olsun üzülme 10 gün sonrasına odaklan ve sonra çalışmalara başla olumlu düşünmek çok önemli bi sonraki dönemide etkiliyor çünkü
haklisin canim elimden bi sey gelmiyo uzulsem ne yazar. formulunu deniycem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun üzülme 10 gün sonrasına odaklan ve sonra çalışmalara başla olumlu düşünmek çok önemli bi sonraki dönemide etkiliyor çünkü
yaa ben hastalandim, cok uzgunum((((
yaa ben hastalandim, cok uzgunum((((
canım üzülme inş önümüzdeki ay kalırsın stresede girme sakın
doğum kontrol hapımı verdi başka bişimi önümüzdeki 3 ay denemeler nasıl olcak peki
Özlemcim benim adetlerim düzene girsin diye hormon hapı verdi yuvarlak saat şeklinde hergün bir tane yarısı beyaz yarısı kırmızı
3 ay kullandıktan sonra tekrar kontrole gidicem
21 günden kısa veya 35 günden uzun süren sikluslar anormal olarak deyerlendiriliyor canım doktorum demişti.bunun haricinde 3 gün önce gelen adetler normal kabul ediliyor
selam arkadaşlar bende uğrasıyorum bu ay ...
tabi ben 5 yıl 6 aydır uğrasıyorumda.... neyse
yumurta takibine başladım klomenle
eşimde dna hasarı vardı
şimdi proxeed ve klomen kullanıyo faydası olmuştur inşallah
bende kullanıyorum
ALLAH cc hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı uğurlu akıllı fikirli tatlımı tatlı güzelmi güzel bebişler nasip etsin inşallahh..........
selam ve dua ile....
selam arkadaşlar bende uğrasıyorum bu ay ...
tabi ben 5 yıl 6 aydır uğrasıyorumda.... neyse
yumurta takibine başladım klomenle
eşimde dna hasarı vardı
şimdi proxeed ve klomen kullanıyo faydası olmuştur inşallah
bende kullanıyorum
ALLAH cc hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı uğurlu akıllı fikirli tatlımı tatlı güzelmi güzel bebişler nasip etsin inşallahh..........
selam ve dua ile....[/QU
aminn canım seninde muradını versin allahım
anladim canim. normal yani benim. hincimi nerden cikartacagimi sasirdim da niye olmuyo diye. sIKIldim yaa. kafana tak olmaz, takma yine olmaz. Allahtan hayirlisi baska hicbir sey istemiyorum
ozlem hamilelerin dualari kabul olur derler. bize bol bol dua et lutfen :)
doğum kontrol hapımı verdi başka bişimi önümüzdeki 3 ay denemeler nasıl olcak peki
Özlemcim benim adetlerim düzene girsin diye hormon hapı verdi yuvarlak saat şeklinde hergün bir tane yarısı beyaz yarısı kırmızı
3 ay kullandıktan sonra tekrar kontrole gidicem
heee anladım ozaman ihmal etme ilaçlarını tam saatinde almaya çalış
kız oraya koskaca destanı niye yazdım ben stres yok olumsuz düşünce yok diye.herşeyin hayırlısı vardır zamanı vakti.
Özlem cnm hamilelik nasıl gidiyor bakalım varmı sorun ???