Aralık 2015'te Klomen Kullanacaklar Buraya

aynı olmuşuz.benm de 14 mm olmuştu. ve tek yumurtaydı. kötü düşünme ya inş olumlu olur.doktordan sonra haber ver.

aynı olmuşuz.benm de 14 mm olmuştu. ve tek yumurtaydı. kötü düşünme ya inş olumlu olur.doktordan sonra haber ver.
canım sağda hiç yok. soldaki tek yumurtamda 19 mm olmuş. ama ben geç yumurtluyorum diye bir gün daha beklicez. yarın akşam da çatlatma iğnesi vurulucam. inşAllah bu sefer tutar. pwk ümidim yok ama

Merhaba arkadaslar, bugun 5 gunluk klomenim bitti. Doktorum 5gun bekleyip sonra birliktelik onerdi. Ovulasyon testimide aldim. Bu ay pek umitli degilim ama aralikta klomen kullananlar arasinda bende varim. Allah dileyen herkese hayirli evlat nasip etsin

kızlar bende geldim pazar günü klomene başlıyorum 5 gün kullanıcam :):) hayırlısıyla hamile olalım artık

Donemlerimiz hemen hemen ayni olucak, ister istemez bende heyecan yapiyorum ama ilk ay ilacin vucuda etkisini de dusunup kendimizi yatistirmaliyiz insallah hamileligimizin mujdesini veririz yeni yilda

bende öyle bir yan etkisi olmadı. gerçi ben glifor da kullanıyorum aynı zamanda insülin direnci için o biraz ishal yapıyo sanırım.

Kayisi yedim bol bol ama cok fenayim hic fayda etmedi. Bitki caylarida icmek istemiyorum cunku bazilari adet sokturucu etkili olabiliyor. Beklemek dustu yine bize

7 aralık iğne tarihim.ama yumurta 12sinde falan çatladı. 24ü de adet tarihim.geçti.progestan kullanıyordum.adetlerim düzensiz ama progestanın adet görmeyi vaktinde sağlayacağını okumuştum.adet olacakmışım gibi belirti yok hiç.pazartesi erken gebelik testi yapmıştım negatifti.adet olmak için ne kullanmalıyım sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…