Aralık 2010 anneleri buraya

Arkadaşlar sanırım hepimizde henüz bulantılar başlamadı .Beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz.Buradan almamamız gereken besinleri paylaşalım eksikleri tamamlayalım.
canım evet başlamadı henüz bulantılar..
ben kahvaltımı güzel yapmaya özen gösteriyorum mutlaka yumurta yiyorum süt içiyorum öğlen yoğurt yiyorum bir de aralarda bir kaç tane badem,ceviz falan yiyorum.kesinlikle çay kahve içmiyorum.bitki çayı içmiyorum.doktora gidene kadar henüz kendimce sağlıklı beslenmeye çalışıyroum bol su içiyorum en az günde 10 bardak

Bende kendimce dikkat ediyorum.Kahvaltıda yumurta yemezsem peyniri arttırıyorum.Arada süt içiyor yanında kuru meyveler tüketiyorum.2,3 cevizde atıyorum ağzıma.Karbonhidratı fazla tüketmemeye çalışıyorum.Sabahlarım en fazla 2 dilim tam buğday ekmeği.Öğlen ve akşam normalde ben hiç ekmek yemem, halada bu şekilde devam ediyorum.

ewet canım aynı zamanda k.rengi akıntımda var.bunun için progesteron kullanıyorum.inş fayda eder

kızlar kasımm annelerinn listesii çokk güzel olmuşş onada bir bakın isterseniz canım

merhaba ben suzan yaşım 24 29 aylık evliyim sat 3 mart doğum 8 aralık gözüküyor tüp bebek demelerine rağmen bende normal yolla hamile kaldım inşallah kucağımızda görmeyi nasip eder allah

[KK Nick|ismim|yaşım|SAT|Muhtemel Doğum|İlk Doktor Kontrolü
1|Akrep83|Gülbin|26|28 Şubat|5 Aralık|12 Nisan
2|LaBianca|?|32|4 Mart|9 Aralık|?
3 | BebiskoM88 |?|22|2 Mart|7 Aralık|?
4 | lachennnn|?|?|1 Mart|6 Aralık|?
5 | karabiber01|Eda|32|1 Mart|6 Aralık|?
6 | esra_37|Esra|25|28 Şubat|5 Aralık|13 Nisan
7 | Kaymaklım|?|24|11 Mart|16 Aralık|?
8 | Sezen10|?|34|2 Mart|7 Aralık|?
9 | orays|?|26|25 Şubat|2 Aralık|?
10 | asliyilmaz79|Aslı|31|25 Şubat|2 Aralık|3 Nisan
11 | illet|?|28|26 Şubat|3 Aralık|
12 | | | | | |
13 | | | | | |
14 | | | | | |
15 | | | | | |

Evet canım diğer topik çok kalabalık, burdan devam edelim dedik, tabloya ismini ekle istersen a.s.

kalabalık olması aslında çokk güzell amaa kimse yazmadığıı içinn fazla giren yokk
birde liste ayarlanamıyor herhalde o yüzdennn

ay ne akadr güzel yaa
benn hiç birinii yapmıyorumm kahvee içmeye bile devam ediyorumm
ne kadar kötüü anneyimm bennn

ha gayret başaracaksın canım.bide yazdığın başlık çok kasvetli tatlım,neden mutsuz olacaksınki.

sezen10;12558611] son halidir kızlar

Son düzenleme:
kızlar ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz.birlikte çözüm arayalım

benim bel ve kasıklarım ağrıyor ama bunlar normalmiş
ama en önemlisi sigara sorunu içmemeye çalışıyorum ama bazen eşim yakıyor bende 1 yada 2 nefes çekiyorum
aslında onu bile yapmamam lazım ama duramıyorum strese giriyorum sinirleniyorum elimde olmayan bişey

Benım adımda suzan ılk ne zaman doktora gıdeceĞımı bılmıyorum

Merhaba benide listeye alırmısınız.Yaşım 28 SAT 5 Mart Muhtemel Doğum 10 Aralık..Henüz doktora gitmedim 4 kere idrar testi yaptım pozitif çıktı 2 Nisanda yani SAT tarihimin 29.günü hcg değerim 264 çıktı..Hcg konusunda acaba düşük mü diye endişeliyim yarın tekrar yaptırabilirim..

canım düşük değil benim Sat 2 mart ve 4 nisandaki beta değerim 196 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…