Çok şükür, çok sevindim :)) Ben de yarın yeni bir doktora gidicem, yarın 6+6 olacak ve biz de kalp atışı duymayı bekliyoruz. İnşallah önce ben veririm sonra sen verirsin müjdeji
Kizlaar, çok şükür rahim içi kanamam geçmiş.Şimdi 5+5deyiz. Haftaya (6+5'te yani) kalp atışını duyarmıyım sizce? Başka bir doktorla yoluma devam edeceğim için, ilk gidişte kalp atışını duymak istiyorum Allah'ın izniyle.Yüzlerimiz gülsün inşallah!
benim sat tarihim 3 aralık , 31 aralık ta beta hcg 702 , 7ocak ta yaptırdığımda 10000 çıktı. bu tahile göre 6 haftalık gebesin diyor dr, ama ben 5 hafta önce adet haftamdı,?benim durumumu yaşayan varmı aranızda?:26:
Çok şükür, çok sevindim :)) Ben de yarın yeni bir doktora gidicem, yarın 6+6 olacak ve biz de kalp atışı duymayı bekliyoruz. İnşallah önce ben veririm sonra sen verirsin müjdeji
Benim genelde pembe ve bazen de seninki gibi kahverengi akıntım oluyordu, özellikte tuvalete çıkınca oluyordu, birkaç gündür olmuyordu ki geçen Cuma gecesi kıpkırmızı baya da yoğun kanamam oldu, o kadar korktum ki bayılıyordum. Dün doktora gittim, çok şükür bebeğimin birşeyi yok. Bildiğim kadarıyla pembe ve kahverengi olunca çok ta önemli değil, kırmızıysa akıntı o zaman sıkıntı var. Doktoruma sordum, pembe ve kahverengi akıntı düşüğe sebep olmaz, kırmızı olursa düşük olabilir ancak dedi.
Bu yüzden kendine dert etme canım, çok yorulma, dinlen, güzel beslen. Allahın izniyle hiçbir şey olmaz inşallah kahverengi akıntıdan.
inşaAllah bir sorun olmaz ,bende dün doktora gittim geçen hafta gitmiştim arada akıntım olunca dünde başka bir doktora gittim.kese falana maşaAllah gayet iyi ama kesenin arka kısmında kanamalı bir bölge olduğunu söyledi progestan içiyordum 2 tane onu günde 3 e çıkardı.ama Allah'a şükürler olsun 2-3 gündür akıntım olmamıştı.neyse bana kan tahlili yaptırdın mı dedi bende hamilelik öncesi yaptırdım ama yanımda deil dedim beni tekrar yapalım diye laboratuvara yönlendirdi bana yazılan kan tahliline 180 lira denildi :) özel hastaneydi gittiğim.bende yaptırmadım.hastaları resmen para gözüyle görmeye başlamışlar.umarım şu kanama dediği kısımda ciddi değildir hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşaAllah...
Çok fazlaymış gerçekten 180 lira. Ben bu zamana kadar iki farklı özel hastaneye gittim, ikisi de herhangi bir test, tahlil istemedi benden, benimde hamileliğe yakın tahlillerim vardı, onunla yetindiler. Hatta central hospital daki doktorum önceki düşüğümde bir sürü tahlil ve testi özellikle devlette yaptırmamı istemişti, gereksiz masrafa girmene gerek yok demişti.
Ben de bu arada günde 3 tane progestan içiyorum. Çalışıyorum, raporum bugün bitiyor, pazartesi başka doktora gidip rapor alsam mı diye düşünüyorum, bir türlü emin olamıyorum. Gerek yoksa haksız maaş almak istemiyorum ama 2 kaybım var, çalışırsam bebeğime bir şey olur diye çok korkuyorum çünkü işim çok yoğun, yorucu ve stresli bir iş. Bir de doktorum alakası yok demişti ama ben ne zaman evde biraz iş yaptıysam, kendimi yorduysam o zaman kanamam oldu. O yüzden hep dinleniyorum, inan ev leş gibi oldu ama umrumda değil, eşim yapıyor işleri. Şimdi işe gidersem sanki bir yandan bu eşime de haksızlık gibi geliyor. Evde hiçbir iş yapmayacağım ama işe gidicem orada canım çıkacak. Off ya
Selam kizlar, ben de su anda 6+6 haftalik gebeyim. Son 1 haftadir cok mide bulantim var, yediklerim midemde 1 saat bile durmuyolar. Neyse ki doktorum son derece rahat bir insan, ilk 3 ay bebek senin depolarindan beslenir, merak etme, sen miden neyi kaldiriyosa onu ye dedi. Ama cubuk kraker, beyaz leblebi ve yesil elma disinda pek bi seyi kaldirmiyo acikcasi. Sizler ne alemdesiniz?
Kizlaar, çok şükür rahim içi kanamam geçmiş.Şimdi 5+5deyiz. Haftaya (6+5'te yani) kalp atışını duyarmıyım sizce? Başka bir doktorla yoluma devam edeceğim için, ilk gidişte kalp atışını duymak istiyorum Allah'ın izniyle.Yüzlerimiz gülsün inşallah!
yeni üye oldum arkadaşlar mMerhabalar adetim 4gün gecikti ama evlenmeden önce hemoroitin vardı ilaclarımı kullanamıyorum yardım edin lütfen hep acımı cekecem:84::84::84::84Ali_ozaydin16@hotmail.com
ayşe ben 6+5 de kalp atışını duymuştum sende duyarsın sanırım =)) hayırlı olsun bu arada
Sağol canım.Perşembe ya da cuma gideceğim. O kadar sabırsızlanıyorumki! Çok heyecanlıyım. İnşallah sizlere güzel haberler veririm.
Merhaba arkadaşlar. Çok stresli geçirdiğim şu dönemde çok şükür pıtı pıtıları duyduk :)) bugün ilk defa hem bebişi, hem kalbini gördük. O an ne yapacağımı, ne hissedeceğimi ne diyeceğimi bilemedim. Daha bi anne gibi hissediyorum şu an. Stres yapmamak en önemlisi ama ahhhh olmuyo iştee(
Ayy, ne güzel! Çok sevindim senin adına.Darısı başıma.Tabi isteyen herkese inşallah !!
merhaba canım hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun eşimdede hemoroit var patlamış mısır iyi geliyor der hep. Birde eczaneden aldığı bi toz vardı adını bilmiyorum sıcak su kovası hazırlayıp suya o tozu döküyorsun buharına oturuyorsun bunuda çok sık yapar. dene eczaneyede sor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?