bebek banyo süngerini önerir misiniz?kış bebeği diye file almıyım diyorum netten de bulamadım resim ekler miziniz neyde yıkıyorsunuz
teşekkürler bugün bakındım ama üç kademeli bulamadım ..neyse daha bakınıcam
1-bebekler için burun aspirtaörü nasıl kullanılıyr kızlar.
2-ilk zmanalr hatta 1 yaşına kadar bizimle aynı odadaa kalacakalrından, evler de kaloriferli hava çabuk kuruyo. odaya hava nemlendiriciler var ya. hani su buharıyla onlardan almak gerekli mi.
3- ben de dr. browns un biberonu var. ama bi tane de cam almak istiorum. hangisini tavsiye edersiniz. ağız kısmı nasıl olmalı.
4- emzik ne önerirsiniz. ben genelde arkadaşlarda nuk un gece emziğini görüyorum hani sap kısmı yok düz.dmaklı sanırım. silikonmu -kauçukmu.
kızlar ben de doğumdan belli bir süre sonra işe dönmek zorundayım. Bebeğe de annem bakacağı için ona kolaylık olması açısından emzik kullanmasını çok istiyorum. Emziğe alıştırma yöntemleri nelerdir bilgi verirmisiniz. Hemen hastanede ilk gün mü vermek gerekiyo? Bi de kauçuk emzik mi yoksa silikon emzik mi almak lazım?
kızlar ben de doğumdan belli bir süre sonra işe dönmek zorundayım. Bebeğe de annem bakacağı için ona kolaylık olması açısından emzik kullanmasını çok istiyorum. Emziğe alıştırma yöntemleri nelerdir bilgi verirmisiniz. Hemen hastanede ilk gün mü vermek gerekiyo? Bi de kauçuk emzik mi yoksa silikon emzik mi almak lazım?
Ben bu topiği ilk defa görüyorummmafoldumben
aşkolsun dünür.. bilge açtı ya ohooo.. neyse bundan sonra yazarsın :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?