Aralık 2010 Anneleriii nelere aşeriyor :)

Canım benim boyum 171 kuru bişeydim yani
Benim kilolar da göğüs ve göbeğe direk allahtan kalçada bacakta bişe yok bu kadar yemeye :))

bildiğininiz nar ekşisini benim gibi eline alıp kaşık kaşık yiyen hatta yalayıp yutan bı aralık annesı daha varmı acep:)

bildiğininiz nar ekşisini benim gibi eline alıp kaşık kaşık yiyen hatta yalayıp yutan bı aralık annesı daha varmı acep:)

canim benimde canim nar eksinini cok istiyo ama ben korkuyorum, cunku isvecte yasiyorum ve buraya gönderilen nar eksilerinin hakiki olmadigini dusunuyorum, kesin katki maddesi vardir diye sadece kisir in yaninda tuketiyorum olumunekankayizsmile

kızlar 2 gün önce her zamanki gibi öğleden sonra uyuyordum.uykumdan ayva ayva diye uyandım.malum ayva kış meyvesi.aradık taradık yok.en son konu komşuya haber saldık belki dondurucuların da vardır diye.manavın biri duymuş sevaptır diye istetmiş bir yerden.dün haberi geldi.gelin alın diye.sanki dünyalar benim oldu.şuan hala elimde ayva.hem yiyor hem yazıyorum.bu arada hamileliğim boyunca en sevdiğim şeyleri yiyemedim.meyve yiyemeyen ben deli gibi meyve yemekyeyim ilginç...

ay ben okusaydım bilseydim yollardım sana... evde mutfak tezgahın üzerinde bi tane ayva var....

benimde canım hiç bişey çekmiyor ama tavuktan her türlüsünden tiksindim yiyemiyorum..... bol bol tuzlu ekşi acı yiyorum...

Kızlar ya aşermek değil de ağzım çok sulanıyor böyle seylere bu aralar.. Canım çook fena çekiyor yani..
Şööyle bi mısır ekmeği olsa turşu kavurması sonraa lahana çorbası fln neyse olmayacak şeylerde gözümüz yok :))

ay şimdi sizburada bööle yazıyorsunuz ya eccuk da karnımız aç olsa hani bizimde aşermemiz tutsa ne olur bütün kocalar yanar valla ayva mısır ekmeği turşu kavurması:))

aşermek mi bilmiyorum ama aynen ayşemin dediği gibi
acayip canım çekiyo bazı şeyleri
bir ağzım sulanıyoki sormayın.
geçenelrde feci nar istedim.
bak ayva yazmşsınız onuda istedim şimdi.
çok severim ayvayııı

tam karadenizlisin :) valla bayılırımm ilk hamile kaldığımda bol bol yedim lahana çorbası - yemeği mısırunlu şöle misss.... delikafadulden

tam karadenizlisin :) valla bayılırımm ilk hamile kaldığımda bol bol yedim lahana çorbası - yemeği mısırunlu şöle misss.... delikafadulden

:)) Evet tam karadenizliyim de.. ben anca temmuz sonlarında yiyebilecem sanırım cokacimcoook

lahana çorbası dedinizde ben çok kaldirik ve baldıran da seviyorum kaydirigubbakcemile3 hamleyken baldıran yemek sakıncalı mı yada kaldirik... çünkü çok seviyorum...

bende çok tatlı yiyorum ya özelliklede canımda istiyor birkere bile eşki yiyemedim hiç istemedi ve benimde tutmadı cnm o ye ekşiyi çıkar ayşeyi diyolar hani hiç ekşi yiyemedim ama annemde de böle olmuş benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…