Aralık 2009 anneleri öneriyor/önermiyor

bebek banyo süngerini önerir misiniz?kış bebeği diye file almıyım diyorum netten de bulamadım resim ekler miziniz neyde yıkıyorsunuz

bebek banyo süngerini önerir misiniz?kış bebeği diye file almıyım diyorum netten de bulamadım resim ekler miziniz neyde yıkıyorsunuz

ben sünger tavsiye ederim. kış bebeği olduğu için fileye koyduğunuzda suyu dökünce suyun üstünde kalıyo ıslak bi şekilde bebek. ben üşür diye düşünerek sünger almıştım. ama bence sevi bebenindi sanırım, üç kademeli oturağı var onu tavsiye ediyorum. gerçi o yenidoğan için de uygun mu bilmiyorum..

sünger bu de mi...ben de sünger alıcam ama canım o da soğuyor dediler satıcılar kış bebeği dikkat etmek lazım

bende bikaç öneride bulunayım..
pelinin bahsettiği sevi bebe fileyi şiddetle öneriyorum çok kullanışlı özellikle yalnız yıkarken büyğk kolaylık..
anakucağı kesinlikle alınmalı ben ilk olarak büyük hayallerle kendi sallanan kraft almıştım mama sandalyeside oluyor ama hiiiiç kullanmadık ve sattım onun yerinede basit bir anadizi aldım çok işime yaradı hem yana sallanıyor hem diğer anakucakları gibi tavsiye ederim..
chicco lite way puset çok rahat tam yatabiliyo uyuduğu zaman çok rahat ediyorum ve baston olduğu için hafif taşıması açması kolay..
şimdiden sakın yazlık elbiseler ve başka çiciler almayın alacaksanız sadece body alın benim birsürü giyilmemiş elbise var dolabımda..
mothercare body lerden çok memnunum halada kullanıyorum..
kulaktan ateşölcerleri pek önermiyor doktorlar bizde vardı ama kullanmadık dijital olanlardan kullanıyoruz..
çorap alırkende dikkat edin lastikleri ince ve sıkıp iz yapmayacak şekilde olsun.bizim biçok çorabımız kesiyordu kuzucuğumun bileklerini..

Otribebe burun aspiratoru 10 ay sonra keşfettik süper chicco falan yalan yanında kıs bebeği ve çok zor burun tıkanıklığı alın eczanden atın kenara kızlar çok dua edeceksiniz Mina sağlıkla büyüsün diye ederseniz Cok makbule gecer :)))))

1- altındaki yumuşak bölümü sıkıyorsun içindeki hava boşalıyor burna sokup o kısmı bırakınca oradakini içine çekiyor ama sıkma işlemini burun içinde yapmamak gerek ki burundan genize hava basmış olmayasın. herkes otribebe'ninkini çok tavsiye ediyor kullanmadım ama ben de alıp deneyeceğim çünkü biraz büyüdü mü normal aspiratörü mümkün değil burnuna yaklaştırmıyor
2- hava nemlendiricileri doktorlar çok tavsiye etmiyor yatmadan kalorifer üzerine ıslak havlu koyarak veya su dolu kap koyarak nemlendirmenin en doğrusu olduğunu söylüyorlar
3- ben nuk'un geniş başlıklısını kullanıyorum ama sadece su içiyor biberon başka türlü almıyor benim oğlum dr browns'ı ağzına bile sokmadı
4- emzik de almıyor ben nuk'un gece emziğini ve gündüz emziklerini denedim nafile

Son düzenleme:
kızlar ben de doğumdan belli bir süre sonra işe dönmek zorundayım. Bebeğe de annem bakacağı için ona kolaylık olması açısından emzik kullanmasını çok istiyorum. Emziğe alıştırma yöntemleri nelerdir bilgi verirmisiniz. Hemen hastanede ilk gün mü vermek gerekiyo? Bi de kauçuk emzik mi yoksa silikon emzik mi almak lazım?

kesinlikle emziğe alıştırmanı tavsiye ederim her nekadar doktorlar önermesede..biz hastaneye götürmüştük hemen aldı pek sorun yaşamadık zaten ilk zamanlar sütün tam gelmemiş oluyo sanırım alışmaları daha kolay oluyor..inşallah alır senin bebişinde..
biz silikon kullanıyoruz..genelde bebekler nuk'un damaklı olanını alıyorlar gözlemlediğim kadarıyla bizde onu kullandık ve hala kullanıyoruz..

bende tavsiye ederim canım emziği kesinlikle anne yada bakan için ii bir kurtarıcı oluyo. ben bebeğim 1 aylık olduktan sonra verdim hemen alıştı.biz chicconun damaklı kauçuk emziğini kullanıyoruz.tutma sapı olmadığından bebeğin boynuna falan batma riski yok bide ön tarafı fosforlu gece karanlıkta bulmak kolay oluyo:) bir kötü yanı oldu. biberon kullanmak istediğmizde silikon uçla almadı. kauçukla da istemedi gerçi hiç sevmedi biberonu ama sen ona göre başla diye söyledim . tabi her bebek farklıdır.

Her ne kadar emziğe alıştırma iyenler çok olsada ben de emzik kullanmayı düşünüyorum...

oğlum ilk doğduğunda çok idaelist bir şekilde emzik kullanmayacağım dedim. hatta almadım bile. 3 haftalıktı koşa koşa emzik alıp geldiğimde...3 aylık oluncaya kadar ben soktum ağzına o çıkardı. sonra pes ettim, hiç almadı diyebilirim. ama oyuncak olarak güzel oynadı...:) bu sefer doğar doğmaz ağzına tıkmayı düşünüyorum...

ben emziği hiç düşünmüyorum şimdilik,ondan ayırmasıda ayrı bi dert oluyomuş,bazen görüyorum koca koca çocuklar ağızlarında emzikle geziyo.İnşallah ihtiyaç duymamda kullanmam

aşkolsun dünür.. bilge açtı ya ohooo.. neyse bundan sonra yazarsın :teselli:

Evet dünür çok sevdim ben bu sözüüdelikafaduldenzemuszemus
Aşk olsun meşk olsun her şey olsun:asigimpuyorumnanaktan
Benim tatilde olduğum dönemde dönmüştü Bilge o yüzden göremedim sanırım.yazarım aklıma geldikce güzel bir topik olmuşboshayallersmile

aralık2009 anneleri merhaba,
sleeper,dondolino,ana dizi :)) vb.otomatik sallanan ev tipi ana kucağı benzeri ürünler görüyorum...aranızda kullanan varmı? varsa önerirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…