Aralık 2015'te Klomen Kullanacaklar Buraya

Kizlar doktorum yumurtalarin yavas buyuyor demusti. Bugun gittim bi tanesi catlamis dedi. Bana catlamaz demisti.. Sizce ii mi ya.. Kacad

caanım doktorun ne için verdi onu?
bir de kaç mg? ve nasıl kullanıyorsun?

ben giremedim bir süre. cevap yazacaktım ama justcelight cevaplamış. ben ek olarak günde 2 kere kullandığımı söyleyebilirim.benim yumurta 12sinde çatladı. adet tarihim ayın 24ü. bende merak ettim şu adetten öncesinde kullanılan erken gebelik testinden yaptım. fakat negatif çıktı

canım seni üzmek istemiyorum ama ben de geçen ay o testlerden yaptım. negatif çıktı sonra da geldi kırmızılar
doktor bana söylemedi progestanı ama ben kullanmak istiyorum. gerçi bu aydan ümidim yok ama

canım seni üzmek istemiyorum ama ben de geçen ay o testlerden yaptım. negatif çıktı sonra da geldi kırmızılar
doktor bana söylemedi progestanı ama ben kullanmak istiyorum. gerçi bu aydan ümidim yok ama
inş sonucu iyi olur. kötü düşünme. ama bence kafana göre de ilaç kullanma.

Kanda gebelik testi yaptırın isterseniz adetine 2 gün varmış kesin sonuç çıkar tahlilde

Kanda gebelik testi yaptırın isterseniz adetine 2 gün varmış kesin sonuç çıkar tahlilde
hala ihtimali var mı ki?3 gündür belim kopacak gibi ağrıyor. dün akşam da kasıklarım ağrıyordu. adet olmam yakın sanırı. normalde adetten önce bu kadar belim ağrımazdı. demek ki klomen çatlatma iğnesi falan hormonal dengeyi bzodu. şiddetli bir adet dönemi bekliyorum.

Canım, evde yapılan testlerin kesinliği yokmuş. Hamile olupta o testlerde pozitif çıkmayıp kanda yaptırıp öğrenen çok arkadaşım var. Çatlatma iğnesi vurulduğun günden sonra 12. günden sonra kanda gebelik testi yaptırınca çıkan sonuç doğru sonuçmuş.

Bende 12 Aralıkta vuruldum çatlatma iğnesini 30 Aralık adet tarihim, senin geç mi çatlıyor yumurtaların

çatlatma iğnesini 7sinde oldum. ama geçirdiğim ağrıdan anladığım kadarıyla yumurtam ertesi gün değil,12 sinde falan çatladı.olmadı bi bekleyeyim bakalım, adet günüm geçsin sonrasında bi kan testi yaptırırım. teşekkür ederim.

Arkadaşlar bugun klomene başladım. Bugun adetimin 3.gunu. Doktor pazartesi günü yumurta takibi için çağırdı sizce erken değil mi ya daha adetin 8.Günü oluyor?????

Arkadaşlar bugun klomene başladım. Bugun adetimin 3.gunu. Doktor pazartesi günü yumurta takibi için çağırdı sizce erken değil mi ya daha adetin 8.Günü oluyor?????
hayır erken değil. klomenin işe yarayıp yaramadığına bakacak.yumurtan büyümüş mü kaç tane olmuş falan. ona göre ğne günü belirleyecek.

B
hayır erken değil. klomenin işe yarayıp yaramadığına bakacak.yumurtan büyümüş mü kaç tane olmuş falan. ona göre ğne günü belirleyecek.

Bilmem ben erken mi diye düşündüm. Peki sizce yumurtam ne durumda olur??

Fsh :4,61
Lh:4,84

Pkoluyum 23 yasındayım

B

Bilmem ben erken mi diye düşündüm. Peki sizce yumurtam ne durumda olur??

Fsh :4,61
Lh:4,84

Pkoluyum 23 yasındayım
BENDE DE VAR PCO MALESEF. ŞÖYLE SÖYLİYİM BENDE BİRAZ YUMURTA TEMBELLİĞİ VARMIŞ. KLOMEN BİTTİKTEN 1 GÜN SONRA DOKTORA GİTTİM.(CUMA GÜNÜYDÜ) 1 TANE TEK YUMURTAM OLUŞMUŞTU. O DA 14 MM Dİ. PAZARTESİ İĞNEYİ VURALIM, O GÜNE KADAR 18-19 MM OLUR DEMİŞTİ. HERKESİN FARKLILIK GÖSTERİYOR. KİM NE DESE ŞUAN SANA YALAN SÖYLEMİŞ OLUR. BELKİ 3 BELKİ 4 YUMURTAN OLACAK.KİMİ GELİŞECEK KİMİ GELİŞMEYECEK. ANCA İLACIN BİTTİKTEN SONRA DOKTORUN MUAYNESİNDE BELLİ OLUR CANIM. SABREDECEKSİN BAŞKA ÇARE YOK..

Bende de yumurta tembelliği var hayırlısı olur inşallah

ben yarın tekrar doktora gidicem progestan yazdırıcam kendime o da hamileliğe hazırlıyormuş ya vücudu.
tek tumurtam oluşmuş bu ay ilk kntrolde 14 mm di ama ben geç yumurtladığımdan geç büyüyor yarın bakalım nw kdr olmuş olcak. gerçi bwn bu aydan ümitsizim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…