bebeğimiz erkek ama canım hep ekşi istedi acayip ekşi yiyorum..gerçi zaten ben ekşiyi çok severdim şimdi dahas düşkün oldum...bir de et...canım deli gibi et istiyor..bir türlü doyamıyorum:)
sanırım erkek bebeklerin sevdiği şeylerden biriside et :)) bende çok et yedim halada istiyorum ve yiyorum..acılı,baharatlı şeylerde cabası...
bende 2 aydır nar istiyodum.. buralarda bulamadık ankaradan bir arkadaşım göndermişti ama oda kesmedi :kedi: dün nar buldum bi hevesle aldım ama o kadar ekşi ki hiç yiyemedi :sinifsinif: bide normalde incir ve üzümü hiç sevmem ama hamileliğim boyunca o kadar çok incir ve üzüm yedimki halada yiyorum
Narları toplamaya başlamışlar, hadi gözün aydın artık bol bol yersin:) Dün tv de haberlerde vardı:lepi:
bende çok şeftali tüketiim. kızım kıl yumağı olucak sanırım:)
bende baslarda hic tatli yiyemedim, ama simdi evde tatli bisey olmayinca resmen krize giriyorum, bir haftadir resmen, tatliya saldirdim...
insallah seker filan cikmaz
:roflol::roflol::roflol: zaten ilk doğduklarında acayip kıllı oluyolar 3 gün sonra bakıyosun bişicik kalmamış benim kardeşim doğduğunda çok şaşırmıştım sırtı omuzları her tarafı tüylüydü:roflol: bence tüysüz şeftali ye nektarin felan :lepi:
onu da yiyorum canım.. ikisinide bol miktarda tükettim. iiki yazın hamile kalmışım diorum meyvelerden bol bol faydalandım. kışın bu kadar seçenek olmuo..
bende öyle düşünüyodum ama bütün kış meyvelerine aşerdimkaydirigubbakcemile3 allahdan tarım bakanlığında çalışıyom valla saolsun mühendis arkadaşlar her köye gittiklerinde bana organik meyve taşıdılar:lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?