Aralık 2009 anneleri öneriyor/önermiyor

ben emziği hiç düşünmüyorum şimdilik,ondan ayırmasıda ayrı bi dert oluyomuş,bazen görüyorum koca koca çocuklar ağızlarında emzikle geziyo.İnşallah ihtiyaç duymamda kullanmam

ben de öyle diyordum ama 3aylıkken bile sürekli yapışık gezmkten fenalık gelmişti sürekli emmek istiyordu.başlarda da denemiştim ama almamııştı emziği 3aylıkken nuk un damaklı 2no.lu emziğini denedim.6.aydan başlamasına rağmen.ve aldı onu emiyor hala.geceleri çok büyük rahatlık.gündüz zaten pek vermiyorum ben de...

1 yaşına yakın ayırırsın. bikaç gece uykusuz kalırsın en fazla alışır gider sonra. aklı erdi mi hiç bırakmıyo diyolar. ben çok uğraştım almadı. alsaydı da 1 yaşına gelmeden bıraktıracaktım. dişleri için de 1 yaşına kadar sakıncası yok demişti diş hekimi bi arkadaşım...

aralık2009 anneleri merhaba,
sleeper,dondolino,ana dizi :)) vb.otomatik sallanan ev tipi ana kucağı benzeri ürünler görüyorum...aranızda kullanan varmı? varsa önerirmisiniz?

bende fisher price ın iki farklı salıncağı vardı. biri titreşimli olan diğeride normal salıncak (yağmur ormanı) ikisine toplasan 2 kere ya bindirebilmişimdir ya bindirememişimdir. hiç sevmedi benim kız. ama arkadaşım 1 yaşına kadar onda uyutmuştu onda yedirmişti iş yaparken ona koymuştu.. yani bebeğe göre değişiyo sanırım. bence e-bebekten filan alın deneyin olmazsa başka bir ürünle değiştirirsiniz. (büyük mağzalar değişim yapıyo)

emzik olayına gelince evdeyseniz sorun yok boşverin hiç alışmasın da çalışıyosanız yazık günah siz işbaşı yapınca çok zor oluyo. benim cadı kızım almadı emzik. şimdi işteyken onu uyutmak için canları çıkıyo insanların. tabi kızımında.

kızlar mama sandalyesi ve babyfone konusundaki fikirlerinizi alabilirmiyim. Mama sandalyesini yemek zamanında masada oturması gerektiğini öğrensin diye almak istiyorum. Hem de ben iş yaparken emniyetli bi şekilde gözümün önünde olur. Babyfone konusunu çok düşünüyorum,yaydığı frekanslar zararlı diyo kimisi, kimisi gerekli diyo. Kızımın odası bize çok yakın olacak,zaten ilk bir kaç ay aynı odada kalıcaz mecburen. Gündüzleri oturma odasıyla kızımın odası arasında baya bi mesafe olacak duymazsam diye endişeleniyorum. Gerekli mi gereksiz mi bilemedim....

Dunurcum cok guzel bi topic acmisin yahu ben yeni gordum .

* Ben guvenli yatis yastigi kullandim . Reflu sorunu vardi Sevi bebe den almistim cok kullanisli kesinlikle oneriyorum .

Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Yatış Yastığı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

* Evde anakucagi almadim . Anadizi aldim cok cok memnun kaldim . Her iki yone sallaniyor . Hala bazen oturma pozisyonuna geliyor ordan yemek yediriyorum . Oneriyorum .

ANA DZ K YNL

* Telsiz olarak once Wewell aldim ama cok parazit oldu sonra chicco aldim onu kullaniyorum . Oneriyorum .

* Mama sandalyesi olarak Kraft aldim .Memnunum .Oneririm.

Kiraz Bebe

Ben ciddi anlamda kullaniyorum . Benim kizimda kusma problemi vardi . O olmasa birakamam odasinda hic.

bende ikiside var ikisini de kullanamıyorum. ama bence gerekli.. ve zamanında alıştırmanız önemli. benim cadı odasında yatmadığı için babyfone u kullanamadık. üstelik kameralı almıştık.. aynı benim de yatak odasıyla odası yakın da ben uyurken mutfakta rahat iş yapamam diye almıştım arada bakarım diye..

mama sandalyeside iş yaparken önüne oyuncak koyarsın oyalanır hem yanında durur.. zaten yemek yemeye başlayıncada masada yemesi en sağlıklı olanı... ama benim cadı onda oturmayı sevmiyo. etraf kurcalamaktan hoşlandığı için onu da kullanamıyorum ( bende babyhope un mama sandalyesi var çok kullanışlı. hem aşağı yukarı istediğin seviyede ayarlıyosun yüksekliği. hem arkaya doğru yatıyo. oldukça güzel..

aralık2009 anneleri merhaba,
sleeper,dondolino,ana dizi :)) vb.otomatik sallanan ev tipi ana kucağı benzeri ürünler görüyorum...aranızda kullanan varmı? varsa önerirmisiniz?

mothercare'in anadizini kullandım sallanma özelliği vs yoktu zaman zaman çok hoşuna gitti zaman zaman hiç oturmadı bebeğine ve o anki ruh haline göre değişiyor. hediye geldiği için kullandım bana kalsa almazdım

her ikisini de kullanıyorum ve kesinlikle öneriyorum. ben weewell kullanıyorum ve çok çok memnunum hem en ufak sesi algılıyor hem de son derece net bir ses veriyor. sadece gündüzü düşünme gece kızın yatınca sen evde dolaşmaya devam edeceksin onu da hesaba kat. bence telsiz kesin şart

mama sandalyesi olarak biz chicco poly aldık iri ve hareketli bebek olduğu için arkada iki tekerlek ön taraf sabit olan bir model tercih ettik ama oğlumun zıplayarak sandalyeyi yürütmeyeceğine güvensem 4 tekerlekli alırdım. bu şekilde kaydırmaz sistemi bir yerden bir yere götürmek için mutlaka kaldırmak gerekiyor. mama sandalyesi için acele etme derim neticede onun için önce kendi kendine oturur hale gelmesi gerekiyor, o süre zarfında da çocuğunun huyunu suyunu görmüş olursun. kurtlu cinsiyse benimki gibi ağır ve güvenliği ön planda tutan bir şey alırsın, sakin bir çocuk olursa daha geniş seçeneklerin olur.

Dunurcum cok guzel bi topic acmisin yahu ben yeni gordum .

tebrik ediyorum dünürcüm seni ben :mymeka:
bi de göbek kertmesi yaptım gelinimi kesinlikle öneriyorum :lepi: laelaelaelaelae ama aynısını bulamazsınız he heee şakkıdı

Yazacaklarım daha önce yazılmış ama ben de yazayım dedim;

*Banyo filesini kullandım çok işime yaradı minicik bebeği nasıl tutacağımızı zaten bilemiyoruz bir de ıslakken daha da zor oluyor.banyosunu yatakodasında elektrik ocağının karşısında yaptırdık zaten üşütme gibi bir derdimiz yoktu.

*Banyo suyu termometresini hiç kullanmadım açmamıştım bile geçen gördüm açtım şimdi oyuncak olarak oynuyor:)Suyu bileğimin iç tarafıyla ölçtüm hep.

*Ana kucağı mutlaka öneririm.Sallanan sallanmayan müzikli yada anadizi bilemiycem ama mutlaka olmalı bence.hep onda durdu bebiş çünkü uyanıkken.

*Bez olarak Prima aktif bebek i öneririm.uyu ve oynası kötü.Molfiks önermem.başka da kullanmadım zaten.

*Islak mendil olarak başlarda Uni Baby yenidoğan kesinlikle kullanılmalı.sonradan diğer mendiller pişik yaptı iyi denilen Huggies ıslak mendil bile.şuan da sadece dalin kullanıyoruz.

*Mama sandalyesi şart biz yemek yerken ,bebişi doyururken büyük kolaylık oluyor.Bizde Kraft var memnunum.Ama bebek doğmadan almanın gereği hiç yok.6aylık falan olunca alınabilir.

*Asla çok fazla kıyafet almayın o kadar çabuk büyüyorlarki.birde bebekler minik olunca doğru dürüst evden çıkamıyorsunuz bile.Rahat ev kıyafetleri birazda büyük olursa dha kullanışlı.

*Ayakkabı hiç kullanamıyoruz.Bebiş tombiş ayakkabı genelde olmuyor:)Zaten olsada ayaklarıını yuvarlark yapıyor giydirmeye çalışırken giydiremiyorum:)Tv.de izledim dr.2yaşına kadar mümkün olduunca ayakkabı giydirmeyin diyor sadece dışarda gerekirse ya bebek patiği tarzındakileri yada çok esnek yumuşak olanları kullanın diyor.Ben giydirmiyorum.Kışında altı deri giibi tabanlı kalın patik gibi çoraplar var ya ondan giydirdim hep..

*Bebek arabası Kraft atlanta,boyu uzun olanlara önermiyorum.itme sapını çevirip bebek size dönük şekline getirince sapları kısa kalıyor.birde o şekildeyken dönüşlerde zorlaşıyor.ama çift yönlü olması ve sırtının tam yatması iyi bir özellik.

*Bebek telsizi kullanmıyoruz bebek zaten bizim odada:)

*Araba koltuğu da Kraft Omega (Bizde hepsini krafft almışız) bebek uyuyunca daha ffazla yatabilse daha iyi olurdu.bilmiyorum tüm koltuklar aynımı.

Carlos Gonzales'in Doğan Kitap'tan çıkan Çocuğum Yemek Yemiyor kitabını kesinlikle ve şiddetle ÖNERİYORUM
mümkünse doğurmadan önce okuyun, mümkün değilse mümkün olan en kısa sürede!!!
başlığa bakıp "benim çocuğum yiyor okumama gerek yok" demeyin kesinlikle okuyun

Canım ana kucağı henüz almadım ve almam gerektiği konusunda da kararsızım ana kucaklarının hem otomobile monte edilip hemde evde kullanılan şeklinde alsam herhalde aynı işi görür.

Geçenlerde kraft'ın sallanan mama sandalyesini gördüm hemde arkası yatabiliyor bilmiyorum senin kullandığın bu mu bana kullanışlı gibi gözüktü ama almak konusunda kararsız kaldım.
Yani senin dediğin gibi 5-6 aydan sonra mı alsam sonra şimdi mi alsam bilemedim.

Kraft Dondy Beşik & Mama Sandalyesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Bir pazar gunum var diyebilen babaya cocuk onermiyorum heleki o anneye bebek eve geldigi gunden beri hicbir akrabasi yardim etmediyse

Tum zorluklarina ragmen bebeginin birbakisi bir gulusu bir icine cekimlik kokusu tum uykusuzluga bedel tum yorgunluga deger diyen anneye herseye herkese ragmen iyiki dogurmusum hayatta ki en ozelim en guzelim dunyayi verseler tadamazmisim boyle bir sevgiyi diyebilecek anneye siddetle oneriyorum

Her ne kadar emziğe alıştırma iyenler çok olsada ben de emzik kullanmayı düşünüyorum...

bende bende kesin emzik vercem,ne zaman isterse o zaman bırakacak hiç sıkmıcam kızımı nasılsa o dişler felan tekrar cıkıo okula giderken olmadı büyüynce tel taktırırzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 işte demekki insan kendi çocuğu söz konusu olunca herşeyi yapabiliyormuş....:lepi:

Bir pazar gunum var diyebilen babaya cocuk onermiyorum heleki o anneye bebek eve geldigi gunden beri hicbir akrabasi yardim etmediyse

o babaya :mymeka: öneriyorum

opuyorumnanaktan allah ayırmasın öneriyorum o sevgili anneye de

bende kesinlikle katılıyorum. herkese herşeye rağmen onun gülüşü dünyaya bedel kimsede umrumda diil diyorum herkese bebiş öneriyorum,allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın d iyorum.

ben telsizi hiç kullanmadım. oğlumun odası bize yakın e bide benim uykum çok hafif o yatakta dönünce ben uyanıyorum. boşu boşuna çocuk telsiz dalgalarına maruz kalmasın diye hiç kullanmadım.
dönenceyi de hiç sevmedi, dönence ve telsize verdiğim paraya acıyorum şimdi.telsizin acelesi yok zaten ilk günler hep yanında olacak, gerekirse sonra al bence.

Hahahaa, en başından beri bütün sayfaları okudum, gördüğüm en iyi öneriler bunlardı :lepi::lepi:
Bunları hamile olmayanlara önermek lazım, bizim için çok geçkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

HANIMLAR HEPİNİZE ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM, SAYENİZDE İHTİYAÇ LİSTEM ADAM OLDU. HARİKASINIZalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…