- Konu Sahibi hijabiqueen
-
Him benimdde 5 taneydi bilmiyorum bisey demedi sağlık li olup olmadiklarini.. Ben ilacim bittikten sonra 2 defa muaneye gittim yarin da 3 olcak sen kac defa gittin
Him. İnşallah hamile kalirsin canim.. Benim bu ay klomenle ilk tedavim. Ben sabah aksam 1 tane ictim. Seninde mi oyle. Ilk ay senin nasildi yumuslar
Belki ignedendr canm. Ben igne vurulmadmnklomenin bittigi 10gun oldu dr.a gdelide 6gun gecti bnde sadce sagda soldaara ara batma oluo dr sagda ki catlams demistiii baska bseyn varmi canm ?Kızlar durumlar nasıl benim iğne vurulali 5 gün oldu bugün çok halsizim sizce psikolojik mi?
Canm bnm de ilk ayim ama ben sabah akssam deil gunde bi defa ictm 5 gun oeki dr.a gttnmi yumoslar nasi bn pazartesi gttimde bana 3 yumurta olusmus sagda iki solda tek dedi sagda catlams ignde vurulmadm ondan once brliktenolmustk sonrasinda dr.um ol demedi ama bn isi garanti edelm dedm :)Him. İnşallah hamile kalirsin canim.. Benim bu ay klomenle ilk tedavim. Ben sabah aksam 1 tane ictim. Seninde mi oyle. Ilk ay senin nasildi yumuslar
Ayni başlamısiz adetlermizde aynemis :) bidaki adetn ne zaman ??Adetin üçüncü günü 5 Aralıkta klomene başladım 10 Aralıkta klomen bitti 15 Aralıkta da çatlatma iğnesi vuruldum
Baş ağrısı var bi de surekli yatmak istiyorum.. Bi dahaki adetim ayın 1 i..Belki ignedendr canm. Ben igne vurulmadmnklomenin bittigi 10gun oldu dr.a gdelide 6gun gecti bnde sadce sagda soldaara ara batma oluo dr sagda ki catlams demistiii baska bseyn varmi canm ?
Ayni cnm bnmde 1i beraber bekleyelm bakalm umarım hayrlisi olr herkes icin bnm sadce kramplarm var oda genelde sag tarafta suanda bileBaş ağrısı var bi de surekli yatmak istiyorum.. Bi dahaki adetim ayın 1 i..
Ayni cnm bnmde 1i beraber bekleyelm bakalm umarım hayrlisi olr herkes icin bnm sadce kramplarm var oda genelde sag tarafta suanda bile[/QU
Hadi hayırlısı canım yeni yıla güzel haberlerle gideriz insallah.. Sana progesteron testi dedi mi dr
Hayr canm demedi bn testlerimi ondan once yaptrmstim ama progesteron yoktu sanrm . Fsh prolaktin falan yaptı hayta adet olmassan hamilesndr desdi bnde dedm bole bni umutlandrmayn bn senden vok umutluyum dedi okudklarima gore klomen hamilelk olmaynca adeti getrioms sanrm ondan lle kesin knustu amiinn bi arada yeni yila anne adyi olark greriz insllahhhh aa tamda yeni yilin ilk gunu adetimiz :)
Vala bana ole bse demediCanım progesteron testi yumurtanın catlayip catlamadigini anlamak için yapılan bi test ben klomen kulanmadan önce 3.5 çıkmıştı bu yumurtanın catlamadigi anlamına geliyormuş geçen ayda 24.50 çıktı benim Dr da çok umutlu konuştu hatta iki yumurta var ikiz bile olabilir dedi ama olmadi.. Geçen ay gününde adet oldum gecikmedi yanı..
Vala bana ole bse demedi
Evet ben kullanıyorum progestankızlar bu arada progestan kullanan var mı aranızda?
caanım doktorun ne için verdi onu?Evet ben kullanıyorum progestan
Canım bende progestan kullanıyorum 100mg günde 1 tane içiyorum 12 gün kullan bırak sonra hamile değilsen adet olucan dedi bı şlaç rahimin içini bebek için hazırlıyormuş tutnmasını kolaylaştırıyormuşcaanım doktorun ne için verdi onu?
bir de kaç mg? ve nasıl kullanıyorsun?
adetinin kaçıncı günü başladın canım?Canım bende progestan kullanıyorum 100mg günde 1 tane içiyorum 12 gün kullan bırak sonra hamile değilsen adet olucan dedi bı şlaç rahimin içini bebek için hazırlıyormuş tutnmasını kolaylaştırıyormuş
16.günü başlattı canım, bu ilaç bittikten sonra 3 gün içinde adet olunması gerekşyomuş olunmazsa hamile olma ihtimali varmış 31 ine kadar olmazsam test yaptırcama
adetinin kaçıncı günü başladın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?