Aralık 2010 anneleri buraya

ya kızlar YARDIM EDİN ben tekrar test yaptırdım bi bakarmısınız

birim referans

03.04 beta 24,27 mlu/ml 0 – 10

05.04 66.80 mlu/ml 0 – 10

09.04 117,70 0 – 2

nasıl oldu anlamadım

arkadaşlarr ben aralık annesi değilim henüz ama nedense işe gelir gelmez hemen bu tpiği açmayı istiyorumm hep sizin yazdıklarını okuyorum bana moral oluoo aralık annesi degilim rahatsız etmiorum demi sizi....

ayrıca hamiş haberi verenlere çok mutlu oluorum allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallahhh e tabee darısınıda bana nasip eder :Saruboceq: inşallahhh

canimmm ne demekk
ne güzel dileklerde bulunuyorsun bizlerede..cok sagol...
insallah sende bu topige transfer olursun en kisa zamanda :Saruboceq:
belirtin mi var yoksa ?

canimmm ne demekk
ne güzel dileklerde bulunuyorsun bizlerede..cok sagol...
insallah sende bu topige transfer olursun en kisa zamanda :Saruboceq:
belirtin mi var yoksa ?

belirtim yok ama bu ay yumrtta takibi yaptırdım ya ondan hevesliim biraz ay sonunda umarım hüsrana ugramam da aranızda olurummm allahın izniyle:Saruboceq:

canimm daha iyi anlayan arkadaslarda bakacaktir elbette ama bence iyi görünüyor artis..neyi kafana taktin ki CADIARZU

bulantilar 6.haftadan sonra basliyormus diyorlar...az kaldi yani kaydirigubbakcemile3
umarim belirtiler geldigindede böyle neseli oluruz :sinifsinif:

yaa ben 6.haftadayım başlıycakmı o zaman gerçi sabahtan sanki midem bulanıyor gibiydi inş şiddetli olmaz :çok üzgünüm:

belirtim yok ama bu ay yumrtta takibi yaptırdım ya ondan hevesliim biraz ay sonunda umarım hüsrana ugramam da aranızda olurummm allahın izniyle:Saruboceq:

ayy hadi insallah tutmustur canimm..:Saruboceq:
ilk defa mi yaptirdin?test günün ne zaman?
bende sükürler olsun ki bu ay yumurtlama takibiyle hamile kaldim :Saruboceq:

ayy hadi insallah tutmustur canimm..:Saruboceq:
ilk defa mi yaptirdin?test günün ne zaman?
bende sükürler olsun ki bu ay yumurtlama takibiyle hamile kaldim :Saruboceq:

canım en temmuzda 8 haftalık bebegimi düşürdüm kan pıhtılaşması yüzünden ondan beri hamile kalamadım bu ay doktor adetimin 3 günü günde 3 tane klomen verdi adetimin 10. günü baktı 2 yumurtam olmuş sona 14. günü baktı soldaki çatlamış sagdaki çatlamamış dedi ama biz bu ay adetin 6. 8. 10.12. 14 günleri ilişki oldu 16 yıda vermişti doktor ama yapamadıkk :1no2:adetin 22. günüde duphastona başlıcam günde 2 tane bakalım 20 nisan adet tarihim işallah kırmızılar gelmez

canimm cok pardon yaa,konusmustuk biz seninle :kedi:
insallah gelmez kirmizilar canim..ama gelirsede sakin moralini bozma,hakkinda ne hayirliysa o olsun canimmm :Saruboceq:
olacagi varsa inan bana tek bi yumurta ve bir tane spermden bile oluyor...
hayirlisiiiii,insallah olmustur :Saruboceq:

Esra'cım kendini boşyere üzme çünkü ilk 3 ay bebeğin senden besleniyor ama senin yediklerinden değil. Sen hiçbirşey yemesen de bebeğine birşey olmaz, o önce depoları bitiriyor.
ilk 3 ay kilo alınmaması tavsiye edilir hamilelere hatta. Mide bulantısı aslında bir şans bence.
benim bugün 6+1, bulantı, mide yanması vs hiç yok tam tersi iştahım çok benim. Korkarım ilk 3 ayda kilo alacağım ve doktorum buna kızacak. Sağlıklı besleniyorum ama bana çok yiyormuşum gibi geliyor.

Tekrar söylüyorum, tabi ki sağlıklı beslenmek gerekiyor ama bebek direk senin yediklerinle beslenmiyor. Üzme kendini..

canım ne demek rahatsızlık demek ki enerfimiz hoşuna gitmiş ki burdasın her zamna bekleriz sevgiler

canım ersucum,
değerlerin gayet güzel hiiç sıkma canını bak önemli olan her baktırdığında ikiye katlamş olması düşüş olmaması sende hem ikiye katlamış hem maşallah artmış lütfen canını sıkma harika değerlerin maşallah

Sevindim canım ne güzel değerlerin artış göstermiş..Doktora gösterebildin mi değerlerini ?

kızlar benide yazın listeye.. bende aralık annesiyim hayırlısıyla.... ayyy anneyim dedimm... hala inanamıyorum... yaş:33 sat:3/3 muh.doğum 7/12 doktora ay sonu gibi gitmeyi düşünüyorum..

Merhaba Arkadaşlar....

bni de ekler misiniz listeye?
s.a.t. 6 mart
yaş 27
beklen doğum tarihi 11 aralık
7 nisan dr. gittim
bi daha ki kontrol 16 nisan
kilo herhalde 67 :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…