ARALIK 2012 de BEBEK bekleyenler ;)

ben de inşallah aralık 2012 annesi olacağım size bir sorum var dondurulmuşlarla hamile kaldım estrofem kullanıyorum 12. haftaya kadar devam et dediler ama bebek için sakıncalıymış benim gibi estrofem kullanan var mı? ne kadar kullanacaksınız?

tabiki ne damak hepimiz aynı güzel duyguları paylaşıyoruz..5 gün önce 10 gün sonra ne farkeder....hoşgeldinnn

allah kucağımızda görmemizi nasip rtsinn..aminn

slm seninle aynı fikirdeyim canım ben yarın dr. sorucam zaten estrafem 1*2 kullanıyorumm...bakalım yarın akşam 5 te randevumm..haber ederimmm herkese...

Arkadaslar gunaydin ben de tup bebekle cok sukur hamile kaldim bugun sat a gore 6+0 ama henuz ne yazikki bebegide kalp atiminida goremedik bana merkezdeki doktorlar test tarihinden 3 hafta sonra git dediler. Gecen cuma 5+0 ken cok fazla karin agrisindan dolayi gittik sadece keseyi goruk 7.5 mm, karin agrimin sebebide tedaviden dolayi bir cok yumurta uyarilmis onlar agri yapiyorlarmis (ohss) kendi kendine gecer dedi. Bu hafta icin randevu verdi bebegi gormek icin ama ben gitmedim bu sefer acele etmeyip 4/5 gun daha bekleyip 3 haftayi doldurmayi istiyorum merkezden soylenen gibi. Boyle adim adim gormek cok stresli, zaten cok korkuyorum kimseye gonul rahatligiyla soyleyemiyorum.

Birde hic bulantim yok szide durumlar nasil? Sadece agzimda garip bir tat var bu yuzden istahim yok hele cikolata delisiyimdir 1 haftadir asla canim cekmiyor:)

benimde mide bulantım yok bende biraz once keseye bakmaya gıttım
şükürler olsun göründü kalp atışlarını görüldü ama
Doktor 10 gun sonra bakalım dedi 5+5 günlüğüm bende
Hayırlısı ile görürüz inş
İçini ferah tut canım sen

slm seninle aynı fikirdeyim canım ben yarın dr. sorucam zaten estrafem 1*2 kullanıyorumm...bakalım yarın akşam 5 te randevumm..haber ederimmm herkese...

Benimde kese göründü bugün aradım estrofemi keselim dedi
Hayırlısı bakalım Rabbimin izni ile alırız inş. kucagımıza
Rabbim heppimize yardım etsin inş

Kizlar ikinizide tebrik ederim insallah ben de haftaya gorurum, boyle adim adim cok stresli oluyor ama guzel heycanlar tabii

6 haftalik 1adet kalp atislari olan bebe varrrrbende :))) 2 hafta sonra tekrar bakicazzz insallahestrefem tab kesti ulun beyy canlanmiss dedii .. H

ya kıslar bişey sorucam ben ya....:))) ulun bey bana herşey çok güzel gebeyim gibi düşünmeden normal hayatınıza devam edebilirsiniz dediii...:)) cinsel anlamdamı heheehhe aklım nerde dimiii soramadım utandımda...size bişey diyen oldubu acaba:))))

kocaları muzdarip etmekte olmuyoo hanşiiiiii:)))

yaşasın dün batın usg ile gördğk kesemizi çok mutluyum artık orada olduğuna inanıyorum kese boyu 0.72 cm b hcg 2900 tahmınen 4.5 haftalıkmış yavrumm

hamıle oldugunu ogrenınce mutlu olmayan yoktur sanırım:)) benım agrılarım yokk ama bazen kasık agrım oluyorr,mıgde bulantımda yok,asermem de yok ama tuzlu seyler yemek ıstıyor canım,henuz kalp atıslarını duymadım cunku daha kese ıcın bıle gıtmedım, 51 kılo ıle hamıle kaldım:))) 27 yasındayım

slm castamoo seni geçmiş topiklerden hatırlıyorummm..hayırlısı canımmm.çok sevindimmmmm...inşallahh kalp atışlarınıda duyarsınnn ve bizlerde duyarızzz:))))))

canım dün gördük kalp atışını allahıma şükür çok mutluyum hep dua ediyorum hepimiz için

Arkadaşlar merhaba.Aranıza belki beni hatırlayan vardır.31 martta 2 adet 4 hücreli 2. gün transferi yapıldı
13. gün değerim 38.06 (doktorum gebelik ama var sınırda bir değer dedi tekrarlayalım)
15.gün değerim 66.05 (tekrar istendi)
17.gün değerim 99.09 (doktorum bu değelerle sağlıklı bir iç gebelik olması zor dedi ve ilaçları kestik,dış gebelik şüphesi konuldu)
20.gün değerim 225.25
23.gün değerim 446.36
25.gün değerim 947 (usg ile bakıldı kesemizi gördük 5+4 günlük idim.kesemiz çok küçükmüş tekrar bakıcam dedi doktorum ve bu pazartesi kontrol var.umarım herşey yoluna girmiştir kızlar.hayırlısıyla sağlıkla,sıhhatle kucağımıza alırız bebeklerimizi....

arkadaşlar bende haziran anne adaylarındanım inşallah.. topiciğinizi okudum hepiniz adına çok çok sevindim.. hem tedavi sürecinde hem gebelik sürecinde aynı yollardan geçen arkadaşlarla olmak insanı çok rahatlatıyor.. inşallah hepimizi yavrularımızı, mis kokulularımızı sağlıkla, zamanlarında kucaklarımıza alırız.. sizleri okurken eylül-ekimde konuştuğumuz konuşmalar aklıma geldi hep aynı şeylerden bahsetmişiz bizde.. aklınıza takılan bişey olursa mesaj atın mutlaka cevaplarım elimden geldiği kadar.. ALLAH hepimizin ve yavrularımızın yanında olsun inşallah..

arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyım hamile olmak ve anne adayı olmak çok güzelmiş yemek dışında hiç bir iş yapmıyorum tüm ilgi alaka üstümüzde ne güzelmiş. hamilelik sürecinin bu kadar hızlı olacağını bilseydım 5 sene beklemezdım rabbim isteyen herkese versin ama hala tedirginim ya birşey olursa diye korkuyorum .şimdiden 4-5 aylık hamile gibi görünüyorum ama umrumda değil tek o sağlıklı olsun da ....

canım bende 6 haftalık hamileyim.yarın kontrolüm var kesemizi biraz küçük gördü doktorum geçen haftaki muaynede.inşallah yarın daha güzel haberler alacağım.dediğin gibi bu korkular hiç bitmiyor acaba birşey olurmu diye.bende aynen senin gibi 4/5 aylık hamile görüntüsündeyim.tek istediğimiz rabbimden hepimiz inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız bebişlerimizi....

nasıl 4-5 aylık gıbısınız. daha ben de karın bısye yok hafıf gobek oldu ala ala sorun bende mı acaba:)) aman amannnn ALLAH gostermesınn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…