- 17 Mayıs 2012
- 1.081
- 35
- 163
Kızlar merhaba,ben de kendi sürecimi anlatayım sizlere.2,5 yıllık evliyim.İlk 6 ay doğum kontrol hapıyla korunduk, sonrasında ekim ayına kadar ise hapsız devam ettik.Ekim ayında korunmayı bıraktık.Çok şanslıyım ki bu ay hamile olduğumu öğrendim.
4 aralık regl olma günümdü olmadım, hafif bir baş dönemem vardı bunun dışında herhangi bir belirtim yoktu.Adet dönemimde bir iki damla kadar ,her gün, önceleri koyu kahve sonrasında ise gitgide rengi açılan akıntılarım oldu; halen daha sarımsı renkte devam etmekte.
Eczaneden aldığım erken dönem hamilelik testlerinden 3 tane yaptım, üçünde de ikinci çizgi silik çıkıyordu.Pazartesi günü ise kan testi yaptırdım, HCG değeri 768,34, bugün yaptırdığımda ise 2226 çıktı. Yani 2,5 haftalık gibi hamile olduğum sonucu çıkıyor.Şayet başka bir problem yoksa.Umarım isteyen herkese nasip olur, umarım benimki de tamamına erer. İyi günler diliyorum sizlere.
merhaba oncelıkle hayırlı olsun..
bende senınle aynı durumdayım kan degerım 614 cıktı ama doktor keseyı goremedı ama normal dedı bu deger ıcın suanda kesenın gorunmemesı dedıgın gıbı bende heycan yapamıyorum bu sebeple ve cok korkuyorum kese olurmazsa dıye .. inş. ıyı sonuclar alırız.
Yarın keseyi görmek için çağırdı doktor hayırlısı sen gittinmi keseyi görmeye
onumuzdekı hafta gıdıcem bende ama acaba erkenmı dıye dusunuyorum 1 hafta daha ertelesemmı. sanırım gıttıgımde 4 haftalık olmus oluyor 5 haftalık ken gorunuyormus kese netten okuduklarıma göre o yuzden kararsızım.
öncelikle hayırlı olsun. Doktora gittin mi? İnternetten okuduğum kadarıyla normal ama bence muayene olmalısın. Sana en sağlıklı ve doğru bilgiyi doktor verecek çünkü.Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım .6 Haftalık hamileyim .Yanlız size bişey danışıcam benim çok sancım oluyor.Hem sağ göğsümde hemde kasıklarımda normalmidir ?
Arkadaşlar merhaba bende gebeliğimi yeni öğrendim henüz 4 haftalıkmış. :) Bugün ultrasonda birz gözüktü kesem sonra kayboldu haftaya tekrar gidicez baktırmaya. Bu arada göğüslerde hassasiyet ve kasık ağrısı bende de var normal olduğunu söylüyor. Herkes hayırlısıyla doğumunu yapar bebişini alır kucağına inşallah :)öncelikle hayırlı olsun. Doktora gittin mi? İnternetten okuduğum kadarıyla normal ama bence muayene olmalısın. Sana en sağlıklı ve doğru bilgiyi doktor verecek çünkü.
canım ben bir düşük bir de kimyasal gebelik yaşadım, ikisinde de değerlerim seninkine göre biraz daha yüksekti ve zaten ilk beta hcg ölçtürdüğümde doktor direkman şüpheli gebelik demişti. Bu nedenle senin de düşürmüş olabileceğini veya daha gebelik oluşamadan bitmiş olabileceğini düşündüm, umarım değildir ama ne olursa olsun canını sıkma. bu sefer olmazsa bir dahakine olur, hakkında hayırlısı olsun canım
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım .6 Haftalık hamileyim .Yanlız size bişey danışıcam benim çok sancım oluyor.Hem sağ göğsümde hemde kasıklarımda normalmidir ?
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım .6 Haftalık hamileyim .Yanlız size bişey danışıcam benim çok sancım oluyor.Hem sağ göğsümde hemde kasıklarımda normalmidir ?
selam kızlar aranıza yenı katıldım.rabbım olmayan herkese nasip etsın ins .bizde esımle 4 aydır korunmuyoruz ıns rabbım bızede nasıp eder regl 6 gun var ama gebelıkle ılgılı bı belırtım yokAllahtan hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?