Aralık 2010 Anneleriii nelere aşeriyor :)

bebeğimiz erkek ama canım hep ekşi istedi acayip ekşi yiyorum..gerçi zaten ben ekşiyi çok severdim şimdi dahas düşkün oldum...bir de et...canım deli gibi et istiyor..bir türlü doyamıyorum:)

bebeğimiz erkek ama canım hep ekşi istedi acayip ekşi yiyorum..gerçi zaten ben ekşiyi çok severdim şimdi dahas düşkün oldum...bir de et...canım deli gibi et istiyor..bir türlü doyamıyorum:)

evet yaa ayni seyleri aseriyoruz sanirim benimde canim cok et istiyor

sanırım erkek bebeklerin sevdiği şeylerden biriside et :)) bende çok et yedim halada istiyorum ve yiyorum..acılı,baharatlı şeylerde cabası...

slm bende baslarda cok eksi yedim, tatlidan cok tiksindim, acayip bulanti yapiyo halada devam ediyo...
onceki gece ruyamda enginar yedim, aslinda gercek hayatta hic tadina bile bakmamistim ama sabah bi kalktimki canim enginar istiyo, kendime guldum, bilmedigim seyi nasil canim ceker diye..
dun gittim, hazir zeytinyagli parca enginar satiliyomus bi kavanoz aldim...

Canım hiç bir şey istemiyor.
Annemin zoruyla süt,et tüketmeye çalışıyorum.
Sadece aç kalmamak için yiyorum diyebilirim hamile kalmadan önce çikolata çok severdim şimdi ayda, yılda bir tanecik, ufacık yiyebiliyorum ekşide çok yemedim, yemiyorumda.
Şu ana kadar deli gibi yediğim, canımın çektiği birşey olmadı bakalım ilerleyen zamanlarda olacak mı?:)

pamuk şeker:)) cok istedi canım...katkı maddesiz boyasız buldum yedim....opuyorumnanaktan

sanırım erkek bebeklerin sevdiği şeylerden biriside et :)) bende çok et yedim halada istiyorum ve yiyorum..acılı,baharatlı şeylerde cabası...

ayyy ben de etciyimkaydirigubbakcemile3 hem de sürekli ya et yesem bıkmıyorum.tavuk da çok yiyoyrum ama...

közlenmiş patlıcan diye kalktım dün gece koltuktan eşimle gece yarısı patlıcan közledik :))

bende 2 aydır nar istiyodum.. buralarda bulamadık ankaradan bir arkadaşım göndermişti ama oda kesmedi :kedi: dün nar buldum bi hevesle aldım ama o kadar ekşi ki hiç yiyemedi :sinifsinif: bide normalde incir ve üzümü hiç sevmem ama hamileliğim boyunca o kadar çok incir ve üzüm yedimki halada yiyorum

Narları toplamaya başlamışlar, hadi gözün aydın artık bol bol yersin:) Dün tv de haberlerde vardı:lepi:

Şu ana kadar deli gibi canımın istediği ve tükettiğim birşey olmadı.
Ama bende çok ekşi yedim zaten ekşiyi çok severim ve halada ekşi yiyorum.
Fakat turşu falan ağzıma sürmedim zaten sevmezdimde bu arada benimde oğluşum olacak ama ben eti neredeyse silah zoruyla yiyorum.
Sanırım şu ana kadar en çok yediğim şey şeftali oldu özellikle sert hafif ekşi şeftaliyi çok tükettim.
Daha yeni yeni tatlı yemeye başladım ilk 4-4,5 ay boyunca ağzıma çikolata dahi süremedim şimdilerde canım arada bir çikolata çekiyor ve dondurmayı çok sevdiğim halde daha yeni yemeye başladım.
Bu velet beni en sevdiğim şeylerden uzaklaştırdı yahu çilek, erik çok severdim bu sene midemin bulantısından pek yiyemedim.:)

bende baslarda hic tatli yiyemedim, ama simdi evde tatli bisey olmayinca resmen krize giriyorum, bir haftadir resmen, tatliya saldirdim...

insallah seker filan cikmaz

bende çok şeftali tüketiim. kızım kıl yumağı olucak sanırım:)

:roflol::roflol::roflol: zaten ilk doğduklarında acayip kıllı oluyolar 3 gün sonra bakıyosun bişicik kalmamış benim kardeşim doğduğunda çok şaşırmıştım sırtı omuzları her tarafı tüylüydü:roflol: bence tüysüz şeftali ye nektarin felan :lepi:

bende baslarda hic tatli yiyemedim, ama simdi evde tatli bisey olmayinca resmen krize giriyorum, bir haftadir resmen, tatliya saldirdim...

insallah seker filan cikmaz

canım tatlıya dikkat et şeker felan olur allah korusun... zaten bebeğin şekere ihtiyacı yokmuş varsa bile meyveler yeter heralde ama esas bayramda dikkat etmeliyizsengözlerimebaksanab

onu da yiyorum canım.. ikisinide bol miktarda tükettim. iiki yazın hamile kalmışım diorum meyvelerden bol bol faydalandım. kışın bu kadar seçenek olmuo..

onu da yiyorum canım.. ikisinide bol miktarda tükettim. iiki yazın hamile kalmışım diorum meyvelerden bol bol faydalandım. kışın bu kadar seçenek olmuo..

bende öyle düşünüyodum ama bütün kış meyvelerine aşerdimkaydirigubbakcemile3 allahdan tarım bakanlığında çalışıyom valla saolsun mühendis arkadaşlar her köye gittiklerinde bana organik meyve taşıdılar:lepi::lepi:

ne ballı hatunsun yawrum sen yaa. hamile kaldın kilo verdin organik meyveler gelio sürekli.. ohhh bi elin yağda dieri balda.. maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…