canımmm bende rizeliyim. ayyy toprağım yaaa.nasıl sevindim bak:) sen yeter ki simit iste burdan çuvalla yollim sana :1hug:
Canım benim boyum 171 kuru bişeydim yani
Benim kilolar da göğüs ve göbeğe direk allahtan kalçada bacakta bişe yok bu kadar yemeye :))
bildiğininiz nar ekşisini benim gibi eline alıp kaşık kaşık yiyen hatta yalayıp yutan bı aralık annesı daha varmı acep:)
kızlar 2 gün önce her zamanki gibi öğleden sonra uyuyordum.uykumdan ayva ayva diye uyandım.malum ayva kış meyvesi.aradık taradık yok.en son konu komşuya haber saldık belki dondurucuların da vardır diye.manavın biri duymuş sevaptır diye istetmiş bir yerden.dün haberi geldi.gelin alın diye.sanki dünyalar benim oldu.şuan hala elimde ayva.hem yiyor hem yazıyorum.bu arada hamileliğim boyunca en sevdiğim şeyleri yiyemedim.meyve yiyemeyen ben deli gibi meyve yemekyeyim ilginç...
Kızlar ya aşermek değil de ağzım çok sulanıyor böyle seylere bu aralar.. Canım çook fena çekiyor yani..
Şööyle bi mısır ekmeği olsa turşu kavurması sonraa lahana çorbası fln neyse olmayacak şeylerde gözümüz yok :))
tam karadenizlisin :) valla bayılırımm ilk hamile kaldığımda bol bol yedim lahana çorbası - yemeği mısırunlu şöle misss.... delikafadulden
:)) Evet tam karadenizliyim de.. ben anca temmuz sonlarında yiyebilecem sanırım cokacimcoook
canım benim kaynanam yapmış dün akşam lahana çorbası. ama yemedm. buakam senin için yicem:) kıyamam yazık sana :CüvCüv:
:sinifsinif: :sinifsinif: Aşkolsun Aynuuur :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?