Aralık 2010 Anneleriii nelere aşeriyor :)

AyseDuru

28.10.10 Durum kollarımda
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
2.119
2
116
Diğer
Evet arkadaslar eğer midemize güveniyorsak gelelim
O konuda ben pek etkilenmediğim için sorun olmuyor
Eğer siz de öyleyseniz
Buyrunnna.s.

Ve ayrıca birbirimize fikir olarak akşam menümüzü de paylaşabiliriz

Son düzenleme:
Aynen bende etkilenmiyorum pek, ama etkilenen arkadaşlar olabileceği için burdan yazışmak en iyisi! ıyi fikir canımmmm...

brokoli salatası istiyorummmmmmmmmm.
gerçi kendime çok güvenmiyosrum
bi çok şey istio canım.
oburun tekiyim sanırım
iç kilo almasam da
inşallah bidaahaki kontrole kadar da almam.

Hayırlı olsun yeni topiğimiz, aslında ben 2 haftaya kadar hiçbişey istemiyodum kilo da almamıştım ama son 2 haftadır kontrolden çıktım sanki :) Başlangıçtan itibaren 1,5- 2 kilo aldım ve bugün markette müthiş bi şekilde elma istedi canım, aldık tabi, ama eve gelene kadar geçti, hala yemedim, belki yatmadan yerim bi tane...

cok garip ama bende neden ic aserme falan olmadi..
sadece ilk haftalarda malumm günde 4-5 limon yiyordum..greyfurtta cok yedim..
birde epey oldu onada,topikte kiraz dediler,onu istedim ama duymasam aklima gelmezdi...
simdilerde gayet normal eski hayatima devam ediyorumm kaydirigubbakcemile2

Canım ben de bazı şeylerden çok fazla yiyordum,istiyordum ama o aşerme değilmiş..
Çok farklı bişi gözümün önünden o istediğim şey geçip duruyorum yatarken bile aklımda..
Yemezsem çatlarım yani her an ağzım sulanıyor o derece
Ama bunu da herkes yaşamayabilirmiş ne güzel :1ninca:

hamile kalmadan önce deli gibi paket paket çikolata yerdim.hamile kaldım görüntüsü bile içimi tuhaf etti.tuzlu şeyeler yemek geliyo içimden hep.tuzlu haşlanmış mısır ve tuzlanmış salatalık.

ılk ıkı hafta manyak gıbı sogan ve sarımsak yedım ohaoldumsmile
tabı sımdı ıgrenıyorummm..:S...
elmayı ıse bu yasıma kadar tuketmedıgım kadar cok yıyorum
bunun dısında..,
bu seferde kafayı tuzlu aycekırdegıne taktım..cok fena cookkk..
3 gundur cıtır cıtır cıtırdamaktayım..

Kızlar mandalina krizim geçmiş durumda çok şükür
Şimdi canım sürekli dondurma çekiyor ama aşerme değil istiyorum olmazsa da olmaz.. Yazdayız ya bulmak için imkanımız olan seyleri çok istemiyorum :))

ben hiç aşermedim.normal zamanlarda da acken canım hep bişeyler cekerdi zaten o yuzden aşerip aşermediğimi bilmiyorum.ama şuan canım bol salça sosolu mantı veeee kısır istiyor.çikolatı severdim tatlıyı severdim.açken aklıma gelirdi şimdi gelmiyor.daha cok tuzlu yemek istiyorum.galiba doktorun buyuk ihtimal erkek demesi gercek.benim bebişim erkek...

canım yemek yemek bile istıyorken aşermekte neymış ((((((((((
ama çok istıyorum şöyle koçişim uyurken uykusunun en tatlıyerınde kalk canım şu al demeyi
ilk çocuğumda da bırsey aşermıyordum ben (((((((((((((

Ben hamile kalınca sigaradan nefret ettim ve bıraktım. Bütün sulu yemeklerden nefret ettim. ılk 3 ay hiç yemek yapamadım herşey koktu. Hep dışardan veya sandviç hazır şeyler yedim. Şu an 15+2 haftalık. Sigaradan hala nefret ediyorum. ınş bu hiç geçmez. Yeme alışkanlığım düzeldi. Eskiden çikolata tatlı çok severken hamileliğimde ekşi ve tuzlulara yöneldim bu arada.

Son düzenleme:
Aynen bende sigaradan tiksindim.Kokusu bile midemi bulandıyor.

Ben portakala aşermiştim bir tek.Ya canımın istediği şeyler oluyor tabi ama yemesemde olur cinstten.
Zaten inanılmaz sinirliyim.Bugün tartı da 55 çıktım.3 kilo almışım.O kadar d,kkat ediyorum ki anlatamam size.Çikolata yemem tatlı yemem hamur işi yemem.Kepek ekmeği tüketirim mesala senelerdir.

Şu hiç kilo almayanlar nasıl besleniyorsunuz Allah aşkına bir yazın (çok ciddiyim)

Karpuz çok tüketiyorum ondan mı aldım Acaba.Sanırım karpuz bana kilo yapıyor 2 sene öncede çok yemiştim birden kilo almıştım çünkü.

slm topik hayirli olsun...

benimde ilk baslarda canim hep sirkeli seyler istedi(normalde sirkeden nefret ederim) bol bol kirmizi biber ve patlican kozleyip sirkelemistim, simdilerdeyse tatli yiyecek ve iceceklerden baya bi tiksindim, icince bulantidan oluyorum, cola kolik olan ben gorunce bile tiksiniyorum, birde artik cay kahvede icemiyorum!!

Teşekkür ederiz canımm

Kolayı başlarda canım çok çekiyordu ama şuan bende tiksinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…