Yok canım bende çok olduğunu düşündüğüm için canım sıkıldı zaten bu yüzden yazdım seninki de normal bence bu yüzden beslenme önerilerini yazarsan sevinirimcanım yanlış anlama ama çok cidden, bebekler henüz yarım kg kadar.
kendine alıyosun bu kiloyu ve gereksiz.
dikkat etmeye bak ben 3 kg aldım diye doktorum çok kızmıştı..
41 ilekaç kg ile kaldın canım
anamm sen al bacım :))41 ile
benim hiç bulantım olmadı ama ben saglıklı beslenemiyorum pekYok canım bende çok olduğunu düşündüğüm için canım sıkıldı zaten bu yüzden yazdım seninki de normal bence bu yüzden beslenme önerilerini yazarsan sevinirimben balık tavuk ve kuruyemiş yiyemiyorum bulantım ilk başta çok olduğu içinde hep hamurişine yöneldim
Şuan 44.6anamm sen al bacım :))
Stres herşeyin baş düşmanı zaten ufacık bedenlere etkisini düşünemiyorum bile..Ben bu dönemde bana kötü gelen kendimi kötü hissettiren insanlardan olaylardan olabildiğince uzaklastirdim alınan küsen küssün dedim valla çünkü kimileri bildiğin enerji emici felaket tellallari,herseyi ben bildimciler.evvala evladimi dusunmeliyim dimi amaKızlar herkese merhaba, düşüncelerine bilgisine önem verdiğim aile dostumuz bir hekime danıştım kendisine istediğim gibi beslenip spor yapıp aktif olamadğımı ve bu durumun bebeğime zararlı olup olmıcağınu sordum sağolsun kendisi beni rahatlattı ama şöyle ne yaparsan yap bebeğine girdiğin stres kadar zarar veremezsin dedi biz stres oldukça damarlarımız beynimiz kalbimiz yani güzel işleyen herşey kasılıyomuş bu yüzden hamileyken allaha bırakıp kendimizi rahatlatalım akışına bırakalım inşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize hepimiz
Ben prş gidicem bi sorayim bakalım nedenmişYa benim de yukarısı diil ama o göbek kısmı aynı dediğiniz gibi mutfak tezgahına değdi geçen gün irkildim böle battı sanki normaldir diye düşünüp hiç doktora da sormadım bende
Benimde alttan vuruyor kimi zamanda solda toplanıyor minigim sanırım normal 34.haftadan sonra dönüyorlarResimde bebek baş aşağı ama benim alttan vuruyor hala. Bu normal mi acaba?
Benim de geçen hafta ayrıntılı ultrasyonda makat duruş dedi ve zaten bir kaç haftadır çok aşağıda hissediyorum sanırım bacaklar aşağıda olunca daha çok hissediyorsun hareketleriniCanım sanırım 34.hafta itibariyle dönüyorlar benimki de makat gelişli ☹Ve sürekli tepiniyor sanki minnoşum
Bizimki guclu guclu vururken dün babasini cagirdim hissettiBebişlerimiz yaaa minik meleklerimiz, evimize neşe olacaklar soframıza bereket inşalllaah her ana baba sağlıklıca bebeklerini kucağına almayı nasip ederbenim miniği babası bi türlü hissedemiyor sizde durumlar nasıl?hareketler ne alemde?
ay benimki babası ne zaman elini koysa duruyo :) dedim herhalde korkcak senden bu çocukBizimki guclu guclu vururken dün babasini cagirdim hissettiikinci cocuk olmasina ragmen cok heyecanlandi hosuna gitti
Olmuyoooo vallahi benim eşim sevgi delisi bir adamdıray benimki babası ne zaman elini koysa duruyo :) dedim herhalde korkcak senden bu çocuk
o da hissetmek istiyo bi denk getiremedik
Merhaba canım.bizler ıyiyiz çok şükür.burasida cok sicak geceleri uykuya zor dalmak ve vajinada hafif sanci disinda(nasil anlatsam,hani adet olacağımız da orası gerilir gibi olur ) şimdilik bir sikayetimiz yok.oda doğuma hazırlıkmis yalancı kasılma galiba tam izah edemedimMerhaba hanımlar nasılsınız? Bebeklerimiz nasıl?hanımlar son 1 haftadır çok sıcak ve benim ayaklarım dizlerime kadar ödem oldu((sakın tuzlu yeme canım demeyin yemiiiiyorum çünkü sizde değişimler var mı?
Evet 98 günümüz kaldı çok şükürAy arada ben de vajinada çıkacak gibi tabir edilir ya öyle bi baskı hissediyorum.ayakları resmen tavana dayadımçalışınca zor oldu hele 8saat ayakta kaldım tüm yaz artık havalar serinlesin sonra da bebişlerimiz gelsin ne güzel sen ikili rakamlara düşmüşsün
Canım kız bebekse kilo düşük oluyor benim de bebeğim 20+3 de 383 gramdı ve aklıma takılan acaba beslenmiyor mu ?daha önce düşecek mi korkusu şimdi bealeniyor mu acaba korkusuSelam kızlar umarım herşey yolunda gidiyordur Bebişlerimize kavuşmamız için çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla, ben geçen hafta gittiğimde 23 haftalıkken bebiş 490 grdı. İlk haftalardan beri ultrasonla Sat arasında 1 hafta fark var küçük demişti belki de geç döllenme demişti çok takılmamıştım ama açıkçası kilosu bana küçük geldi diye biraz stres yaptım, sizlerin bebişlerde kiloları nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?