Aralık 2010 anneleri buraya

canım duphastonu bende öyle biliodum ama doktoruma 3 kez sordum internetende araştırdım duphaston adet düzenleyici ve tutanmaya yardımcıymış..inşallah bi aksilik olmazzz

ayrıca çok teşekkür ederim canım ilgilendiğin için allah razı olsun
dogrudur canim benim..
hani duymusken söylemek istedim..gercekten diger özelligni bilmiyordum..
bi hata yapmani istemedim..
ne demek canim burda birbirimize destek icin,bildiklerimizi paylasmak icin variz..
insallah sende en kisa zamanda bize dahil olursun,bizde sorunsuz sekilde bebislerimizi tasiriz :Saruboceq:

canimm neden üzülüyorsun ki :teselli:
her bebis kismetiyle gelir annesi,bu bebiste bolluk bereketle gelcek,evinizin nesesi olcak insallah...
olumsuz düsünme canim benim,kizlarin bile yardimci olur sana emin ol..
3.bebisler hep kiymetli oluyorlar eger sonsa...
büyür bi sekilde onu hic takma güzel anne yerimseniben

kızlar benim son adet tarihim 28 şubattı 6 nisan günü tahlil yaptırdım 1000 çıktı sizce normalmi..

normaldir canım.daha düşükleri bile var üzülme.artacaktır zamanla.peki keseyi falan görebildilermi 5 hafta 4 günlük hamilesin öyle değilmi canım

Son düzenleme:
sezen10 sen kaç günde adet oluyorsunn canımmm
adetininn tamm 19 ve20 nci günlerinde hamile kalmışsınnn
yumurtlama zamanın bu zamnsa çok uzun zamanda oluyosun demekkii
bu arada adım eda ,ve yaşım 32
canım benim evlendikten sonra çok şaştı adetlerim..30 günü geçiyordu kesin.
2 mart son adet tarihim ovulasyon testi kullandım 20 ya da 21 martta hamile kaldım biliyorum yani geç yumurtluyorum canım

kıslar bende geldimmm. sat 2 mart bugünde keseyi gördük. 25 yaşındayım adım gökçe benide eklerseniz çok mutlu olurum :)))

kıslar bende geldimmm. sat 2 mart bugünde keseyi gördük. 25 yaşındayım adım gökçe benide eklerseniz çok mutlu olurum :)))
hoşgeldin canım sat tarihlerimiz aynı ne güzel görmüşsün maşallah..alttan mı baktı? ultrason resmi veriliyor mu alttan da bakılınca? Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin amin

hoşgeldin canım sat tarihlerimiz aynı ne güzel görmüşsün maşallah..alttan mı baktı? ultrason resmi veriliyor mu alttan da bakılınca? Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin amin

hayır canım şansıma ulturasonla baktı ve gördü. çıktı olarakta verdi nokta kadar daha ama orda:))) çok mutluyuz.

bende bebeğimi görmek istiyorum yarın doktora gideceğim kan tahlili vermeye inşallah sonuçta bebeğim benimledir annesini bırakıp gitmeyecektir

son halidir kızlar

Sezencim ellerine sağlık, çok güzel olmuş. benim ilk doktor kontrolüm aslında 3 Nisandı. İstersen öyle değiştir.

Bu arada klüp yönetimi ile konuşsakta bu topiği "Aralık anneleri" ne taşısalar. Oradakini silseler. İki tane aynı topik var diye burası gümbürdemesin sonra.. Burası daha düzenli oldu bence..:enbuyukkk:[/QUOTE]

benımde ılk doktor kontrolüm 2 nisan eger yazamak sartsa ekleyebılırsınız

merhaba arkadaşlar bende aralık annesi olacaktım ama 3 gün önce düşük yaptım kısa bir an bu duyguyu yaşadım ama çok güzeldi. umarım allah sizinkileri tamamına erdirir...

bende bebeğimi görmek istiyorum yarın doktora gideceğim kan tahlili vermeye inşallah sonuçta bebeğim benimledir annesini bırakıp gitmeyecektir
amiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiin hemen bize haber ver meraklandırma

merhaba arkadaşlar bende aralık annesi olacaktım ama 3 gün önce düşük yaptım kısa bir an bu duyguyu yaşadım ama çok güzeldi. umarım allah sizinkileri tamamına erdirir...
canım çok üzüldüm inşallah tez zamanda tektat hamile kalırsın bu defa herşey yolunda gider.derler ya demek ki be yerde bi yalnış vardı doğsa da sağlıklı olmayacaktı belki hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok malesef ama zor bir duygu Allah bir daha yaşatmasın..
peki düşük yapmadan önce herhangi bir belirti varmıydı canım?

hayır canım şansıma ulturasonla baktı ve gördü. çıktı olarakta verdi nokta kadar daha ama orda:))) çok mutluyuz.
canımm hariha bir haber bu kimbilir ne mutlu olmuşsundur görünce Allahımm darısı başımıza amiiin.
bir daha ne zaman çağırdı? kalp atışı ne zaman duyulurmuş?

yoktu canım zaten bir gün önce öğrenmiştik ertesi gün biraz belim ve karnım ağrımaya başladı. sonra kırmızı renkte kamamam oldu sonra sonra çoğaldı serum iğne ilaç fayda etmedi. adet kanaması gibi aktı gitti. sadece zar gibi bir parça geldi. allahım bir daha yaşatmasın çok korkuyorum yeniden aynı şeyleri yaşamaktan...

Selamlar kizlar...Bugün doktora gittim minisimi gördüm cok sükür...10 gün sonrada insallah kalp atislarini duyarim.

Canım tebrikler, darısı başımıza, kendim gördmüş gibi sevindim valla:) Umarım biz de görebiliriz.
Herkes ilk doktor deneyimini yazsın kızlar, ben bu ilk kontrol konusunda baya bi heyecanlıyım, düşündükçe bile karnım ağrıyo ohaoldumsmile

günaydın arkadaşlar,
ilk sayfadaki listeyi düzenlerim eksik varsa düzeltelim.

nasılsınız? belirtiler?

bende mide bulantısı yok henüz ama çok gaz var bir de hafiften karnım ağrıyor..

ne mutlu sana . senin adına sewindim çok çocuktan zarar gelmez

sağolun canlarımmm bana moral verdinizzzz çok teşekkür ederimmm

Slm kızlar öncelikle cumanız mübarek olsun rabbim herkesin dualarını kabul eyler inş
bu arada sabah sağlık ocağına gittim kayıt yaptırmam gerekiyormuş
bende kayıtımı yaptırdım sonra demir hapı verdi kiloma baktı tansiyonuma baktı sonra tetanoz aşısı olacakmışım temmuza gün verdi böle işte yeni geldim işyerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…