A'raftayım sanki kafam çok karışık konu evliliğim

Haklısınız hepiniz hanımlar bu ara çok bunaldım ve kalabalık bir eetraftayım eşimle bir yıl boyunca hep yalnızdık alıştım hep onunla olmaya onun yokluğunda yalnız hissettim kendimi ve eskisi gibi ilgi bekledim ondan bana değer veriyo ama bunu bana göstersin istiyorum ama o çok inatçıdır ve bir şeye kızdı mı kolay kolay eski haline dönmez kendisi haksız dahi olsa suçlu olan çoğunlukla ben olurum konuşmalarıyla beni alt eder özür dileyen ben olarak bulurdum kendimi

biraz kendini geri çek ilk mesajı o atsın daha yeni evlisin boşanmayı aklından çıkar düzelicek sabret..

Ya hep ayni seyi demissiniz de tatildeyiz demediniz mi? Demek ki su anda calismiyorsunuz. Niye ayri geçiriyorsunuz? Beraber sarılıp uyumak varken ayri sehirlerdesiniz?
Söyledim ya tayinleri bekliyoruz ve eşimin ailesi hiçbir şeye yardım etmiyorlar biz komple eşyaları yeni aldık beyaz eşya mobilya hepsi ve borcumuz çok fazla tatile çıkalım diye zorlamak istemiyorum onu da çünkü birikimimizde yok

Tatile cikin demedim zaten. Beraber kalin dedim. O yanınıza gelsin ya da siz yaniniza gidin. Su anda yaptiginiz bence baya tuhaf.

Tatile cikin demedim zaten. Beraber kalin dedim. O yanınıza gelsin ya da siz yaniniza gidin. Su anda yaptiginiz bence baya tuhaf.
Özür dilerim ben yanlış anladım o zaman biz bi aradaydık ama bu 12 gündür ayrıyız eşimde istedi bunu biraz ayrı takılalım sesi sonra kavga ettik şimdi de yarın gelecek bende ona gel diyemedim

Özür dilerim ben yanlış anladım o zaman biz bi aradaydık ama bu 12 gündür ayrıyız eşimde istedi bunu biraz ayrı takılalım sesi sonra kavga ettik şimdi de yarın gelecek bende ona gel diyemedim

Evet bir tuhaflık vardi zaten. Umarim en kisa zamanda sorunlarınızı cozersiniz. Kotu bir sey yasayip ustune bir de esiniz arkasini donunce hissettikleriniz normal.

Evet bir tuhaflık vardi zaten. Umarim en kisa zamanda sorunlarınızı cozersiniz. Kotu bir sey yasayip ustune bir de esiniz arkasini donunce hissettikleriniz normal.
Kesinlikle beni seviyor biliyorum ama böyle yalnız kalmam ve arayıp ilgilenmemesi beni başından savmış gibi hissettim evet alemin yanındayım ama yalnızım yinede

Kesinlikle beni seviyor biliyorum ama böyle yalnız kalmam ve arayıp ilgilenmemesi beni başından savmış gibi hissettim evet alemin yanındayım ama yalnızım yinede
inan ki bir çoğumuz bu haldeyiz , eşlerimiz bekar hayatlarını istiyor , onları sikmayan bir hayat istiyorlar , biz de duygusal yapımızdan dolayı ilgi , sevgi , anlayış , alaka istiyoruz. .
Kimimiz onlarsız gez dolaş diyor ,
Kimimiz nasil olur eşler ayrı gezer tatil yapar diyoruz .
Bildiğim tek bir şey var eşinle sürekli yan yana oldun mu onun için değerin azalmış gibi hissediyorsun , çünkü artik iki ev arkadaşı gibi oluyorsun , monoton bir hayatla karşı karşıyasın .
Ondan ayrılıp ailenin yanina da geldin mi araya soğukluk girmiş gibi hissediyorsun , buz gibi bir adam karşında oluyor .
Hangisini tercih edeceğimiz bize kalmış ,

Aynen öyle aynı kurumda kalkışıyorduk evde konuşacak bir şey kalmıyordu ama ona alışmıştım onsuz eksik hissediyorum ama beni en çok üzen benimle ilgili konuşmaması ki ona ne kadar ihtiyacım olduğunu biliyoru ona göre bende anlayışsızlık has safhadaymış ama onu seviyorum boşanmaktan bahsetmem bile anlık öfke ne yapacağız biz kadınlar bu ilgisiz anlayışsız erkekleri yola getirmek için

ben de eşimden ayriyim 2 hafta olacak , az önce dedim ki insan hic mi demez seni özledim , senin yoklugun belli oluyor diye .
Bana dediği biliyorsun ya seni sevdiğimi , özlediğimi hala bunu bilmiyorsan sana hic bisey demiyorum :)) buna alış artik söyleyemiyorum dedi , dedim alışamam kusura bakma ben söylemeye devam edecem , o da söylemeye devam et dedi ya sen ya ben ikimizden biri pes eder :))
benim pes olmaya niyetim yok dedim .

Hadi ya sadece bu benim başıma gelen bir şey değilmiş erkekler genel olarak odun seni sevdiğimi bilmiyormusun bunu söylemeye gerek mi var Fix erkek sözleri

Hadi ya sadece bu benim başıma gelen bir şey değilmiş erkekler genel olarak odun seni sevdiğimi bilmiyormusun bunu söylemeye gerek mi var Fix erkek sözleri
aynen üzme kendini inan nerdeyse bütün erkeklerin huyu bu , yılı devirdin mi eski hayata endeksli erkek tekrar hortluyor.

Böyle davranma lütfen, kendine değer ver. Bak onsuzda mutluymuş gibi davransan, eminim esinde sana karşı farklı
Hayatının merkezinde kendini tut herzaman.kendine değer ver, ve saygı duy. Kendini uzmeye hakkın yok. Kendi başına mutlu olduğunu esinde hissedince, sana davranış şekli nasıl değişiyor farkedeceksin. Çünkü kimse miz miz sürekli negatif enerji yayan insanı sevmez. Mutlu ol. Kendinle vakit geçir. Neler seviyorsun nelerden hoşlanıyorsun onları düşün ve yapman gereken şeyleri bir kağıda yazıp hergün kendine hatırlat. Hayatı kendine çekilmez yapma. Belkide binlerce şükretmek gereken şeyler var hayatında. Esinde sinirliyken Hicbirsey olmamış gibi davranamıyor belliki. Her insan farklıdır. Kinci olabilir ama sende ona zaman tanı hata yapınca af dile. Ve sana gelmesini bekle. Biliyorum kolay değil ama neden olmasın. Sabretmek çok güzel şeylerden önce gelir.esinin ne sevdiği nelerden hoşlandığı değil, ben neler seviyorum., nelerden hoşlanıyorum. Diye düşün olurmu. Hayat ikiniz içinde daha yaşanılır olur böylece.

Çok güzel bir öneride bulundunuz çık teşekkür ederim ben eşimle evlenmeden önce çoğunlukla kendi düşüncelerini önemseyen bencil sayılabilecek bir insandım evlendikten sonra nasıl böyle bu hale geldim bilmiyorum durgun çok da fazla mutlu olmayan sanki mutluluk kaynağı eşiymiş gibi davranan bi kadın oldum eşim bana önceden daha saygılıydı bunuda fark ediyorum mesela bir tartışma sonrası eşim biraz uzak dur farklı odaya git dedikçe ben daha fazla onunla konuşup benimle barışması beni dinlemesi için çabalarken tartışma daha büyüyor ve eşim cidden sinirli bi insan oluyo normal zamanlarda gayet esprili eğlenceli hatta bi arada olduğumuzda ilgili bi erkektir o bana hep kitap oku kendini geliştir der ama ben bunları bırakıp eşimi gündemim yaptım ve bu haldeyim

Kürtaj ve uzaklık çok etkilemiş ve etkilemesi de normal. Bariz bir sorununuz yoksa kendinize odaklanın tatilin tadını çıkarın ve kısa da olsa görüşün eşinizle.

Hanımlar sizleri dinledim bugün sessiz kaldım ondan bekledim ve o mesaj attı uzatmasada güzel şeyler söyledi yarın gelecek ama benim öncelikli konum kendimi mutlu edebilmek için çabalamam yoksa kendime zarar veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…