ben emziği hiç düşünmüyorum şimdilik,ondan ayırmasıda ayrı bi dert oluyomuş,bazen görüyorum koca koca çocuklar ağızlarında emzikle geziyo.İnşallah ihtiyaç duymamda kullanmam
ben de öyle diyordum ama 3aylıkken bile sürekli yapışık gezmkten fenalık gelmişti sürekli emmek istiyordu.başlarda da denemiştim ama almamııştı emziği 3aylıkken nuk un damaklı 2no.lu emziğini denedim.6.aydan başlamasına rağmen.ve aldı onu emiyor hala.geceleri çok büyük rahatlık.gündüz zaten pek vermiyorum ben de...
aralık2009 anneleri merhaba,
sleeper,dondolino,ana dizi :)) vb.otomatik sallanan ev tipi ana kucağı benzeri ürünler görüyorum...aranızda kullanan varmı? varsa önerirmisiniz?
kızlar mama sandalyesi ve babyfone konusundaki fikirlerinizi alabilirmiyim. Mama sandalyesini yemek zamanında masada oturması gerektiğini öğrensin diye almak istiyorum. Hem de ben iş yaparken emniyetli bi şekilde gözümün önünde olur. Babyfone konusunu çok düşünüyorum,yaydığı frekanslar zararlı diyo kimisi, kimisi gerekli diyo. Kızımın odası bize çok yakın olacak,zaten ilk bir kaç ay aynı odada kalıcaz mecburen. Gündüzleri oturma odasıyla kızımın odası arasında baya bi mesafe olacak duymazsam diye endişeleniyorum. Gerekli mi gereksiz mi bilemedim....
kızlar mama sandalyesi ve babyfone konusundaki fikirlerinizi alabilirmiyim. Mama sandalyesini yemek zamanında masada oturması gerektiğini öğrensin diye almak istiyorum. Hem de ben iş yaparken emniyetli bi şekilde gözümün önünde olur. Babyfone konusunu çok düşünüyorum,yaydığı frekanslar zararlı diyo kimisi, kimisi gerekli diyo. Kızımın odası bize çok yakın olacak,zaten ilk bir kaç ay aynı odada kalıcaz mecburen. Gündüzleri oturma odasıyla kızımın odası arasında baya bi mesafe olacak duymazsam diye endişeleniyorum. Gerekli mi gereksiz mi bilemedim....
aralık2009 anneleri merhaba,
sleeper,dondolino,ana dizi :)) vb.otomatik sallanan ev tipi ana kucağı benzeri ürünler görüyorum...aranızda kullanan varmı? varsa önerirmisiniz?
Dunurcum cok guzel bi topic acmisin yahu ben yeni gordum .
*Ana kucağı mutlaka öneririm.Sallanan sallanmayan müzikli yada anadizi bilemiycem ama mutlaka olmalı bence.hep onda durdu bebiş çünkü uyanıkken.
*Mama sandalyesi şart biz yemek yerken ,bebişi doyururken büyük kolaylık oluyor.Bizde Kraft var memnunum.Ama bebek doğmadan almanın gereği hiç yok.6aylık falan olunca alınabilir.
Her ne kadar emziğe alıştırma iyenler çok olsada ben de emzik kullanmayı düşünüyorum...
Bir pazar gunum var diyebilen babaya cocuk onermiyorum heleki o anneye bebek eve geldigi gunden beri hicbir akrabasi yardim etmediyse
Tum zorluklarina ragmen bebeginin birbakisi bir gulusu bir icine cekimlik kokusu tum uykusuzluga bedel tum yorgunluga deger diyen anneye herseye herkese ragmen iyiki dogurmusum hayatta ki en ozelim en guzelim dunyayi verseler tadamazmisim boyle bir sevgiyi diyebilecek anneye siddetle oneriyorum
Tum zorluklarina ragmen bebeginin birbakisi bir gulusu bir icine cekimlik kokusu tum uykusuzluga bedel tum yorgunluga deger diyen anneye herseye herkese ragmen iyiki dogurmusum hayatta ki en ozelim en guzelim dunyayi verseler tadamazmisim boyle bir sevgiyi diyebilecek anneye siddetle oneriyorum
Bir pazar gunum var diyebilen babaya cocuk onermiyorum heleki o anneye bebek eve geldigi gunden beri hicbir akrabasi yardim etmediyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?