Aralık 2013 'te Hamile olduğunu ögrenenler :)) neler yaptınız anlatın bizede dimi:)

Çok büyük ihtimalle duyarsınız canım. Haberlerini bekliyorum

Canım adet döngün ne kadar sürede oluyor bilmediğim için yanlış birşey de söylemek istemem ama benim sonuçlarımla benziyor seninki, senin adetten sonra 28. gün 702 çıkmış, benim de 29. gün 680 çıkmıştı. Sonrasında ki yükselme de gayet normal bence. Canını sıkacak bir durum yok bence. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok şükür, çok sevindim :)) Ben de yarın yeni bir doktora gidicem, yarın 6+6 olacak ve biz de kalp atışı duymayı bekliyoruz. İnşallah önce ben veririm sonra sen verirsin müjdeji

Gittiniz miiii? Valla iyi haberler aldıkça çok mutlu oluyorum, paylaşmayı unutmayın sakın.

Ben kanamadan dolayı yatak istirahatindeyim, evde çok sıkıldım artık, kk olmasaydı kesinlikle vakit geçiremezdim herhalde

inşaAllah bir sorun olmaz ,bende dün doktora gittim geçen hafta gitmiştim arada akıntım olunca dünde başka bir doktora gittim.kese falana maşaAllah gayet iyi ama kesenin arka kısmında kanamalı bir bölge olduğunu söyledi progestan içiyordum 2 tane onu günde 3 e çıkardı.ama Allah'a şükürler olsun 2-3 gündür akıntım olmamıştı.neyse bana kan tahlili yaptırdın mı dedi bende hamilelik öncesi yaptırdım ama yanımda deil dedim beni tekrar yapalım diye laboratuvara yönlendirdi bana yazılan kan tahliline 180 lira denildi :) özel hastaneydi gittiğim.bende yaptırmadım.hastaları resmen para gözüyle görmeye başlamışlar.umarım şu kanama dediği kısımda ciddi değildir hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşaAllah...

Çok fazlaymış gerçekten 180 lira. Ben bu zamana kadar iki farklı özel hastaneye gittim, ikisi de herhangi bir test, tahlil istemedi benden, benim de hamileliğe yakın tahlillerim vardı, onunla yetindiler. Hatta central hospital daki doktorum önceki düşüğümde bir sürü tahlil ve testi özellikle devlette yaptırmamı istemişti, gereksiz masrafa girmene gerek yok demişti.

Ben de bu arada günde 3 tane progestan içiyorum. Çalışıyorum, raporum bugün bitiyor, pazartesi başka doktora gidip rapor alsam mı diye düşünüyorum, bir türlü emin olamıyorum. Gerek yoksa haksız maaş almak istemiyorum ama 2 kaybım var, çalışırsam bebeğime bir şey olur diye çok korkuyorum çünkü işim çok yoğun, yorucu ve stresli bir iş. Bir de doktorum alakası yok demişti ama ben ne zaman evde biraz iş yaptıysam, kendimi yorduysam o zaman kanamam oldu. O yüzden hep dinleniyorum, inan ev leş gibi oldu ama umrumda değil, eşim yapıyor işleri. Şimdi işe gidersem sanki bir yandan bu eşime de haksızlık gibi geliyor. Evde hiçbir iş yapmayacağım ama işe gidicem orada canım çıkacak. Off ya

Valla canım bana da dün doktor temizliği unut dedi ve yolculuk da yasak dedi, hiç umursama evi falan, bide bence pazartesi git doktorun raporluk durumdaysan zaten verir veya sen söyle hem senin ve bebeğin için tehlikeli durum oluşabilecekse yazsin rapor

Reactions: 2k1
Selam kizlar, ben de su anda 6+6 haftalik gebeyim. Son 1 haftadir cok mide bulantim var, yediklerim midemde 1 saat bile durmuyolar. Neyse ki doktorum son derece rahat bir insan, ilk 3 ay bebek senin depolarindan beslenir, merak etme, sen miden neyi kaldiriyosa onu ye dedi. Ama cubuk kraker, beyaz leblebi ve yesil elma disinda pek bi seyi kaldirmiyo acikcasi. Sizler ne alemdesiniz?

ayy Allah yardımcın olsun işin zor.ben hep son raddeye geliyordum ama tutuyordum kendimi bu sabah ilk kez çıkardım çok kötü bir şey,ama sen rahat ol benim ablam önceleri senin gibi hiçbir şey yiyemiyordu sonra bir açıldı pir açıldı inanılmaz kilo aldı.ilk gebeliğinse eğer zaten evvelAllah hiç korkma deponu alır :) ama 3 aydan sonra umarım düzelirsin de sorun kalmaz.

ayşe ben 6+5 de kalp atışını duymuştum sende duyarsın sanırım =)) hayırlı olsun bu arada

yeni üye oldum arkadaşlar mMerhabalar adetim 4gün gecikti ama evlenmeden önce hemoroitin vardı ilaclarımı kullanamıyorum yardım edin lütfen hep acımı cekecem:84::84::84::84Ali_ozaydin16@hotmail.com

merhaba canım hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun eşimdede hemoroit var patlamış mısır iyi geliyor der hep. Birde eczaneden aldığı bi toz vardı adını bilmiyorum sıcak su kovası hazırlayıp suya o tozu döküyorsun buharına oturuyorsun bunuda çok sık yapar. dene eczaneyede sor canım.

2 günden beri kaşıntı var genital bölgemde geceleri uyuyamıyorum kaşımaktan kan geliyor huzurum yoler önerirsiniz bana

genital bölgede olan kaşıntı mantar olabilir ama kanama nın bu kafıntıyla alakalı olduğunu sanmıyorum dr. görün bence

Sağol canım.Perşembe ya da cuma gideceğim. O kadar sabırsızlanıyorumki! Çok heyecanlıyım. İnşallah sizlere güzel haberler veririm.

inşallah sende o duyguyu tadarsın =) çok yüksek sesle duyamıyosun zaten ,çok küçük olduğu için dup dup dup sesi dinetiyor doktor .bana ses çok hafif gelmişti gür değildi.

Merhaba arkadaşlar. Çok stresli geçirdiğim şu dönemde çok şükür pıtı pıtıları duyduk :)) bugün ilk defa hem bebişi, hem kalbini gördük. O an ne yapacağımı, ne hissedeceğimi ne diyeceğimi bilemedim. Daha bi anne gibi hissediyorum şu an. Stres yapmamak en önemlisi ama ahhhh olmuyo iştee(

Ayy, ne güzel! Çok sevindim senin adına.Darısı başıma.Tabi isteyen herkese inşallah !!

Kadın dogum uzmanına gidiyorum yarın eşimle bebiş var mı diye adetim gelmedi daha bakalım inşallah ama kaşıntıyla başım büyük belada onuda gösterecem bakalım ne çıkacak yaa

Hamilelikte sıcak suyun içine oturmak iyi değil diye biliyorum ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…