ARKADAŞLAR TÜM YAZDIKLARINIZI OKUDUM VE BU TOPİĞİ ÇOK BEĞENDİM NE GÜZEL BİRBİRİNİZE HEM YOL GÖSTERİP HEMDE DİNLİYORSUNUZ .
aralık 2012 de bebek bekleyenlerin arasına benide dahil edebilir misiniz .Benim ki 11. ayın 25 ne geliyor da
ben de inşallah aralık 2012 annesi olacağım size bir sorum var dondurulmuşlarla hamile kaldım estrofem kullanıyorum 12. haftaya kadar devam et dediler ama bebek için sakıncalıymış benim gibi estrofem kullanan var mı? ne kadar kullanacaksınız?
slm seninle aynı fikirdeyim canım ben yarın dr. sorucam zaten estrafem 1*2 kullanıyorumm...bakalım yarın akşam 5 te randevumm..haber ederimmm herkese...
6 haftalik 1adet kalp atislari olan bebe varrrrbende :))) 2 hafta sonra tekrar bakicazzz insallahestrefem tab kesti ulun beyy canlanmiss dedii .. H
Ay masallah darisi basima tam 6 haftalik mi?
Sevinçlerimizi
mutluluklarımızı
ağrılarımızı
mide bulantılarımızı
aşermelerimizi
bebeklerimizin kalp atışlarını
büyümelerini
kilolarımızı
bebeklerin kilolarını
tekmelerini
ve daha bir çok seyi beraber paylaşmaya ne dersiniz?
slm castamoo seni geçmiş topiklerden hatırlıyorummm..hayırlısı canımmm.çok sevindimmmmm...inşallahh kalp atışlarınıda duyarsınnn ve bizlerde duyarızzz:))))))
6 haftalik 1adet kalp atislari olan bebe varrrrbende :))) 2 hafta sonra tekrar bakicazzz insallahestrefem tab kesti ulun beyy canlanmiss dedii .. H
arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyım hamile olmak ve anne adayı olmak çok güzelmiş yemek dışında hiç bir iş yapmıyorum tüm ilgi alaka üstümüzde ne güzelmiş. hamilelik sürecinin bu kadar hızlı olacağını bilseydım 5 sene beklemezdım rabbim isteyen herkese versin ama hala tedirginim ya birşey olursa diye korkuyorum .şimdiden 4-5 aylık hamile gibi görünüyorum ama umrumda değil tek o sağlıklı olsun da ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?