Aralık 2013 'te Hamile olduğunu ögrenenler :)) neler yaptınız anlatın bizede dimi:)

Allah tamamına erdirsin...3. testini ne zaman yaptın canım pozitif çıkanı?

öncelikle herkese hayırlı uğurlu olsun... Hamiş olmayanlarında en kısa zamanda bu duyguyu tatmaları için dua ediyorum. Bende 3 senenin sonunda çift çizgiyi gördüm çok şükür. Bugün 4+5 kahverengi akıntı geldi çok az dr. gittim ilk muayenem... çok küçük olduğu için keseyi göremedi. alttan baksam görürüm ama gerek yok dedi. folikasit birde progestan verdi... kafam çok karıştı yaa... daha hamileliğimi kimseye söyleyemeden birde şu kahverengi akıntı canımı çok sıktı... kahverengi akıntısı olan varmı??

Yarın keseyi görmek için çağırdı doktor hayırlısı sen gittinmi keseyi görmeye

hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim 6 haftalıkmış gülmek ve aglamak arasında tuhaf bi durumdayım hamileliğim boyunca calışmak zorundayım acayip karamsarlık içindeyim napıcamı bilmiyorum diğer hamile arkadaşlarada hayırlı olsun sağsağlim kucagınıza almak nasip etsin rabbim

Yarın keseyi görmek için çağırdı doktor hayırlısı sen gittinmi keseyi görmeye

onumuzdekı hafta gıdıcem bende ama acaba erkenmı dıye dusunuyorum 1 hafta daha ertelesemmı. sanırım gıttıgımde 4 haftalık olmus oluyor 5 haftalık ken gorunuyormus kese netten okuduklarıma göre o yuzden kararsızım.

Evet 5 haftalıkken görünüyormuş beni bugün çağırdı doktor bekle bencede geçen hafta gittim bakmadı bile daha erken dedi

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım .6 Haftalık hamileyim .Yanlız size bişey danışıcam benim çok sancım oluyor.Hem sağ göğsümde hemde kasıklarımda normalmidir ?

merhaba arkadaşlar bende dün hamile olduğumu öğrendim 12 günlük bir bebeğim var inşallah bir aksilik çıkmaz.ne olur dua edin.hepimizin bebeği hayırlı olsun.allahım bebek isteyen herkese nasip etsin

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım .6 Haftalık hamileyim .Yanlız size bişey danışıcam benim çok sancım oluyor.Hem sağ göğsümde hemde kasıklarımda normalmidir ?
öncelikle hayırlı olsun. Doktora gittin mi? İnternetten okuduğum kadarıyla normal ama bence muayene olmalısın. Sana en sağlıklı ve doğru bilgiyi doktor verecek çünkü.

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı olsun. Doktora gittin mi? İnternetten okuduğum kadarıyla normal ama bence muayene olmalısın. Sana en sağlıklı ve doğru bilgiyi doktor verecek çünkü.
Arkadaşlar merhaba bende gebeliğimi yeni öğrendim henüz 4 haftalıkmış. :) Bugün ultrasonda birz gözüktü kesem sonra kayboldu haftaya tekrar gidicez baktırmaya. Bu arada göğüslerde hassasiyet ve kasık ağrısı bende de var normal olduğunu söylüyor. Herkes hayırlısıyla doğumunu yapar bebişini alır kucağına inşallah :)

merhaba bende 2 gün önce hcg yaptırdm 249.5 cıktı bugün yaptım gene 270.3 çıktı dr bi tuhaflık sezdi kimyasal gebelik olabilir dedi sizin yükselen değer aralıgınız kactı

bende varımmm...bende 5+3 günlük hamileyim..4 haftalıkken BThcg682 çıkmıştı,ptesi tekrar kontrolüm var inşallah değerim yükselmiştir...bende 4 aralıkta öğrendim hamile olduğumu battan 1 gün önce kk daki kızların gazına gelip test yaptım akşam akşam bi baktımki cift cizgi:)Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu..hamile olanlarada hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin bebişlerini..

selam kızlar aranıza yenı katıldım.rabbım olmayan herkese nasip etsın ins .bizde esımle 4 aydır korunmuyoruz ıns rabbım bızede nasıp eder regl 6 gun var ama gebelıkle ılgılı bı belırtım yok Allahtan hayırlısı

Allah tamamına erdırsın ins.benımde ılk gebelıgımde gögüslerımde cok agrı vardı ama ılk 3 aya kadar normal dedi doktor.ins önemlşbirsey degıldır hamılelıgın tadını cıkarın :)

merhaba inş. en kısa zamanda Rabbim hamile kalmanı nasip eder inş. hayırlısıyla

2gün önce öğrendim bende pıtırcığımın benimle olduğunuyeni yıl hediyem oldu benim.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Bende dun 5+3 ken keseyi gordum kan 3150 kese boyutu 6.2mm bir hafta geriden geliyormus kalp atisi icin haftaya gel dedi. Sizce degerler nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…