Selam kızlar Allah nasip ederse bende Aralıkta doğum yapacağım gerçi biz sadece keseyi gördük henüz bebeği ve kalp atışını duymadık
Benim 12. gün değerim 247 idi bir hafta sonraki değerim 4044 idi. Denizden77 senin 15. gün ne kadar yüksek çıkmış değerin. Benim ki 2 günlük 2 tane embriyoydu. Bende aşerme başlamadı mide bulantısı çok çok az birde iştahsızlık var tatlı istemiyorum daha çok tuzlu istiyorum. Ara ara bel ağrısı oluyor ayağımı yukarı hafif uzatıp yatınca hemen geçiyor gögüslerde ağrı falan yok dolgunluk var bir de karnımda şişlik var sanki 6 haftalık değilde 3 aylık gibi duruyor acaba neden? Cronino jel kullanıyorum elevit ve corasprin acaba önceki kullandığım ilaçlardan mı iğnelerden mi kaynaklıdır ne dersiniz?SAlı günü kontrolüm var dua edin inşallah bebeğimi ve kalp atışını duyarız.
Sizde ne gibi belirtiler var şu an? Ben 6+5 günlük hamileyim daha belirti denecek çok az şey var :44:
Selam kızlar Allah nasip ederse bende Aralıkta doğum yapacağım gerçi biz sadece keseyi gördük henüz bebeği ve kalp atışını duymadık
Benim 12. gün değerim 247 idi bir hafta sonraki değerim 4044 idi. Denizden77 senin 15. gün ne kadar yüksek çıkmış değerin. Benim ki 2 günlük 2 tane embriyoydu. Bende aşerme başlamadı mide bulantısı çok çok az birde iştahsızlık var tatlı istemiyorum daha çok tuzlu istiyorum. Ara ara bel ağrısı oluyor ayağımı yukarı hafif uzatıp yatınca hemen geçiyor gögüslerde ağrı falan yok dolgunluk var bir de karnımda şişlik var sanki 6 haftalık değilde 3 aylık gibi duruyor acaba neden? Cronino jel kullanıyorum elevit ve corasprin acaba önceki kullandığım ilaçlardan mı iğnelerden mi kaynaklıdır ne dersiniz?SAlı günü kontrolüm var dua edin inşallah bebeğimi ve kalp atışını duyarız.
Sizde ne gibi belirtiler var şu an? Ben 6+5 günlük hamileyim daha belirti denecek çok az şey var :44:
slm kızlar bende yeni katılıyorum aranıza kısaca bahsedeyim kendimden ben iki tüp bebek yaptırdım ikinci tuttu fakat 4.5 aylıkken suyu bitti ve bebği kaybettik şimdi ise kendiliğinden hamile kaldım yani mucizem gerçekleşti bende 6 haftayım keseyi gördük ama daha bebeği ve kalp atışlarını görmedim
benim tahminime göre 5+3 günlük gebeyim ama hiçbir belirtim yokkk.. crino jell topak topak gelmeye başladııı korkuyorum cuma günü inşallah dr. gidicem ama korkuyorummm
slm castamoo seni geçmiş topiklerden hatırlıyorummm..hayırlısı canımmm.çok sevindimmmmm...inşallahh kalp atışlarınıda duyarsınnn ve bizlerde duyarızzz:))))))
kızlar progestan ignesıne devam eden var mı aranızda
Merhaba hepinize hayırlı olsun İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Bende 6 haftalık hamileyim ancak canım hiç bişey istemiyor dahası zorla yiyorum ve
umarım bu durum biran önce geçer.
inş. en kısa zamanda geçer canım ama yinede yemek için zorla kendını mide bulantıları başlamadan vücudu hazırlayalım dimi
Emin ol zorluyorum ama bulantı değilde içime fenalık geliyor sanki bayılıcakmışım gibi bir his bu ve hafta sonu doktora gidip
sebebini sorucam çnk işe gidip gelirken bu durum zorluyor beni.Tabi doktor ve hastahaneye karar verdiğim de :)
Merhaba hepinize hayırlı olsun İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Bende 6 haftalık hamileyim ancak canım hiç bişey istemiyor dahası zorla yiyorum ve
umarım bu durum biran önce geçer.
bende daha doktora karar veremedım
Tedavi gördüğüm il uzak onun için yenı doktor bulmalıyım
ama bulundugum ılde doktor kıtlıgı var neredeyse
ilk kontrolünü umutta olmıcanmııı nzldm...sende orda yaptırmıştın dimimiii...hangi ildesin sennnn :)))) ben cuma umuta gidicem bir sürü ilaç kullanıyoruzz ne kadar kullanıcaz nedir nedeğildirr onları konuşmak için gidiyorum yoksa banada uzakkk..
yarın güzel haberlerini bekliyoruz canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?