ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Benimde perşembe günü randevum var bakalım en son ayın 9. Da gitmiştik ayrıntılı ultrasyona orda 330 gram olmuştu ama daha hiç boyunu söylemediler

Kızlar şeker testi yaptırdım 174 çıktı doktor diyetisyene git dedi benimle aynı kaderi paylaşan var mı hamileliğimde aslında toplamda 3 kilo aldım çokda yemiyorum ama meyveden de oluyomuş ben karpuz falan yiyodum sanırım ondan yükseliyor

Canım geçmiş olsun,kaç haftalıksın bu arada sanırım şeker testi 24. Haftada oluyor, evet meyve şekeri yoğun dikkat etmek gerekiyor ancak bazen bünyede yapabiliyor sonuçta değişik bir durum vücut için. Ben de müsadenle bir şey sormak istiyorum: acaba bu yükleme aç karnına mide bulandırıyor mu?

Canım Aç karnına yaptırdım benim hiç midem bulanmadı etkilemedi beni hiç 50 lik tek doz yapıldı bana

Herkese merhaba nasıl gidiyor hamilelik kızlar?
Bugün şeker testimiz ve kontrolümüz vardı çok şükür şekerim normal çıktı biraz protein az çıktı ve doktor bebeğin suyu fazla ama önemli değil herşey yolunda dedi bende çok araştırıp aklımı karıştırmak istemiyorum varmı doktoru böyle diyen yine de insan geriliyor. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım henüz şeker testi olmadım ama genel olarak dengeli beslenme ve ilaç tedavisi ile düzelebilen şeyler diye biliyorum. Ama her şeyin başı stresten uzaaak durmak kesinlikle çok işe yarıyor ben de birazdan gideceğim doktora bakalım minnoşum nasıl? Bazen kuruntu yapıyorum acaba beslenebiliyor mu diye? Kuruntum var çünkü sol damarım bbeği beslerken zorlanıyor

Canlarım nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik bebişlerimiz nasıl kaç kilolar minnaklar durumlar nasıl

Kızlar acil yardımm.. Çok kötü kaşıntım var duramıyorum mantar olmuşum hayatımda böyle yaşamadım bişey. Travazol krem kullanıyorum doktora sormadım zararı varımdır ki zorda kaldım

Kızlar acil yardımm.. Çok kötü kaşıntım var duramıyorum mantar olmuşum hayatımda böyle yaşamadım bişey. Travazol krem kullanıyorum doktora sormadım zararı varımdır ki zorda kaldım
Canım çok geçmiş olsun,bu mantar olma gibi durumlarda doktorum beni uyarmıştı havuza vs girme diye. Bu noktada yorum yapmaktansa bir an önce doktoruna danışmanı isterim sonuçta kaşıntı başlı başına sıkıntı ,umarım bir an önce kurtulursun sevgiler

İdrar yollarında enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi 500 mg onu kullanıyorum mecbur bide tek dozluk toz içecek verdi.

Arkadaslar 25. Haftamda bebegımın kalbı durdu 6 eylulde bebegımı kaybettım Allah kimseye yasatmasın.suyum az az gelıyordu dr takıp edip bekleyelım dedi 10 gun hastanede yattm sabah kanamam oldu ve ultrasonda kalp atısını goremedık.enf degerlerm yükselmıstı sizin de aklınızda olsn su gıbı akıntınız olursa beklemeyın dr a gıdın ve enf bebegınıze gecmeden mudahale edilsin keske bende beklemeseydım erken dogsaydı belkı yasardı.perisanim nasl yoparlanıcam bilmiyorm

Canım başın sağ olsun, meleğin cennete seni bekliyor. Ne desek acın hafiflemez biliyorum ama Rabbimden geldi Rabbime döndü.

Canım çok üzüldüm senin adına çok geçmiş olsun herşeyde vardır bir hayır inşallah, kendini bir süre başka şeylere ver öyle olsaydı böyle olsaydı diye çok düşünmemeye çalış çünkü sen de hem bedenden hem de ruhen iyi olmalısın ki sana ihtiyacı olan diğer aile üyeleri ve gelecekteki yeni bebeğin için. Çok geçmiş olsun

Kızlar 28+0 oldum bugün. Bu haftaya kadar bebeğimin gelişimi çok iyiydi 1 hafta önden gidiyordu ama geçen hafta doktora gittiğimde karın bölgesi 5 gün geride kendini çok yormuşsun çok ayakta kalma ve sol tarafına yatmaya çalış dedi. Bebeğe yeterli oksijen gitmemesinden kaynaklanıyormuş galiba. Böyle bir durum başına gelen ya da duyan var mı? Gece nasıl yatarsam yatayım soldan kalkmıyorum vallahi.

Benim de ayni hep onden gidiyordu simdi seninki gbi oldu demekki sirt ustu yatmaktanmis aklima da gelmisti gerci bu durum. Yastik aliyorum bacagimin arasina yan yatabilmek icin ise yariyor sag sol farkeder mi ki yan yatmak yeter bence

Canım merhaba ,öncellikle hayatında stres varsa çıkar hatta kov benim de öyle oldu aynı zamanda stresten şekerim yükselmiş hepsi iş hayatındaki bencilliklerden kaynaklı neyse kuzum ben de bebeğin geri kaldığı dönemede hep sırt üstü uyuduğumu fark ettim ,bir de protein ağırlıklı beslen ve karbonhidratttan uzak dur

Hanımlar benim yemekten sonra midemde şıkışma nefes almakta zorluk gibi bazı şeyler hissediyorum hatta dün o kadar kötüydüm ki eşim işten gelmişti ve onla bile bi sohbet edemedik( kan seviyem de 8 olmuş yıpratıyor beni

Öyle yapacağım tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…