Sıcak bir yerde olmak çok zor şuan bende aynı durumdayım 44 derece filan oluyor genelde . Bazen vücudumu çok gergin hissediyorum tek sorun oHayırlı bayramlar sevgili hanımlar ,aşağı yukarı gebelikleri yarıladık ama gözümde büyüyor zaman,geçmek bilmiyor resmen☹ Br de sol ayağım şişiyor ki sinirim bozuluyor hatta bastırınca parmak izim kalıyor,tabi bunda hem sıcak bi yerde yaşamamın etkisi hem de saatlerce ayakta kalmam etkili☹ Bebek hareketlerini hissediyorum ve bazen uyuduğunu düşünüyorum çünkü ben kahvaltı yaptıktan sonra uyanıyorkızlar ya beni gören hamile gibi değilsin diyor bazen hoşuma gidiyor bazen de kızıyorum.neden kızdığımı söylemem gerekirse ben ideal kilomdan 8kilo fazlayken hamile kaldım ama yağ oranım düşük olduğu için belli olmuyordu şimdi öyle belli olmuyor dediklerinden kendimi yarmagül gbi hissediyorum sizde durumlar nasıl???
Allahım çok ilginç her kafadan bi ses çıkıyorSıcak bir yerde olmak çok zor şuan bende aynı durumdayım 44 derece filan oluyor genelde . Bazen vücudumu çok gergin hissediyorum tek sorun o3 kg aldım sadece karnım çıktı biraz tabi zayıf olduğum için karnım dikkat çekiyor dün bir arkadaşım karnın çok komik benim göbeğim de seninki kadar dedi
Aynen öyle diyorlar sanki bir anda 30 kg alacakmışım gibiAllahım çok ilginç her kafadan bi ses çıkıyorbazıları da diyor ki 7.ayda görürüz seni sanki herkes patlamamı bekliyor
Bitmiyorlar yavrummmm bitmiyorlarKilo konusunda bende aşırı gerginim kızlar 7 kilo aldım benim göbeğim baya çıktı artık hamileym diye bağırıyo vücut:) herkes de bi kilomu sorma hevesi bayramda çok kişiyle görüşünce sinirlerim hopladı aman dikkat et son aylarda çok alınır yürüyüş yap normal doğurursun daha hem fazla yeme diyip hemde aaa şundanda ye diyolar bende artık yaz bitsin bebeğime kavuşıym istiyorum sağlıkla geçsin inşallah hepimizinki eylüldede şeker testim var hayırlısı haa ona da herkes karıştı yok yaptırma karatay yaptırmayın diyo diye sanki ben doktora diilde başka birine gözüküyorm hay allahım ya sadece bu süreçte kendi iç sesimi ve doktorumu dinlemeye karar verdim başka kimseyi dinlemicem
Ayyy çok geçmiş olsunnn insanlar üzerine titriceğine tam tersi abartıyosun modu özellikle doğum yapmış kadınları anlamıyorum aynı şeyleri yaşadılar neysee hiçbirini aldırmamak lazım. Yoksa çok üzülüyosun biiz sadece bebiişlerimizi düşünelimBitmiyorlar yavrummmm bitmiyorlargeçen gün ayağıma kaynar çay döküldü kıyafet ayağıma yapıştı ağlıyorum millette bana sen çok pinpiriklisin diyor güya abartıyorum sonra ayağımı sargıya aldılar ve sesler kısıldı.hayır cayır cayır yandım hamileisn ya ondan çok abartıyorsuna döndü olay neyse şimdi yeni bombalarımız dedğin gibi şeker yüklemesi ve sonra acılı ağlamalı kötücül doğum hikayeleri sonra uykusuz geceler sonra verilmesi münkün olmayan kilolar vs vs ay millete ne çok laf çıktı ben ara vermeden ikinciyi doğururum
Canım ayrıntılıya girdin mi???HAnimlar kac haftalik oldunuz? En son kac haftalikken dr gittiniz bebegin boyu kilisu kacti?
Ben suan 21 haftaligim. 20. Haftada gittim kilosu 400 gr boyu 27 cm idi
Hayir daha girmedim canim 3 eylulde yaptirmayi planliyorum bulundugum sehirde ayrintili yapilmiyor melesefCanım ayrıntılıya girdin mi???
merhaba,sizin kız galiba kız bebek olduğunda karın yayvan olurmuş öyle oluncada kilo gibi gözükebiliyorHayırlı bayramlar sevgili hanımlar ,aşağı yukarı gebelikleri yarıladık ama gözümde büyüyor zaman,geçmek bilmiyor resmen☹ Br de sol ayağım şişiyor ki sinirim bozuluyor hatta bastırınca parmak izim kalıyor,tabi bunda hem sıcak bi yerde yaşamamın etkisi hem de saatlerce ayakta kalmam etkili☹ Bebek hareketlerini hissediyorum ve bazen uyuduğunu düşünüyorum çünkü ben kahvaltı yaptıktan sonra uyanıyorkızlar ya beni gören hamile gibi değilsin diyor bazen hoşuma gidiyor bazen de kızıyorum.neden kızdığımı söylemem gerekirse ben ideal kilomdan 8kilo fazlayken hamile kaldım ama yağ oranım düşük olduğu için belli olmuyordu şimdi öyle belli olmuyor dediklerinden kendimi yarmagül gbi hissediyorum sizde durumlar nasıl???
Aynen bi kız geliyoooooooomerhaba,sizin kız galiba kız bebek olduğunda karın yayvan olurmuş öyle oluncada kilo gibi gözükebiliyor
Hayir daha girmedim canim 3 eylulde yaptirmayi planliyorum bulundugum sehirde ayrintili yapilmiyor melesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?