ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Canım bende 25.haftamdayim ve benimde canım bazen tatlı bazen ekmek tarzı şeyler çok istiyor halbuki ben ekmek yemezdim hic. 22.haftama kadar 5kilo almışım şimdi artmıştır 3 haftada.benimde bu hafta şeker yüklemesi.insaallah şeker namına birşey çıkmaz hepimizin evladına,kendisine sağlık diliyorum

Birde birşey sormak istiyorum.gobek deliğimin yukarısı aciyor mutfak tezgahına falan değince.rahim oralara kadar geldiği için olabilirmi.1 aydır doktora gitmiyorum bu hafta gidicem ozaman soracağım,şimdilik size sorayim dedim aynı durumu yaşayan varmı?

Valla hanimlar siz cok yemekten sikayetcisiniz bende hicbse yiyememekten. 22. Haftaya geldim hala birsey yiyemiyorum. Bulanti kusma bitti ama hala herseyden tiksiniyorum 8 kilo verdim hala 1 kilo bile alamadim bu haftaya kadar. Vitaminsiz kaldim yemin ederim surekli uçuk cikiyor dudagimda tansiyonum hep düşuk Disari cikamiyorum fenalasiyorum nasil gececek bu gunler bilmiyorum. İlk hamileligimde de 10 kilo vermistim benm gbi bir hamile gormedim hayatimda siz görduyseniz soyleyin de icim rahatlasin bebek cok sukur iyi hatta bir hafta önden gidiyor gelisimi beni sömürüyo anlayacaginiz

Canım geçer insaALLAH biranönce böyle olmaz çünkü sen halsiz kalırsın.mecbur ek takviye almalısın. Omega 3 multivitamin kalsiyum desteği falan.doktorunda yönlendirir gerçi seni ama depoların tükenirse ileride senin için sorun olur mazallah

Vitaminlerimi iciyorum bir de sadece meyve yiyorum o kadar Umarim onlar iseyariyordur. İlk hamileligimden sonra kendimi birkac sene toprlayamadim zaten unutkanlik bitkinlik falan cok etkiledi beni umarim bu sefer oyle olmaz

Ya benim de yukarısı diil ama o göbek kısmı aynı dediğiniz gibi mutfak tezgahına değdi geçen gün irkildim böle battı sanki normaldir diye düşünüp hiç doktora da sormadım bende

İnşallah canım iyi düşünelim iyi olsun

Canım allah kolaylık versin insanın psikolojisi bozuluyo bende 3 ay öle oldum geçti sonra kilo aldım ama senin bünyen böle demekki ilk hamileliğinde böleyse bide bebek ztn plasentadan besleniyo ve ordan da ztn ihtiyacı olan şeyleri alıyomuş çok stres yapma oyüzden inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimzi

Kızlar herkese merhaba, düşüncelerine bilgisine önem verdiğim aile dostumuz bir hekime danıştım kendisine istediğim gibi beslenip spor yapıp aktif olamadğımı ve bu durumun bebeğime zararlı olup olmıcağınu sordum sağolsun kendisi beni rahatlattı ama şöyle ne yaparsan yap bebeğine girdiğin stres kadar zarar veremezsin dedi biz stres oldukça damarlarımız beynimiz kalbimiz yani güzel işleyen herşey kasılıyomuş bu yüzden hamileyken allaha bırakıp kendimizi rahatlatalım akışına bırakalım inşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize hepimiz

CAnım sonuna kadar katılıyorum,hiçbir insan bebeğimizin yerine geçemez o yüzden boş beleş lafları dinlememeye karar verdim.millet hamileyim bana acımıyor ben neden önemseyen taraf olayım. Şimdi ne alaka diceksiniz ben de sürekli ego savaşında olan insanlar yüzünden çok üzüldüm hatta başım o günlerde çok ağrıdı sonra sol damarımda gerginlik olduğunu öğrendim artık umrumda değiller .bebek varsa stres üzüntü yok

canım yanlış anlama ama çok cidden, bebekler henüz yarım kg kadar.
kendine alıyosun bu kiloyu ve gereksiz.
dikkat etmeye bak ben 3 kg aldım diye doktorum çok kızmıştı..

canım yanlış anlama ama çok cidden, bebekler henüz yarım kg kadar.
kendine alıyosun bu kiloyu ve gereksiz.
dikkat etmeye bak ben 3 kg aldım diye doktorum çok kızmıştı..
Kaç haftalıktınız 3 kg aldığınız zaman ve bebek kaç gramdı acaba

benim ki biraz estetik takıntılı galiba
bana da 3 kg çok gelmedi ama sanırım bende kilo alma kapasitesi gördü önünü kesmek için dedi :))
Hahaha belkide ben zaten çok zayıf hamile kaldım ondan doktor sakin belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…