canım duphastonu bende öyle biliodum ama doktoruma 3 kez sordum internetende araştırdım duphaston adet düzenleyici ve tutanmaya yardımcıymış..inşallah bi aksilik olmazzz
dogrudur canim benim..ayrıca çok teşekkür ederim canım ilgilendiğin için allah razı olsun
inşallah canımmm
kızlarımıı çokk seviyorummm benn canımmm ama bana göree hepp 2 yeterdii ama eşimm okadar çokk istedikiiii ,bebişimm geldiiii ve
ben ondan gizlii korunmaya bile karar vermiştimm ,korun dediğim için herzaman kavga çıkardı evdee ve sadecee 1 defa izin verdimm kalmamak içişnn tuvalete bile gittimmm hiç yatmadımmm ve baktımkii hamileyimm
inşallah 3 çocuğunda üstesinden gelirimm bakabilirimm onlaraaasenağlama
canım benim evlendikten sonra çok şaştı adetlerim..30 günü geçiyordu kesin.sezen10 sen kaç günde adet oluyorsunn canımmm
adetininn tamm 19 ve20 nci günlerinde hamile kalmışsınnn
yumurtlama zamanın bu zamnsa çok uzun zamanda oluyosun demekkii
bu arada adım eda ,ve yaşım 32
hoşgeldin canım sat tarihlerimiz aynı ne güzel görmüşsün maşallah..alttan mı baktı? ultrason resmi veriliyor mu alttan da bakılınca? Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aminkıslar bende geldimmm. sat 2 mart bugünde keseyi gördük. 25 yaşındayım adım gökçe benide eklerseniz çok mutlu olurum :)))
hoşgeldin canım sat tarihlerimiz aynı ne güzel görmüşsün maşallah..alttan mı baktı? ultrason resmi veriliyor mu alttan da bakılınca? Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin amin
son halidir kızlar
amiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiin hemen bize haber ver meraklandırmabende bebeğimi görmek istiyorum yarın doktora gideceğim kan tahlili vermeye inşallah sonuçta bebeğim benimledir annesini bırakıp gitmeyecektir
canım çok üzüldüm inşallah tez zamanda tektat hamile kalırsın bu defa herşey yolunda gider.derler ya demek ki be yerde bi yalnış vardı doğsa da sağlıklı olmayacaktı belki hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok malesef ama zor bir duygu Allah bir daha yaşatmasın..merhaba arkadaşlar bende aralık annesi olacaktım ama 3 gün önce düşük yaptım kısa bir an bu duyguyu yaşadım ama çok güzeldi. umarım allah sizinkileri tamamına erdirir...
canımm hariha bir haber bu kimbilir ne mutlu olmuşsundur görünce Allahımm darısı başımıza amiiin.hayır canım şansıma ulturasonla baktı ve gördü. çıktı olarakta verdi nokta kadar daha ama orda:))) çok mutluyuz.
canım çok üzüldüm inşallah tez zamanda tektat hamile kalırsın bu defa herşey yolunda gider.derler ya demek ki be yerde bi yalnış vardı doğsa da sağlıklı olmayacaktı belki hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok malesef ama zor bir duygu Allah bir daha yaşatmasın..
peki düşük yapmadan önce herhangi bir belirti varmıydı canım?
Selamlar kizlar...Bugün doktora gittim minisimi gördüm cok sükür...10 gün sonrada insallah kalp atislarini duyarim.
ne mutlu sana . senin adına sewindim çok çocuktan zarar gelmez
sağolun canlarımmm bana moral verdinizzzz çok teşekkür ederimmmdogrudur canim benim..
hani duymusken söylemek istedim..gercekten diger özelligni bilmiyordum..
bi hata yapmani istemedim..
ne demek canim burda birbirimize destek icin,bildiklerimizi paylasmak icin variz..
insallah sende en kisa zamanda bize dahil olursun,bizde sorunsuz sekilde bebislerimizi tasiriz :Saruboceq:
canimm neden üzülüyorsun ki :teselli:
her bebis kismetiyle gelir annesi,bu bebiste bolluk bereketle gelcek,evinizin nesesi olcak insallah...
olumsuz düsünme canim benim,kizlarin bile yardimci olur sana emin ol..
3.bebisler hep kiymetli oluyorlar eger sonsa...
büyür bi sekilde onu hic takma güzel anne yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?