Aralık 2015'te Klomen Kullanacaklar Buraya

Him benimdde 5 taneydi bilmiyorum bisey demedi sağlık li olup olmadiklarini.. Ben ilacim bittikten sonra 2 defa muaneye gittim yarin da 3 olcak sen kac defa gittin

Ben 1 defa gittim ertesi gün iğneyi vurun sabahtan dedi iğne olduğum gün gitmedim.. 22 arlikta da progesteron testi dedi. Eğer adet gününde olmazsan gel kan testi yapalım dedi

Him. İnşallah hamile kalirsin canim.. Benim bu ay klomenle ilk tedavim. Ben sabah aksam 1 tane ictim. Seninde mi oyle. Ilk ay senin nasildi yumuslar

Him. İnşallah hamile kalirsin canim.. Benim bu ay klomenle ilk tedavim. Ben sabah aksam 1 tane ictim. Seninde mi oyle. Ilk ay senin nasildi yumuslar

İnşallah canım.. Ben ilk ay ds bu ayda iki tane içtim senin gibi.. İki tane oluştu ama olmadi. Bakalım bu ay bekliyoruz.. Hayırlısı olur inşallah herkes için..

Kızlar durumlar nasıl benim iğne vurulali 5 gün oldu bugün çok halsizim sizce psikolojik mi?
Belki ignedendr canm. Ben igne vurulmadmnklomenin bittigi 10gun oldu dr.a gdelide 6gun gecti bnde sadce sagda soldaara ara batma oluo dr sagda ki catlams demistiii baska bseyn varmi canm ?

Canm bnm de ilk ayim ama ben sabah akssam deil gunde bi defa ictm 5 gun oeki dr.a gttnmi yumoslar nasi bn pazartesi gttimde bana 3 yumurta olusmus sagda iki solda tek dedi sagda catlams ignde vurulmadm ondan once brliktenolmustk sonrasinda dr.um ol demedi ama bn isi garanti edelm dedm :)

Hayr canm demedi bn testlerimi ondan once yaptrmstim ama progesteron yoktu sanrm . Fsh prolaktin falan yaptı hayta adet olmassan hamilesndr desdi bnde dedm bole bni umutlandrmayn bn senden vok umutluyum dedi okudklarima gore klomen hamilelk olmaynca adeti getrioms sanrm ondan lle kesin knustu amiinn bi arada yeni yila anne adyi olark greriz insllahhhh aa tamda yeni yilin ilk gunu adetimiz :)

Canım progesteron testi yumurtanın catlayip catlamadigini anlamak için yapılan bi test ben klomen kulanmadan önce 3.5 çıkmıştı bu yumurtanın catlamadigi anlamına geliyormuş geçen ayda 24.50 çıktı benim Dr da çok umutlu konuştu hatta iki yumurta var ikiz bile olabilir dedi ama olmadi.. Geçen ay gününde adet oldum gecikmedi yanı..

Vala bana ole bse demedi

Kızlar merhaba.
Ben doktora kontrole gittim bugün.
Sadece sol tarafta bir yumurta oluşmuş 14mm
geçen ay üç yumurtayla olmadı.
bu ay ümidimi kestim ben
çarşamba yine kontrole gidicem.
benim adetim 31 günde bir olduğu için geç yumurtluyorum.
o zamana kdr 18 mm in üstüne çıkar bu yumurta.
ama bu ay benim için sonuçlandı sanırım.
İnşAllah sizden güzel haberler alırım

caanım doktorun ne için verdi onu?
bir de kaç mg? ve nasıl kullanıyorsun?
Canım bende progestan kullanıyorum 100mg günde 1 tane içiyorum 12 gün kullan bırak sonra hamile değilsen adet olucan dedi bı şlaç rahimin içini bebek için hazırlıyormuş tutnmasını kolaylaştırıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…