canım evet başlamadı henüz bulantılar..Arkadaşlar sanırım hepimizde henüz bulantılar başlamadı .Beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz.Buradan almamamız gereken besinleri paylaşalım eksikleri tamamlayalım.
yaşım 37. dr ilk kontrolde birşey göremedi doğal olarak.sanırım 1 hafta sonra görecek.hazinemcim yaşın kaç canım?
bir de dün doktora mı gittin?
nasıldı anlatırmısın?
Evet canım diğer topik çok kalabalık, burdan devam edelim dedik, tabloya ismini ekle istersen a.s.
ay ne akadr güzel yaacanım evet başlamadı henüz bulantılar..
ben kahvaltımı güzel yapmaya özen gösteriyorum mutlaka yumurta yiyorum süt içiyorum öğlen yoğurt yiyorum bir de aralarda bir kaç tane badem,ceviz falan yiyorum.kesinlikle çay kahve içmiyorum.bitki çayı içmiyorum.doktora gidene kadar henüz kendimce sağlıklı beslenmeye çalışıyroum bol su içiyorum en az günde 10 bardak
son halidir kızlar[table="head"]|KK Nick|ismim|yaşım|SAT|Muhtemel Doğum|ılk Doktor Kontrolü
1|Akrep83|Gülbin|26|28 Şubat|5 Aralık|12 Nisan
2|LaBianca|?|32|4 Mart|9 Aralık|?
3 | BebiskoM88 |?|22|2 Mart|7 Aralık|?
4 | lachennnn|Esra|25|1 Mart|6 Aralık|?
5 | karabiber01|?|?|1 Mart|6 Aralık|?
6 | esra_37|Esra|25|28 Şubat|5 Aralık|13 Nisan
7 | Kaymaklım|?|24|11 Mart|16 Aralık|?
8 | Sezen10|?|34|2 Mart|7 Aralık|12 Nisan
9 | orays|?|26|25 Şubat|2 Aralık|?
10 | asliyilmaz79|Aslı|31|25 Şubat|2 Aralık|3 Nisan
11 | illet|?|28|26 Şubat|3 Aralık|
12 |Hazinem | |37 |10 mart |15 aralık | 7 nisan
13 |Ersu |Suzan |24 |3 mart |8 aralık |
14 |anego | |28 |5 mart |10 aralık |
15 |pelly1 |pelin |35 |24 şubat |2 aralık |17 nisan
[/table]
ellerinize sağlık kızlar fıstık anneler
kızlar ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz.birlikte çözüm arayalım
akrepcim aynı gün doktor kontrollerimiz olacak ay ne heyecanlı
canım düşük değil benim Sat 2 mart ve 4 nisandaki beta değerim 196 çıktıMerhaba benide listeye alırmısınız.Yaşım 28 SAT 5 Mart Muhtemel Doğum 10 Aralık..Henüz doktora gitmedim 4 kere idrar testi yaptım pozitif çıktı 2 Nisanda yani SAT tarihimin 29.günü hcg değerim 264 çıktı..Hcg konusunda acaba düşük mü diye endişeliyim yarın tekrar yaptırabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?