Vee tecrübeli annelere bi soru daha, geçen gün markette hasta bezlerine bakarken farkettim ki onların da bi sürü çeşiti var, kilot şeklinde olanı, bebek bezi gibi bantlı olanı, bi de bantsız üzerine çamaşır giyileni. Hangisini tercih edicez? Yoksa normal gece pedleri işimizi görür mü? Bilemedim...
Canım ana kucağı henüz almadım ve almam gerektiği konusunda da kararsızım ana kucaklarının hem otomobile monte edilip hemde evde kullanılan şeklinde alsam herhalde aynı işi görür.
Geçenlerde kraft'ın sallanan mama sandalyesini gördüm hemde arkası yatabiliyor bilmiyorum senin kullandığın bu mu bana kullanışlı gibi gözüktü ama almak konusunda kararsız kaldım.
Yani senin dediğin gibi 5-6 aydan sonra mı alsam sonra şimdi mi alsam bilemedim.
Kraft Dondy Beşik & Mama Sandalyesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Mesajı yeni gördüm kusura bakma
Ben bundan almamıştım normal bir mama sandalyesi almıştım o yüzden 6aydan sonra aldım.
ama bu beşikmiş aynı zamanda oyüzden de alınabilir daha önceden.hem anakucağı hem mama sandalyesi yerine kullanılabilir aslında
Vee tecrübeli annelere bi soru daha, geçen gün markette hasta bezlerine bakarken farkettim ki onların da bi sürü çeşiti var, kilot şeklinde olanı, bebek bezi gibi bantlı olanı, bi de bantsız üzerine çamaşır giyileni. Hangisini tercih edicez? Yoksa normal gece pedleri işimizi görür mü? Bilemedim...
Allah ım doğum denince karnıma ağrılar girio kaydirigubbakcemile3 hasta bezi felan offf offf!....
ped konusunda şöyle bişey buldum, o hasta bezleriyle bi türlü rahat edemezmişim gibi geliyo, bu normal ped şeklinde anladığım kadarıyla, alttan yapışkanla çamaşıra tutturuluyomuş. Önce bundan alsam sonra da gece pedine geçsem korurmu acaba. Ben öyle bebekler gibi koca bi popişle gezmek istemiyorum mafoldumben
Canped Mesane Pedi 12 li | Canped | Dogalmed.com|Neutrogena| Vitamin| Cosmodisk| Sebamed|Bioxcin|Lierac| | 6,75 TL
Bilmiyorum ki ben tatlım işe yarar mı.zaten ilk 2gün öyle çok gezemiyorsun arada açılmak için yürüyüş yapıyorsun koridorda o zaman da hastalar ve yakınları oluyor sadece hastanede kimse yadırgamaz.gerçi ben sezaryen oldum normal olsaydı belki daha çabuk ayaklanırdım.
hiçç korkma bende öyleydim çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı sezeryan oldum ve çok rahattı doğumdan sonra korktuğum kadar olmadı dedim inşallah seninde öyle olur
tecrübeli anneler
anakucağı öneriyomusunuz. öneriyosanız hangi marka
bana kimisi çok derin geldi
hastaneden çıkarken ve sonrasında bunalr raaht kullnaılırmı
yoksa portbebe mi tavsiye edersiniz.
erçekten evde ateş düşürücü, gaz giderici ilaçalr bulundurmalımıyız
doğmadan önce alalım mı
ne alalım eğer öyleyse
humana stiill çay markası ne bunun
arakdaşım milupanınkini kullandım demişti
markası bumu.
mama bulundurmalımıyızz
ne verilir bebeğe eğer sütümzü olmazsa
:hooray:Yazacaklarım daha önce yazılmış ama ben de yazayım dedim;
*Banyo filesini kullandım çok işime yaradı minicik bebeği nasıl tutacağımızı zaten bilemiyoruz bir de ıslakken daha da zor oluyor.banyosunu yatakodasında elektrik ocağının karşısında yaptırdık zaten üşütme gibi bir derdimiz yoktu.
*Banyo suyu termometresini hiç kullanmadım açmamıştım bile geçen gördüm açtım şimdi oyuncak olarak oynuyor:)Suyu bileğimin iç tarafıyla ölçtüm hep.
*Ana kucağı mutlaka öneririm.Sallanan sallanmayan müzikli yada anadizi bilemiycem ama mutlaka olmalı bence.hep onda durdu bebiş çünkü uyanıkken.
*Bez olarak Prima aktif bebek i öneririm.uyu ve oynası kötü.Molfiks önermem.başka da kullanmadım zaten.
*Islak mendil olarak başlarda Uni Baby yenidoğan kesinlikle kullanılmalı.sonradan diğer mendiller pişik yaptı iyi denilen Huggies ıslak mendil bile.şuan da sadece dalin kullanıyoruz.
*Mama sandalyesi şart biz yemek yerken ,bebişi doyururken büyük kolaylık oluyor.Bizde Kraft var memnunum.Ama bebek doğmadan almanın gereği hiç yok.6aylık falan olunca alınabilir.
*Asla çok fazla kıyafet almayın o kadar çabuk büyüyorlarki.birde bebekler minik olunca doğru dürüst evden çıkamıyorsunuz bile.Rahat ev kıyafetleri birazda büyük olursa dha kullanışlı.
*Ayakkabı hiç kullanamıyoruz.Bebiş tombiş ayakkabı genelde olmuyor:)Zaten olsada ayaklarıını yuvarlark yapıyor giydirmeye çalışırken giydiremiyorum:)Tv.de izledim dr.2yaşına kadar mümkün olduunca ayakkabı giydirmeyin diyor sadece dışarda gerekirse ya bebek patiği tarzındakileri yada çok esnek yumuşak olanları kullanın diyor.Ben giydirmiyorum.Kışında altı deri giibi tabanlı kalın patik gibi çoraplar var ya ondan giydirdim hep..
*Bebek arabası Kraft atlanta,boyu uzun olanlara önermiyorum.itme sapını çevirip bebek size dönük şekline getirince sapları kısa kalıyor.birde o şekildeyken dönüşlerde zorlaşıyor.ama çift yönlü olması ve sırtının tam yatması iyi bir özellik.
*Bebek telsizi kullanmıyoruz bebek zaten bizim odada:)
*Araba koltuğu da Kraft Omega (Bizde hepsini krafft almışız) bebek uyuyunca daha ffazla yatabilse daha iyi olurdu.bilmiyorum tüm koltuklar aynımı.
herkese merhaba .bende aralık 2010 annesi olacağım inş.
verdiğiniz bilgiler çok güzel,merak ettiklerim vardı sayenizde giderdim.:teytey:
birşey soracağım kimlikte doğum tarihini ne yazdırdığınız veya ne önerirsiniz.
Senenin sonu olunca acaba ocak diyemi yazdırsamdoğum tarihini diye düşündüm :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?