ARALIK 2012 de BEBEK bekleyenler ;)

slm kızlar bende yeni katılıyorum aranıza kısaca bahsedeyim kendimden ben iki tüp bebek yaptırdım ikinci tuttu fakat 4.5 aylıkken suyu bitti ve bebği kaybettik şimdi ise kendiliğinden hamile kaldım yani mucizem gerçekleşti bende 6 haftayım keseyi gördük ama daha bebeği ve kalp atışlarını görmedim

Benim 10. gun degerim 367
12.gun degerim 713 .
2 adet 5. gun embriyosu transfer edildi, onumzdeki hafta kese gorucez hayirlisiyla ..

Bir de birşey daha soracaktım önceden gögüslerimde ara ara ağrı oluyordu daha sert duruyorlardı bugünlerde sanki ağrı azaldı daha yumuşak ve dolgunlaştı bazen hassas oluyor bazen normale dönüyor kafam karıştı acaba ters giden birşeyler mi var diye ?
Bu normal bir durum mu acaba ne dersiniz? stres oldum

benim tahminime göre 5+3 günlük gebeyim ama hiçbir belirtim yokkk.. crino jell topak topak gelmeye başladııı korkuyorum cuma günü inşallah dr. gidicem ama korkuyorummm

slm castamoo seni geçmiş topiklerden hatırlıyorummm..hayırlısı canımmm.çok sevindimmmmm...inşallahh kalp atışlarınıda duyarsınnn ve bizlerde duyarızzz:))))))

benim tahminime göre 5+3 günlük gebeyim ama hiçbir belirtim yokkk.. crino jell topak topak gelmeye başladııı korkuyorum cuma günü inşallah dr. gidicem ama korkuyorummm

Deniz hocam
Korkmanıza gerek yok Allahın izniyle keseyi ve bebeğini görürsün inşallah bende o jelden kullanıyorum minik minik geri geliyor çok normal benim endişem kalp atışı çünkü daha önceki hamileliğimde duyulmamıştı Allahın takdiriyle inşallah bu sefer duyabilirim dualarınızı bekliyorum

yarın kesemize bakılacak kızlar dua edin bize Rabbim hayırlı haberler almamızı nasip eder inş

Merhaba hepinize hayırlı olsun İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Bende 6 haftalık hamileyim ancak canım hiç bişey istemiyor dahası zorla yiyorum ve
umarım bu durum biran önce geçer.

inş. en kısa zamanda geçer canım ama yinede yemek için zorla kendını mide bulantıları başlamadan vücudu hazırlayalım dimi

inş. en kısa zamanda geçer canım ama yinede yemek için zorla kendını mide bulantıları başlamadan vücudu hazırlayalım dimi

Emin ol zorluyorum ama bulantı değilde içime fenalık geliyor sanki bayılıcakmışım gibi bir his bu ve hafta sonu doktora gidip
sebebini sorucam çnk işe gidip gelirken bu durum zorluyor beni.Tabi doktor ve hastahaneye karar verdiğim de :)

bende daha doktora karar veremedım
Tedavi gördüğüm il uzak onun için yenı doktor bulmalıyım
ama bulundugum ılde doktor kıtlıgı var neredeyse

hoşgeldinnnnn aramızaaaa...ala ala bernde sorun var galiba bende hiçbir şikatyet yok yiyom içiyom :)))) ilaçlardan iyice kiloda aldımmmm...ohhh maaşallahhhhımmm yanii.....

cuma akşamıda kese görmeye gidicem inşallahhhhh....

bende daha doktora karar veremedım
Tedavi gördüğüm il uzak onun için yenı doktor bulmalıyım
ama bulundugum ılde doktor kıtlıgı var neredeyse

ilk kontrolünü umutta olmıcanmııı nzldm...sende orda yaptırmıştın dimimiii...hangi ildesin sennnn :)))) ben cuma umuta gidicem bir sürü ilaç kullanıyoruzz ne kadar kullanıcaz nedir nedeğildirr onları konuşmak için gidiyorum yoksa banada uzakkk..

yarın güzel haberlerini bekliyoruz canımmmm

cnm benımde yumurtlamam ve adetlerim hep düzensizdi bebeğimi ilk 19 nisanda öğrendim b-hcg 164 dü 48 saat sonra tekrar bakılması gerekıyor en az ıkı katına çıkmalı ve cıktıda 384 dun yanı 25 nısanda 1200 ..aynı şeyleri yaşıyoruz göğüslerime heran patlayabılır yada ben acıdan ölebılırım karnımda süreklı şiş gaz muhtemelen cunku kılo artışım yok karın ağrılarım akşamları oluyor sankı ishal olacakmışım gibi ama bunların hepsi normal bır ay dolunca yavaş yavaş geçecek ..dün usg ye de girdim kese bıle tam görülmedi sadece şüphelendık kese olabılecek bölgeler var ama endometrıyum kalınlığım ıyı..sanırım senınkı tüp bebek ve ıkız Allah tamamını getirsin senın şikayetlerin normal tekil gebeliklere göre bıraz daha fazla olucak

cnm benımde yumurtlamam ve adetlerim hep düzensizdi bebeğimi ilk 19 nisanda öğrendim b-hcg 164 dü 48 saat sonra tekrar bakılması gerekıyor en az ıkı katına çıkmalı ve cıktıda 384 dun yanı 25 nısanda 1200 ..aynı şeyleri yaşıyoruz göğüslerime heran patlayabılır yada ben acıdan ölebılırım karnımda süreklı şiş gaz muhtemelen cunku kılo artışım yok karın ağrılarım akşamları oluyor sankı ishal olacakmışım gibi ama bunların hepsi normal bır ay dolunca yavaş yavaş geçecek ..dün usg ye de girdim kese bıle tam görülmedi sadece şüphelendık kese olabılecek bölgeler var ama endometrıyum kalınlığım ıyı..sanırım senınkı tüp bebek ve ıkız Allah tamamını getirsin senın şikayetlerin normal tekil gebeliklere göre bıraz daha fazla olucak

daha gitmedim doktora umarım güzel haberler alırım
Ulun bey şimdilik gelmeni gerektiren bir durum yok dedi
İstedigin hastanede istediğin doktora muayne olabılırsın demıstı
Ama ilaç konusunda haklısın bende bu kadr ilacı ne zmana kadar kullanacagımı merak ediyorum doğrusu

ARKADAŞLAR TÜM YAZDIKLARINIZI OKUDUM VE BU TOPİĞİ ÇOK BEĞENDİM NE GÜZEL BİRBİRİNİZE HEM YOL GÖSTERİP HEMDE DİNLİYORSUNUZ .
aralık 2012 de bebek bekleyenlerin arasına benide dahil edebilir misiniz .Benim ki 11. ayın 25 ne geliyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…