Aynen bende sigaradan tiksindim.Kokusu bile midemi bulandıyor.
Ben portakala aşermiştim bir tek.Ya canımın istediği şeyler oluyor tabi ama yemesemde olur cinstten.
Zaten inanılmaz sinirliyim.Bugün tartı da 55 çıktım.3 kilo almışım.O kadar d,kkat ediyorum ki anlatamam size.Çikolata yemem tatlı yemem hamur işi yemem.Kepek ekmeği tüketirim mesala senelerdir.
Şu hiç kilo almayanlar nasıl besleniyorsunuz Allah aşkına bir yazın (çok ciddiyim)
Karpuz çok tüketiyorum ondan mı aldım Acaba.Sanırım karpuz bana kilo yapıyor 2 sene öncede çok yemiştim birden kilo almıştım çünkü.
kızlar canım kaç gndür feci halde tost istio. o kadar uzun zamandır yemiorum ama nedense bi kaç gündür aklımda hep tost var. bi de bugün amerikan salatası geldi aklıma. akşam eve gidince mutlaka yapıcam..
canım kiloyu hiç dert etme süt emzirirken gidiyo nasılsa. önemli olan senin ve bebişin sağlığı. doğumdan sonra hep beraber vericez inş. ve bu eğlenceli bile olacak. bende çok fazla kiraz tüketiyorum. Tavsiyede ederim. Kanı sulandırıyomuş. Oda ne demekse :)
kızlar canım kaç gndür feci halde tost istio. o kadar uzun zamandır yemiorum ama nedense bi kaç gündür aklımda hep tost var. bi de bugün amerikan salatası geldi aklıma. akşam eve gidince mutlaka yapıcam..
canımcım aklında durucana karnında dursun. ye biran önce. al hazır garnitür dök mayonezi ye :) yanınada tost oda kolay. ya canın zor bişey istese naapıcaktın :)
Canım kirazı bende çok yiyorum kiraz ve karpuz.Karpuza 1 hafta ara vericem bakalım ne olucak.Bazı besinler bazı kişiler yaramıyormuş kilo yapıyormuş sanırım bana da karpuz yaramıyor.
Ben sadece 6 aya kadar fazla almamak istiyorum.Sonra zaten istesek de istemesek de alıcağız.
Ayy canım yap ye tosttan ne olur ki ben yağsız yapıyorum genelde.Bundan sonra yağlı yicem ama
Dur bende yazayım aç dolaşıyorum yanında resmen : )carnacım ben sana 1 günlük yemek durumumu yazayım mesela,sen uygula diye değilde,yarım kilo aldım oda 14. haftada başladı öle örnek diye yazayım;
sabah çok erken uyanıyorum ve yaklaşık 3-4aydır da pek şaşmadan böyle besleniyorum,en geç 9da kahvaltı ediyorum ince 3dilim ekmek yiyorum o unonun kare dilim ekmeklerinden bir yumuyrta ve 3portakalın suyunu sıkıyorum ve peyniri bol bol yiyorum işte domets recel falan,sabah süt içemiyorum çünkü kan ilacıyla çakışıyor,neyse
öğlen 11 gibi bir bardak süt içiyorum.bazen muzlu yapabiliyorum bunu, 12-1 gibide 1 tabak dolu meyve yiyorum 2-3 çeşit oluyor içinde (ya da açsam biraz yemek yiyorum)
4gibide yemeğimi hazırlıyorum dün mesela sölemesi ayıp sadece balık yedim doyurucuydu başka yemedim sonra kan ilacımı içiyorum 6-7 gibi bir tabak daha meyve yada 1 kase yoğurt yiyorum
gecede süt içip uyuyorum ama hergün 1 tane de dondurma yiyorum sölemesi ayıp bide genelde gece oluyor yada yemek ve meyve aralarında 3er 5er tane ceviz fındık yiyorum zaten bunların dışında da zorlasam daha fazla yiyemem yani,eskiden bukadar bile yiyemiyordum,
(çok açık yazdım yiyecekleri umarım sorun olmaz)
bende hiç aşermedim desem yeri var sadece 1.5aylıkken canım kaymaklı kabak tatlısı çekmişti annem yapmıştı ama 2-3 çatal yedim canım yemek istemedi,sonra birdaha olmadı böle bişey
Dur bende yazayım aç dolaşıyorum yanında resmen : )
Sabah.2 dilim çavdar ekmeği peynir domates salatalık 1 kaşık pekmez
Ara 1 porsiyon meyve ( bazen kiraz ibazen 1 şeftalı ya da karpuz )
Öğlen 1 tabak sebze yemepi bazen salata, bazen yoğurt ,1 ya da 2 dilim kepek ekmeği
Tekrar meyve yiyorum bazen yemiyorum
Akşam yine sebze yemeği ya da ne varsa kepek ekmeği ile.Dün mesala sadace 2 parça tavuk şinitzel yedim( ama bezen geç yiyebiliyorum 8 ya da 9 buluyor çok erken yiyincede acıkıyorum bu sefer tekrar tost yapmak zorunda kalıyorum )
Akşam yemeğinden sonra meyve( genelde karpuz) yatmadan önce 1 bardak süt ( sütü ancak günde 1 bardak içebiliyorum)
Çikolata yok dondurma 10 günde 1 falan yiyorum ceviz falan günde 2 yada 3 tane .Hamur işi yok kızartma yok.Tatlı yok Ve ben bu beslenmeye 3 kilo aldım.Çok fazla ben çok mu yiyorum şimdi ?Haa ve egzersiz yapıyorum dün çok siniirm bozuldu yapmıyacam artık.Ne yapıcam ne de dikkat edicem, küstüm : )Zaten dün güzelce dondurma yedim ohh beee sefam olsun.
:roflol: :roflol: ohhh afiyet şeker olsun bebeğin hemen oynamaya başlamıştır :))) sanırım vücudun kilo almaya yatkın metobolizma diyorduk ya büyük ihtimalle o,buara benim 1kg oldu :)) yani 51den 52 çıkıyorum artık verdiğim kiloyu aldım,dr.um ne dediyse çıkıyor yalnız ona şaşırıyorum,annem şikayet etmişti kilo amıyor diye dr.da 14. haftadan sonra başlar almaya dedi 15. haftda direk başladım.canım sen böle devam et ama çok güzel besleniyorsun bundan aşağısıda olmaz yani,sağlıklı değil,artık napalım 6ay daha idare etçen bilmiyorumkismile
valla ben ilk 3 ay hiç bir şey yiyemedim canım hiç bir şey istemiyodu iştahım yoktu hiç ama bu ay başladım kilo almaya ve canım herşeyi istiyor.ilk önce dondurma çekiyodu şimdi onu bıraktı karpuz çekiyo,mutlaka her akşam tüketiyorum azı karar ve bize yararlı çoğu zararmış.bol bol meyve yiyorum şimdi şeftaliyede başladık.kiraz,yeşil elma,erik,muzda yiyoruz ben 4 ayda 3 kilo aldım 2 kilosunu birden aldım bu ay şu an 73.300 kg. ben rizeliyim bizim rize simiti var geçen canım ondan çekti zorla bulduk allahtan ümraniyede,pide tarzı şeyler çekiyo canım bazen.ama genelde tatlı şeyleri çok istiyo canım arkadaşlar hiç tuzlu yada ekşi istemedim doktor cumartesi muayene de bebişin ölçümünü zor yaptı hiç durmuyo yerinde zor görüntü yakaladı.ve büyük ihtimalle kız dedi ama 20.haftada kesin belli olur dedi şu an 15+4 üz. hayırlısı
Kızlar ya cnm lokma tatlısı çekiyooor :S
ayşecim benim canım da kumpir istio bugün:) bu arada 49 olmuşum artık. takipçinim demiştm bak açmıorum arayı fazla kaydirigubbakcemile3
Benim de hamileliğin başından beri haşlanmış patates çekiyordu da geçti allahtan kaydirigubbakcemile3
Açma bak kendimi kötü hissediyorum zaten olmuşum 50 :lepi: gerçi hiç dikkat etmiyorum sositososito
:teytey: ayyy sorma canım benim aynen bende hiç dikkat etmiorum. sanki aylardır yemek yemiomuşum gibi canım ne isterse indiriorum mideye. bu durumdan en çok eşim memnun. ben yedikçe ohhh yarasın afiyet bal şeker olsun diyp duruo. cidden de yarıo walla hepsi kilo olarak geri dönüo:) aman napim artık ömrümüzn hangi dönemnde bu kdar rahat yemek yiyeblcez ki. fırsatı değerlendirelim şekerim. doğumdan sora veririz (inşallah) :dance:
Ayy bende 45 kilo olsaydım hamilelik öncesi, nasıl olsa -obsiyonum var- der tıkınırdım sabaha kadar valahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ne kadar şanslısınız cidden.
Bana da hep maşallah maşallah diyor kaydirigubbakcemile3
Canım emzirirken gidiyormus zaten kilolar bende hiç düşünmeden aklımda kalacağına yiyim mideme girsin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?