Aralık 2010 anneleri buraya

Günaydın arkadaşlarrr nasılsınız bakalım,
hamilelik nasıl gidiyoooo,daha kimseninn öyle mide bulantısı başlamadıı herhaldee
inşallah bebişlerimiz üzmezde olmazz mide bulantıları

Kızlar benim bulantılarım var, dün gece ve bu sabah tam bir felaketti, henüz çubuk kraker dışında bişi yemedim, yemek kokuları midemi bulandırıyo.
Gerçi benim gastrit problemim var, en az haftada 1 gün sabah bulantım oluyodu, belki yine ondan kaynaklanıyodur

merhaba arkadaşlar:):)
benim adım ezgi yaşım 28..
bende tedaviyle hamile kalmayı başarabilmiş şanslı insanlardan biriyim..umarım hepimizin hamileliği sonuna kadar olumlu devam eder...
ilk doktor kontrolüm yarın yeniden kan testi yapılıp değerin katlayıp katlamadığına bakılacak öncelikle eğer bi sorun yok ise bir süre sonra keseyi görmeye gideceğim sanırım yine bir süre sonra da kalp atışı...diğer topikte tüm bu süreci önceden bana anlatıp bilgilendiren ve her soruma cevap verip içimi rahatlatan pellycime tekrar çok teşekkürler...
daha önce gebelik topiklerine bakıp bir gün girmeyi dilerken şimdi burda olduğum için çokk mutluyum tabi...hepinize tekrar merhaba:):)

Hoşgeldin Ezgi :))) Sen bugün kan testi yapmayacak mısın?

yapmıcam pelin çarşamba yapmıştım, asıl test günün yarındı nasılsa gidicem yarın hastaneye orda alsınlar kanı hem bugün hem yarın deldirmiim kendimi dedim:):)
bir de inanılmaz kasık ve bel ağrım var dün geceden beri ara ara giriyor normal sanırım ama genede korktum yatayım bugün kalkmiim yerimden istedim..

yemek kokularındannn rahatsızlanmayaa başlamışsann hamileliktendir canımbayanssulusmile

hoşgeldin gelbebek
ilk sayfadaki listede yer almak istersen bilgilerini yazarsan eklerim.
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebiş inşallah

canım hay Allah ya..çok mu fenasın? yanından çubuk kraker ayırma o zaman öyle diyorlar benim henüz yok bulantılarım..sadece şişkinim..o kadar ğöğüslerim şiş bir de gaz var altta da ıslaklık

canım hay Allah ya..çok mu fenasın? yanından çubuk kraker ayırma o zaman öyle diyorlar benim henüz yok bulantılarım..sadece şişkinim..o kadar ğöğüslerim şiş bir de gaz var altta da ıslaklık

Ya belki de dün akşam yediklerim dokundu, midemde ekşime de vardı, dün gece midemdekileri daha fazla tutamadım, üzülüyorum da, yediklerim bebişime geçmez, gelişemez diye, ama yapacak bişeyim de yok. :gitme:

Bu sabah da çıkardım, ama dediğim gibi sabah bulantılarına alışkınım, benim için o zaten bi rutin olmuştu.

Umarım bulantınız olmaz kızlar, insan psikolojik olarak kendini kötü hissediyo...

Bi de bugün sabah yatarken istemsiz olarak gerindim, karnım acıdı, çok korktum, yükseklere uzanmayın derler ya büyükler... Ama o da refleksti, umarım bebeğimin canı acımamıştır, zaten besleyemiyorum, bi de minik mercimeğimin canını acıtırsam çok üzülürüm

Son düzenleme:
hoşgeldin gelbebek
ilk sayfadaki listede yer almak istersen bilgilerini yazarsan eklerim.
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebiş inşallah

hoşbulduk sezen:)
teşekkür ederim hepimize sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah.
ismim ezgi, yaşım 28 ,sat 13 mart, ilk doktor kontrolü 10 nisan, kilo 60,MDT 18 Aralık
listeye eklersen sevinirim şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
tüm yeni anne adaylari hosgeldinizzz
Allah hepimize saglikla sihhatle kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah...

kizlar bulantilari baslayan var mi?bende tik yok henüz..sadece hala sol kasigim batiyor arada...birde sürekli idrara cikiyorum...

sezencimm ilk kontrolüm benim 8 nisandi...
hamile kaldigim kiloda 68..maalesef...

Son düzenleme:
aynen canım bende de tık yok hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…