Aralık 2010 Anneleriii nelere aşeriyor :)

ne ballı hatunsun yawrum sen yaa. hamile kaldın kilo verdin organik meyveler gelio sürekli.. ohhh bi elin yağda dieri balda.. maşallah

:lepi::lepi::lepi: hakkaten kim köye yada araziye gitse uğrayıp bişey istiyormusun bak şu meyve çıkmış felan diyor:lepi:

2 aydır ayva diye aranıp duruyodum ve dün akşam nihayet muradıma erdim yedim en sonunda tam olmamış ama yinede güzeldi.. 1-2 aya kadar bollanır zaten ..

2 aydır ayva diye aranıp duruyodum ve dün akşam nihayet muradıma erdim yedim en sonunda tam olmamış ama yinede güzeldi.. 1-2 aya kadar bollanır zaten ..

bide ayva yiyip parmağını yanağına bastırısan çocuğun gamzeli olur derler hazır ayvayı bulmuşken bi dene bakalım...

valla hemen hemen herseye aserdım cok sukur hepsınıde o gun buldum buldurdum canım 1 haftadır elmalı pasta cekıyordu 1 haftadır delı gıbı onu yıyorum bırı beni durdursun

TURŞU,TURŞU,TURŞU..
İsmi bile ağzımı sulandırır oldu bu nee :gitme:
2 gunde 2 kavonoz tükettim hala doyamadım gözüm döndü bu turşuya niyeyse kaydirigubbakcemile3

Geçen gün canım pizza istedi tabi gece vakti olduğu için yiyemedim ertesi gün doğrucana pizzacıya gittik.:)
Ama pizza hut'ın pizzasını istedim bizim burayada pizza hut eve servis yapmıyo kendilerini kınım kınım kınıyorum.:umursamaz:

benimde canim kunefe istiyodu, burda malesef kunefeci yok, dun almanyaya gittik kunefemi yedim cok mutlu oldumzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…