Kuzum hic korkma bende ilk gittim kese görünmedi alttan bakmayalım dedi bikac gün sonra ac karnına ve idrara sıkışık çağırdı öyle gördü geç dollenmelerde böyle olabiliyo moral bozmaya hic gerek yok strese sokma kendini de bebisi de
[/QUOTE canım valla inşallah birşey çıkmaz çok sağol
Valla bilmiyorum ki 3 hafta sonra tekrar gidicem bi fikrim yok neden öyleYa neden gorunmedi ne dedi doktor benim kesede sorun yok yerinde dedi doktor ama bakalim iste yarin ne dicek
Hayırlı olsun canım benimSelamlar herkese bende Allah izin verirse Aralık annesi olacağım herkese hayırlı olsun öncelikle son adet tarihime göre 5+1 günlük hamileyim
Hayırlı olsun canım Sağlıkla kucağına alırsın inşallahSelamlar herkese bende Allah izin verirse Aralık annesi olacağım herkese hayırlı olsun öncelikle son adet tarihime göre 5+1 günlük hamileyim
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hayırlı olsun canım değerin çok güzel Çıkmış ağrılar normal son adet tarihin ne zamandıArkadaşlar merhaba bugün tedavi sonucu gebe kaldığımı öğrendim idrar testinde pozitif çıktı kan testinde Değer 989 çıktı fakat doktor keseyi ve bebeği göremediğini ufak olabileceğini söyledi ama ben de biraz tedirginim açıkçası bir kere düşük yaptım çünkü yedinci haftasında kalbi durdu geç görülme ihtimali varmıdır Boş gebelik kimyasal ya da dış gebelik olmasından korkuyorum gerçi doktorum böyle bir şey demedi değer nasıl sizce kasıklarımda bir ağrı var ara ara gelip gidiyor
Dikkat et canım çok bileğim yok benimde inşallah geçer en koşa zamandaBugun tekrar gittim doktora kizlar kanamam biraz cok oldu ultrasonda kese saglam dedi yerinde hep yatcakmisim ama bu kanama ne zamn gecicek ya korkuyorump.tesi tekrar gidecem
Çok sağol 13 mart canım son satHayırlı olsun canım değerin çok güzel Çıkmış ağrılar normal son adet tarihin ne zamandı
Kızlar ama erken muayenenin zararı olmaz faydası olur, görünmese bile 2. Defa gideriz canı saolsun bebişlerin, ilerde keşke erken gitseydik demek yerine iyi ki gitmişiz derizHemen gitme canım biraz zaman geçsin ben şuan çok stres yaptım hiç yok yerden
Önceki gebelik için geçmiş olsunArkadaşlar merhaba bugün tedavi sonucu gebe kaldığımı öğrendim idrar testinde pozitif çıktı kan testinde Değer 989 çıktı fakat doktor keseyi ve bebeği göremediğini ufak olabileceğini söyledi ama ben de biraz tedirginim açıkçası bir kere düşük yaptım çünkü yedinci haftasında kalbi durdu geç görülme ihtimali varmıdır Boş gebelik kimyasal ya da dış gebelik olmasından korkuyorum gerçi doktorum böyle bir şey demedi değer nasıl sizce kasıklarımda bir ağrı var ara ara gelip gidiyor
Canım benimde 6 haftalık oldu karnımda kese görülmedi diğer türlü bakılınca görümdü henüz bebekte görülmedi normal böyle şeyler tedirgin olmaArkadaşlar merhaba bugün tedavi sonucu gebe kaldığımı öğrendim idrar testinde pozitif çıktı kan testinde Değer 989 çıktı fakat doktor keseyi ve bebeği göremediğini ufak olabileceğini söyledi ama ben de biraz tedirginim açıkçası bir kere düşük yaptım çünkü yedinci haftasında kalbi durdu geç görülme ihtimali varmıdır Boş gebelik kimyasal ya da dış gebelik olmasından korkuyorum gerçi doktorum böyle bir şey demedi değer nasıl sizce kasıklarımda bir ağrı var ara ara gelip gidiyor
Çok sağol canım allah razı olsun inşallah hayırlı haberler alırızÖnceki gebelik için geçmiş olsun ☹ Ama şimdi içim bence korkmana gerek yok bence, kimyasal gebelikte adet gününde kendi kendine düşüyormuş, dış gebelikte doktorlar bakar bakmaz anlıyor ve müdahale ediyorlar. Allah’ın izniyle sağlıkla alırsın kucağına
Değilmi.Haklısın aslında rabbim hayırlısınında hayırlısını versin inşallah cuma günü güzel haberlerle dönerimCanım benimde 6 haftalık oldu karnımda kese görülmedi diğer türlü bakılınca görümdü henüz bebekte görülmedi normal böyle şeyler tedirgin olma
Canım biliyo öusun benim de 6 hafta oldu bulantılarım hep kesilfi bazen diyorum acaba hamile değilmiyimSlm kizlar. Sat 6 mart. 5+4 haftaligiz. 2. Gebeligim. Oglum 6 yasinda. 32 yasimdayim. Evde yaptigim idrar testim ve saglik ocagindaki kan testim pozitif. Persembe gunu doktor randevum var. 6+1 olmus olacagiz. Herkese guzel hamilelikler diliyorum. Ilk gebeligimde cok agir as ermesi yasamis 4 ay kalkamamistim. Henuz bunda bi bulanti vs yasamadim ama daha erken. 2. Aya dogru basliyor benim. Umarim bunda yasamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?