Merhabalar. Benim merak ettiğim bebek doğduktan sonra göbeği düşünceye kadar göbeğinin üstüne herhangi birşey koyulup koyulmadığı. Steril bir bez falan? Yoksa üstüne direk kıyafet mi giydiriliyor?
Merhabalar. Benim merak ettiğim bebek doğduktan sonra göbeği düşünceye kadar göbeğinin üstüne herhangi birşey koyulup koyulmadığı. Steril bir bez falan? Yoksa üstüne direk kıyafet mi giydiriliyor?
kızlar benim merak ettiğimde göbeği düşmeden banyo yaptırıyormusunuz...yaptırdıysanız nasıl? ay ben korkarım heralde göbeği düşmeden:hulya:
kızlar benim merak ettiğimde göbeği düşmeden banyo yaptırıyormusunuz...yaptırdıysanız nasıl? ay ben korkarım heralde göbeği düşmeden:hulya:
benim ablam düşmeden yıkamıştı yeğenimi sonra iltihaplandı vs dahada uzun sürdü düşmesi. ben yıkamadım. hergün alkolle pansuman yaptım öyle gazlı bez vs de koymadım 4 günde düştü..
göbek düştükten kaç gün sonra banyo yaptırdınız peki:uhm: bide bu göbek bağı var kuşak gibi bişey ondan almam gerekiyomu:uhm:
göbek düştükten kaç gün sonra banyo yaptırdınız peki:uhm: bide bu göbek bağı var kuşak gibi bişey ondan almam gerekiyomu:uhm:
arkadaşlar ateşölçer alıcam ama kulaktan ölçen alından ölçen baya var önerdiğiniz marka falan var mı
arkadaşlar ateşölçer alıcam ama kulaktan ölçen alından ölçen baya var önerdiğiniz marka falan var mı
donence konusunda kararsiz kaldim kizlar
projeksiyonlu olanlar cok hosuma gidiyo
ama gorundugu gibimidir? kullanan varmi acaba?
teşekkürler kızlar ya bide alından ölçen varmış bebek uyurken rahat olur karar veremedim bi araştırayım
donence konusunda kararsiz kaldim kizlar
projeksiyonlu olanlar cok hosuma gidiyo
ama gorundugu gibimidir? kullanan varmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?