- 30 Eylül 2015
- 359
- 244
- 33
- 37
- Konu Sahibi hijabiqueen
-
aynı olmuşuz.benm de 14 mm olmuştu. ve tek yumurtaydı. kötü düşünme ya inş olumlu olur.doktordan sonra haber ver.ben yarın tekrar doktora gidicem progestan yazdırıcam kendime o da hamileliğe hazırlıyormuş ya vücudu.
tek tumurtam oluşmuş bu ay ilk kntrolde 14 mm di ama ben geç yumurtladığımdan geç büyüyor yarın bakalım nw kdr olmuş olcak. gerçi bwn bu aydan ümitsizim ama
canım sağda hiç yok. soldaki tek yumurtamda 19 mm olmuş. ama ben geç yumurtluyorum diye bir gün daha beklicez. yarın akşam da çatlatma iğnesi vurulucam. inşAllah bu sefer tutar. pwk ümidim yok amaaynı olmuşuz.benm de 14 mm olmuştu. ve tek yumurtaydı. kötü düşünme ya inş olumlu olur.doktordan sonra haber ver.
kafada bitiyor bazı şeyler bunu unutma.iyi düşün derim ben.canım sağda hiç yok. soldaki tek yumurtamda 19 mm olmuş. ama ben geç yumurtluyorum diye bir gün daha beklicez. yarın akşam da çatlatma iğnesi vurulucam. inşAllah bu sefer tutar. pwk ümidim yok ama
bakalım işte hayırlısı bebeğim.kafada bitiyor bazı şeyler bunu unutma.iyi düşün derim ben.
14 aralikta klomen kullanmaya baslafim 21aralikta oviterelle catlatma ignesi oldum beklemedeyim bu ikinci ayim
bende 13 ünde başladım bebeğim yarın akşam çatlatma iğnesi vurulucam benim yumoşlar geç büyüyor da14 aralikta klomen kullanmaya baslafim 21aralikta oviterelle catlatma ignesi oldum beklemedeyim bu ikinci ayim
bende 13 ünde başladım bebeğim yarın akşam çatlatma iğnesi vurulucam benim yumoşlar geç büyüyor da
19 mm olmuş canım benim yarına kadar 20,5-21 belki 22 olur son anda büyüyor dedi doktorSağlıklı olsun da geç büyütsün inşallah.. Kaç mm olmuş..
19 mm olmuş canım benim yarına kadar 20,5-21 belki 22 olur son anda büyüyor dedi doktor[/QUOTE
Benim de 20 mm vurdu iğneyi hadi hayırlısı.. Beklemek çok yoruyo 9 günüm kaldı
İnsallah olur canim hepimizin dilekleribende 13 ünde başladım bebeğim yarın akşam çatlatma iğnesi vurulucam benim yumoşlar geç büyüyor da
kızlar bende geldim pazar günü klomene başlıyorum 5 gün kullanıcam :):) hayırlısıyla hamile olalım artık
kızlar bende geldim pazar günü klomene başlıyorum 5 gün kullanıcam :):) hayırlısıyla hamile olalım artık
bende öyle bir yan etkisi olmadı. gerçi ben glifor da kullanıyorum aynı zamanda insülin direnci için o biraz ishal yapıyo sanırım.Kizlar bu klomen kabizlik yaparmi? Ilacim bitti biteli tas gibi gobegim.
bende öyle bir yan etkisi olmadı. gerçi ben glifor da kullanıyorum aynı zamanda insülin direnci için o biraz ishal yapıyo sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?