde kimse yoktu etrafta bende eşime sığınmıştım oda bana küstü mü kızdı mı duramıyordum işte ama normalde çok iyi düşünceli esprili şakacıdır ani sinirlenir ve öfkelenir uzak dur benden der ben duramam ama bana hiç salonda uyu demez aksine kendisi salondaki koltuktan kalkmaz işin içinde anlamıyordumm ama şimdi dışardan bakınca onu şımartmakta başka bir şey yapmamışım evliliğimizin ilk yılında peki ben onu nasıl eskiye döndürebilirim eski değerimi nasıl geri alabilirim ki onun gözünde

Eskiden nasılsan öyle davran. Saygılı ol ama haklı olduğun konudan odun verme. Kendini sev, kendinle ilgilen, kendine iltifat et arada. Anlıyorum seni bende ailemden uzakta yaşıyorum. Ilk zamanlar bende depresyona gircektim ama silkelenip kendime geldim . Hayatımı daha yaşanılır hale getirdim . Zevk aldığım şeyleri yapmaya başladım. Sipor yapıyorum evde. Ve yürüyüş iyi geliyor hergün. Esimde beni mutlu gördükçe onada enerjim yansıyor. Sende önce kendini tanı sana ne iyi geliyor onlara yönel. Hayatınızı yaşanılır hale getir. Hersey sende başlıyor. Geçmiş şeyleri kafana Takmamaya çalış. Geleceğe bak umutla. Düşünsene mutlu pozitif enerji yayan insanı yanında kim istemezki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…